Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#837276 Έως το 21 ούτε ήθελα να ακούσω περι μήλου . Το 21 (μάλλον επειδή γέρασα ) δοκίμασα το πρώτο μου μήλο 13 mini . Την επόμενη χρονιά μεταπήδησαν στο 14 pro το οποίο δεν σκοπεύω να το αλλάξω με το 15 (θα περιμένω το 16 )
Προχτές μου μπήκε η μύγα και χτύπησα ένα apple watch series 9 . Το παρήγγειλα από αμαζον γερμανιας μιας και αποφορολογειται και έτσι από 500 μου βγήκε στα 400 ευρώ .
Για να δούμε ....βέβαια θα υπάρξει άμεση σύγκριση με το Garmin epix 2 μου αν και είναι 2 διαφορετικά ρολόγια σε φιλοσοφία .
ΥΓ μόνο που θέλει κάθε μέρα φόρτιση σκιαζομαι

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
bujinkan έγραψε:ΥΓ μόνο που θέλει κάθε μέρα φόρτιση σκιαζομαι

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν το έχω δοκιμάσει. Από τις 2 σχεδόν εβδομάδες του huawei, να πάω στις 2 (και αν) μέρες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#837280 Λύνεται το θέμα φόρτισης με ένα ασύρματο φορτιστή στο κομοδίνο, ή με ένα πολλαπλό φορτιστή αν θέλουμε ταχύτητα. Προσωπικά έχω έναν της Baseus ο οποίος φορτίζει κινητό, ακουστικά και μια στο τόσο το iPad.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#837285 Το προβλημα των ρολογιων που θελουν καθημερινη φορτιση ειναι το βαλε βγαλε, οχι η φορτιση αυτη καθεαυτη. Αυτο δεν το γλιτωνεις. Θα λυθει αν ποτε οι ασυρματοι φορτιστες αποκτησουν range κανα μετρο
Άβαταρ μέλους
By Chris
#837288 Μιλαω οντας κατοχος μονο συμβατικων ρολογιων, και οχι, δεν το βγαζω ποτε. Ετσι καπως ελπιζω να ειναι η συμβιωση με σμαρτ αν ποτε παρω. Φορτιση μια στο τοσο, οπως τα bands πχ
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Δεν ξέρω, δεν θα το βγάλεις στον ύπνο ούτως ή άλλως;

Προτιμω να μου πεις οτι εισαι απο τους τυπους που δε φορανε ρολοι, παρα οτι φορας και το βγαζεις καθε βραδυ στον υπνο :omg:

Πες την αληθεια ΧαιΦαι :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#837296 Άσε που βγάζοντάς το το βράδυ για να φορτίσει, χάνεις τα στατιστικά του ύπνου.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:

Προτιμω να μου πεις οτι εισαι απο τους τυπους που δε φορανε ρολοι, παρα οτι φορας και το βγαζεις καθε βραδυ στον υπνο :omg:

Εννοειται οτι το βγαζω το βραδυ. Στην αρχη το φοραγα το Huawei watch gt2 και μου μετρουσε τον υπνο, τους παλμους. Μετα μου την εσπασε αφου ο κακος μου υπνος ηταν καλυτερος απο το 75% του κοσμου και ο καλος απο το 95%. Πολυ αγχος εχει ο κοσμος :lol: . Μετα μου μετρουσε τους παλμους και εβγαζε "πολυ χαμηλοι σφιγμοι" γιατι και καλα επεσε στον υπνο στους 46- 48. Αφου 55-58 εχω σε ηρεμια ρε φιλαρακι. :lol:

Αστα διαλα, το εβγαλα κι εγω κι ησυχασα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
George_Prix έγραψε:Πες την αληθεια ΧαιΦαι :adminpower:

εμποδίζει στα ακροβατικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
George_Prix έγραψε:

Πες την αληθεια ΧαιΦαι :adminpower:

Είναι το πιο άχρηστο αξεσουάρ για μένα. Εννοείται δεν φοράω, μου είναι παντελώς άχρηστο. Μόνον την βέρα έχω στο χέρι μου.
:shifty: :s_blush
Άβαταρ μέλους
By Scotch
George_Prix έγραψε:Σερφ ενας κολλητος μου αγοραζει Τεζλα. Στειλε με ΠΜ το κουπονι σου :shifty:

:shifty:

Επίσης, βγάζοντάς το, αχρηστεύεις το ξυπνητήρι του ρολογιού, κάτι πολύ σημαντικό αν θέλεις να ξυπνήσεις πιο νωρίς από όλους στο σπίτι, χωρίς να πρέπει να τους ξυπνήσεις :iconcool: