Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

5
56%
0
N/A
2
22%
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Yugo_para_siempre έγραψε:Ώπα ρε 'συ.

Ωπα ρε 'συ Γιουγκο.

Σοβαρα καθεσαι κι απαντας στον Πικ? Το παλικαρι εκτος απο εντελως ασχετος με Φ1, εχει μαζεμενα μεσα του τοσα τσουβαλια κομπλεξ οσα εχουμε ολοι οι υπολοιποι μαζι. Εκει που γραφει κατι και σκεφτεσαι "αυτο κερδισε τον τιτλο της παπαργιας του 2023" στο επομενο ποστακι καταφερνει να ξεπερασει τον εαυτο του και ξανασκεφτεσαι παλι το ιδιο. Α Χ Α Σ Τ Ο Σ :metalo:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#839290 Πάρτι κάνει η Μάκκα πλέον με τους υπόλοιπους, ελπίζουμε να πάθει κάτι ο πύραυλος του Max να πάρουμε καμία νίκη.
Μόνο ο Russel είχε κοντινό ρυθμό αλλά και πάλι κατώτερο. Φοβερό, απίστευτο turn around.

Στην φάση της εκκίνησης είναι 100% λάθος του Λούη εκτός και αν είχαν συμφωνήσει εξ αρχής να περάσει ο Λούης λόγω γόμας. Έκλεισε πάρα πολύ την γραμμή του, το μόνο λάθος που έκανε ο Russel είναι ότι δεν πέταξε έξω τον Max :twisted:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#839292 Από την στιγμή που μετά το στοπ του που ηρέμησε ο Ράσελ ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα, είναι ξεκάθαρο ποιος φταίει.

Μετά έκανε παπάδες μεν αλλά τερμάτισε και 29" πίσω από τον τρίτο.

Ferrari, GP 2 car....
McLaren πετάνε και του χρόνου θα έχει θέμα ο Νόρις.

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
ripper έγραψε:Hamilton: I take full responsibility
Case closed. Αν και ήταν εμφανές εξαρχής.

για κάποιους άσχετους , δεν ήταν .
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:Από την στιγμή που μετά το στοπ του που ηρέμησε ο Ράσελ ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα, είναι ξεκάθαρο ποιος φταίει.

Μετά έκανε παπάδες μεν αλλά τερμάτισε και 29" πίσω από τον τρίτο.

Ferrari, GP 2 car....
McLaren πετάνε και του χρόνου θα έχει θέμα ο Νόρις.

.

Φιλε ο Ρασσελ δεν ειπε οτι φταιει στον ασυρματο. Απλα το επαιζε σκασμενος απο τη στεναχωρια του για αυτο που εγινε, ενω απο μεσα του χαιροτανε που αυτος συνεχιζει κι ο Λουης ειναι εκτος αγωνα :s_wink

Ασε που ειδαμε εδω μεσα ολες τις Λουιτσες (κρυφες και φανερες) να παραδεχονται το λαθος του Λουη. Μετα απο αυτη την παραδοχη, το τι λεει ο Λουης και τι λεει ο Ρασσελ ερχονται σε δευτερη μοιρα :shifty:

Οσο για τα 29" πισω απο τον 3ο, μην ξεχνας οτι ο Ρασσελ ξεσκιστηκε να περναει κοσμο σε ολο τον αγωνα. Μεχρι να περασει τον καθεναν, παιζει να εχασε 0.5-1-2-3 δευτερολεπτα (αναλογα με τη φαση). Οποτε τα 29" διαφορας δε λενε απολυτως τιποτα... Εγω αν ψηφιζα σημερα για "οδηγο της ημερας" το Ρασσελ θα ψηφιζα παντως :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:Εγώ που ψήφισα στον Πιαστρι το έριξα.

.

Εγω δεν ψηφιζω ποτε. Ουτε στο σαιτ της Φ1 ουτε στα τοπικα που ανοιγονται εδω μεσα. Απλα περιμενω να δω τι ψηφισαν οι αλλοι και παω και ριχνω την ψηφο μου μονο στις καλπες οταν εχουμε εκλογες, καλη ωρα οπως εκανα σημερα!

Ο Πιαστρι εκανε γαματο αγωνα, δεν το συζηταμε. Ταπα πηγε το παλικαρι, οπως ταπα πηγε κι ο Νορρις. Αλλα θεωρω οτι επισης ταπα πηγε ο Ρασσελ, ο οποιος μας εδωσε και 1-2 ντουζινες προσπερασεις να εχουμε να γουσταρουμε...
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#839309 Όσο για τη Φερράρι.

Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν το 5ο μονοθέσιο με πολύ κοντά το 6ο (Αλπίνες).

Ο Λεκλέρκ είχε ένα πολύ κακό δεύτερο στιντ με τα κίτρινα. Στα συνολικά τρία στιντ που έκανε με αυτή τη γόμα ήταν το μόνο που πραγματικά ήταν για κλάματα.

Τερμάτισε 5ος γιατί μετά και το δεύτερο λάθος του Αλόνσο (ο οποίος είχε ξεφύγει μπροστά στο 2ο στιντ) ο Ισπανός μάλλον θα αντιμετώπιζε κάποιο θέμα, ο ρυθμός του έπεσε πάρα πολύ. Επίσης γιατί ο Πέρεζ είναι λίγο πριν την κλινική Σινούρη και ο Λούης την πούλεψε. Αν τα βάλεις κάτω, κανονικά για 8ος πήγαινε. ΟΚ το Στρολλ ακόμα και με καλύτερη Άστον νομίζω τον είχε, γι'αυτό δε λέω 9ος...
Άβαταρ μέλους
By ripper
#839310 Με τα υποχρεωτικά πιτ στοπ, και επειδή τα λάστιχα άντεχαν, αναγκάστηκαν όλοι (πλην του Max) να κάνουν έναν αγώνα από τα παλιά. Flat out σε όλους τους γύρους χωρίς διαχείριση ελαστικών. Σωστά αναρωτήθηκε ο DC μήπως να το ξανακάνουμε;
Λόγω αυτού και της ζέστης πάντως ο αγώνας ήταν απίστευτα δύσκολος.

-Ο Leclerc και ο Norris είπαν ότι ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας της καριέρας τους.
-Ο Piastri έμεινε ξαπλωμένος στο cool out room.
-Ο Alonso ζητούσε να του ρίξουν νερό γιατί πήρε φωτιά ο κώλος του, κυριολεκτικά
-Ο Sergaint χρειάστηκε βοήθεια για να βγει από το μονοθέσιο
-Ο Ocon δήλωσε ότι από τους πρώτους γύρους αισθανόταν άρρωστος, ξερνουσε και ένιωθε τα δάχτυλα του να καίγονται!
-Ο Russel άνοιγε συνεχώς το visor προσπαθώντας να πάρει αέρα, και άλλοι είπαν ότι ένιωθαν ασφυξία.
-Ο Lawson έλεγε κατάκοπος, ποια Σιγκαπούρη μας λέγανε, αυτό ήταν τρις χειρότερο.
... Ίσως και άλλα που δεν άκουσα

Όλα αυτά ενώ μάχονται ρόδα ρόδα με 300Km/h και παλεύουν στα χιλιοστά με τα όρια της πίστας. Εγώ παλεύω με τα εκατοστά αν δεν έχει χώρο για νταλίκα στο παρκάρισμα.
Απλοί υπάλληλοι όπως λέει και μια ψυχή.
Respect σε όλους από μένα :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#839319 Εγω παλι πιστευω οτι και μετα τη χτεσινη εκκινηση του σπριντ, ειχε γινει καποια κουβεντα στη Μερκ. Ή θα επρεπε να εχει γινει. O Hamilton με τα κοκκινα θα επρεπε να ειναι πρωτος μετα τον πρωτο γυρο.

Οποτε ευχαριστουμε πολυ Mercedes που σε μια μερα που το ενα αμαξι ηταν για οδικη και το αλλο για οργωμα, ειμαστε ακομα στο παιχνιδι για τη δευτερη θεση.

Μια φορα και εναν καιρο ηταν μια ομαδα που στο δευτερο μισο του πρωταθληματος πετουσε. Αλλα ηταν Ιταλικη και ξεκινησαν τα ινβεστιγκεισο. Οταν ειναι Βρετανικη ξεκινουν οι υμνοι για την τεχνολογικη υπεροχη.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#839324 Σατανά με την τελευταία παράγραφο :shifty:

Σόρρυ πάντως guys, ούτε λουίτσος είμαι ούτε αντιλουίτσος. Ούτε καν στο σύλλογο φίλων φονέα.
Και εννοείται κλάιν για το ποίος έφταιγε και ποιός όχι.
Είναι ο 44 με τα μαλακά και τζατζάρει τον μαξ από την εξωτερική στα ίσα με οψιόν την επόμενη αριστερή όπου λογικά θα τον έχει αρπάξει. Λογικά επίσης θα τον έχει ξαναρπάξει ο μαξ λίγο αργότερα, σε 2,3,5,10 ξέρωγώ πόσους γύρους. Ψιλοαδιάφορο ουσιαστικά, θα μας σήκωνε λιγάκι στις μύτες όμως έτσι; μη μου πείτε το αντίθετο.
Είναι ξεκάθαρα μπροστά από τον ράσελ λοιπόν(τι διάολο, πίσω ρόδα 44 με μπροστινή ράσελ έγινε η φάση). Ο οποίος ράσελ, όταν πρακτικά βλέπει ότι ο λούης βούτηξε και έπαιρνε το ματς, φεύγοντας μπροστά του :roll: δεν άφησε το γκάζι για κανένα λόγο. Ο τιμ μέιτ τώρα έτσι; αντί να κάτσει μισό μέτρο πίσω να ξεδιαλύνει η φάση, το πρέσαρε δίχως αύριο.
Σαν τους δικούς μας μου κάνει, που ο σάινθ ά-νε-τα χαντάκωνε τον λεκλέρ και το έπαιζε παρθένα. Το ότι δεν υπέστει ζημιά ο ράσελ το βλέπω καθαρά σημασιολογικό.
Όπως επίσης βλέπω εντελώς ψεύτικη την δήλωση παραδοχής του λούη, σαν να διάβασε εντεταλμένο κείμενο ήταν για να πέσουν τα πνεύματα πριν καν δημιουργηθούν. Σ' αυτά μανούλες οι λύκοι, τους το δίνω. Πρόλαβε ο σερ όμως να νιαουρίσει κάτι "I pussed out from i own...teamate" :innocent:

Σημεία των καιρών: αεροπορία οι μάκκες και μπράβο τους, να τα βλέπουν αυτά κάποιοι από μαρανέλο μεριά ξέρωγω :x . Από την πολλή...πτήση όμως, έφτασαν να δώσουν εντολές. Το ξεκατίνιασμα στα προσεχώς :roll: