Αλλα μαλλον αυτά παθαίνει κάνεις όταν μπλέκει με Έλληνες και Ελληνικό Δημόσιο.
Και για να μην παρεξηγηθώ τα προβλήματα με έργα του είναι γνωστά, γιατί η αισθητική πολλές φορές έμπαινε πάνω από όλα, όπως και οι υπερβασεις σε κόστος και χρόνο.
mirage έγραψε:Καταλαβαίνω την οργανωμένη προσπάθεια αποδόμησης του Καλατραβα, μάλλον από όλους τους πολιτικούς κύκλους στην Ελλάδα, αλλά να έχουμε φτάσει να λέμε πως έφτιαχνε και φτιάχνει έργα κυρίως σε χώρες πιο πολύ του 2ου και 3ου κόσμου με ξεπερνά σαν επιχείρημα. Ειδικα στην εποχή του ιντερνετς που όλη η πληροφορία είναι διαθέσιμη και up to date που λένε και στο χωριό.Παρεξηγήθηκε, για τριτοκοσμικές κυβερνήσεις ήθελα να γράψω. Ξέρω πολύ καλά ότι τα έργα του είναι περισσότερο Ευρώπη.
Αλλα μαλλον αυτά παθαίνει κάνεις όταν μπλέκει με Έλληνες και Ελληνικό Δημόσιο.
Και για να μην παρεξηγηθώ τα προβλήματα με έργα του είναι γνωστά, γιατί η αισθητική πολλές φορές έμπαινε πάνω από όλα, όπως και οι υπερβασεις σε κόστος και χρόνο.
rafi έγραψε:Εγώ θέλω κάποιος να μου πει ένα έργο που να κατασκευάστηκε στην Ελλάδα και να συντηρήθηκε από το ελληνικό κράτος αποκλειστικά, δηλαδή χωρίς να παραχωρηθεί σε ιδιώτες. Όχι πολλά έργα, ένα μόνο.
.

markvag έγραψε:Άρα μετά το 2000 που φτιάχτηκαν πάρα πολλές υποδομές είναι λες και με κάποιο μαγικό τρόπο η συντήρηση δεν ήταν ποτέ στο πλάνο.rafi έγραψε:Εγώ θέλω κάποιος να μου πει ένα έργο που να κατασκευάστηκε στην Ελλάδα και να συντηρήθηκε από το ελληνικό κράτος αποκλειστικά, δηλαδή χωρίς να παραχωρηθεί σε ιδιώτες. Όχι πολλά έργα, ένα μόνο.
.
Το δίκτυο ηλεκτροδότησης!![]()
Τα δίκτυα υδροδότησης!![]()
ΟΛΑ τα λιμάνια!![]()
ΌΛΑ τα αεροδρόμια (μέχρι το 2000 περίπου)!
kostis20 έγραψε:Πες μου ότι δε μιλάς σοβαρά...
και τις σχετικές περικοπές παντού, κυρίως εκεί που αφορά τον πολύ κόσμο.

Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]