Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#837666 Με την ευκαιρία της στουκας που έφαγε το aygo θα του γίνει και πλήρες σέρβις, στη μηχανή. Από το 15 μόνο λάδια του έβαζα. Εύχομαι να νοιώσω μια διαφορά στο τράβηγμα!!! Τρίχες δλδ, από τα 68 αλογατα. Όμως με ιμάντα εκκ, με 4 νέα αμορτισέρ, 4 λάστιχα, ευθυγράμμιση,κλπ κάτι καλύτερο θα προκύψει.υπομονη μέχρι μέσα Οκτωβρίου.

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
224v έγραψε:Με την ευκαιρία της στουκας που έφαγε το aygo θα του γίνει και πλήρες σέρβις, στη μηχανή. Από το 15 μόνο λάδια του έβαζα. Εύχομαι να νοιώσω μια διαφορά στο τράβηγμα!!! Τρίχες δλδ, από τα 68 αλογατα. Όμως με ιμάντα εκκ, με 4 νέα αμορτισέρ, 4 λάστιχα, ευθυγράμμιση,κλπ κάτι καλύτερο θα προκύψει.υπομονη μέχρι μέσα Οκτωβρίου.

.
Λάδια δεν καίει;
Άβαταρ μέλους
By rafi
224v έγραψε:Ναι κάτι λίγα, αλλά 150.000 χλμ έχει οπότε λογικό. Δεν αξίζει τα λεφτά.

.
Γιατί λογικό; Ούτε τούρμπο είναι και υποτίθεται είναι και τουοτα.
Α ρε Γάλλοι που σας χρειάζονται.. 230.000χλμ Ρενω τούρμπο, ούτε σταγόνα..

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
GTS έγραψε:Μεγαλο σερβις 8 χρονια 46700 χμ 118 3 κυλινδρο βενζινη

κοστος

φιλτρο αερος, λαδιου, καμπινας ενεργου ανθρακα 60 ευρω
5λτ λαδια Castrol και 3 μπουζι NGK 95.36 ευρω
Εργασια 60 ευρω

Πού έγινε αυτό το σέρβις;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#837721 Αν πάρεις τα ανταλλακτικά μόνος σου, αυτές είναι οι τιμές πάντως, όσο για την εργασία, αναλόγως το συνεργείο. Κι εγώ στον Σιττα-Φλασκή στην Καλλιθέα, δεν πληρώνω πολλά, μετά από τόσα χρόνια και τόσες... επισκέψεις, με λυπούνται λίγο μάλλον και μου κάνουν καλές τιμές!
:lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#837724 Εμένα με έσκισε ο συγκεκριμένος την τελευταία φορά και δυστυχώς δεν θα ξαναπάω (και λέω δυστυχώς επειδή τα παιδιά στο service ήταν συμπαθητικά και έκαναν προσεκτική δουλειά). Οπότε είμαι σε αναζήτηση νέου συνεργείου (αν και σε 2 χρόνια που θα ξαναπάω, μπορεί να μην έχω πια το i3).
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
mousatos έγραψε::lol: ο κινητήρας του aygo είναι κατα τα 2/3 Γαλλικός. Σαμποτάζ της Toyota :innocent:

:s_no

Της Toyota καθαρα ειναι. Για την ακριβεια βασικα, της Daihatsu
Άβαταρ μέλους
By GTS
Scotch έγραψε:
GTS έγραψε:Μεγαλο σερβις 8 χρονια 46700 χμ 118 3 κυλινδρο βενζινη

κοστος

φιλτρο αερος, λαδιου, καμπινας ενεργου ανθρακα 60 ευρω
5λτ λαδια Castrol και 3 μπουζι NGK 95.36 ευρω
Εργασια 60 ευρω

Πού έγινε αυτό το σέρβις;

Μπάιλας Γλυκά Νερά