- 09 Οκτ 2023, 00:28
Σατανά με την τελευταία παράγραφο
Σόρρυ πάντως guys, ούτε λουίτσος είμαι ούτε αντιλουίτσος. Ούτε καν στο σύλλογο φίλων φονέα.
Και εννοείται κλάιν για το ποίος έφταιγε και ποιός όχι.
Είναι ο 44 με τα μαλακά και τζατζάρει τον μαξ από την εξωτερική στα ίσα με οψιόν την επόμενη αριστερή όπου λογικά θα τον έχει αρπάξει. Λογικά επίσης θα τον έχει ξαναρπάξει ο μαξ λίγο αργότερα, σε 2,3,5,10 ξέρωγώ πόσους γύρους. Ψιλοαδιάφορο ουσιαστικά, θα μας σήκωνε λιγάκι στις μύτες όμως έτσι; μη μου πείτε το αντίθετο.
Είναι ξεκάθαρα μπροστά από τον ράσελ λοιπόν(τι διάολο, πίσω ρόδα 44 με μπροστινή ράσελ έγινε η φάση). Ο οποίος ράσελ, όταν πρακτικά βλέπει ότι ο λούης βούτηξε και έπαιρνε το ματς, φεύγοντας
μπροστά του 
δεν άφησε το γκάζι για κανένα λόγο. Ο τιμ μέιτ τώρα έτσι; αντί να κάτσει μισό μέτρο πίσω να ξεδιαλύνει η φάση, το πρέσαρε δίχως αύριο.
Σαν τους δικούς μας μου κάνει, που ο σάινθ ά-νε-τα χαντάκωνε τον λεκλέρ και το έπαιζε παρθένα. Το ότι δεν υπέστει ζημιά ο ράσελ το βλέπω καθαρά σημασιολογικό.
Όπως επίσης βλέπω εντελώς ψεύτικη την δήλωση παραδοχής του λούη, σαν να διάβασε εντεταλμένο κείμενο ήταν για να πέσουν τα πνεύματα πριν καν δημιουργηθούν. Σ' αυτά μανούλες οι λύκοι, τους το δίνω. Πρόλαβε ο σερ όμως να νιαουρίσει κάτι "I pussed out from i own...teamate"
Σημεία των καιρών: αεροπορία οι μάκκες και μπράβο τους, να τα βλέπουν αυτά κάποιοι από μαρανέλο μεριά ξέρωγω

. Από την πολλή...πτήση όμως, έφτασαν να δώσουν εντολές. Το ξεκατίνιασμα στα προσεχώς