) δοκίμασα το πρώτο μου μήλο 13 mini . Την επόμενη χρονιά μεταπήδησαν στο 14 pro το οποίο δεν σκοπεύω να το αλλάξω με το 15 (θα περιμένω το 16 ) Προχτές μου μπήκε η μύγα και χτύπησα ένα apple watch series 9 . Το παρήγγειλα από αμαζον γερμανιας μιας και αποφορολογειται και έτσι από 500 μου βγήκε στα 400 ευρώ .
Για να δούμε ....βέβαια θα υπάρξει άμεση σύγκριση με το Garmin epix 2 μου αν και είναι 2 διαφορετικά ρολόγια σε φιλοσοφία .
ΥΓ μόνο που θέλει κάθε μέρα φόρτιση σκιαζομαι

< >
bujinkan έγραψε:ΥΓ μόνο που θέλει κάθε μέρα φόρτιση σκιαζομαι
Αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν το έχω δοκιμάσει. Από τις 2 σχεδόν εβδομάδες του huawei, να πάω στις 2 (και αν) μέρες.
Anonymous Founder έγραψε:Δεν ξέρω, δεν θα το βγάλεις στον ύπνο ούτως ή άλλως;
Προτιμω να μου πεις οτι εισαι απο τους τυπους που δε φορανε ρολοι, παρα οτι φορας και το βγαζεις καθε βραδυ στον υπνο
Πες την αληθεια ΧαιΦαι
George_Prix έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δεν ξέρω, δεν θα το βγάλεις στον ύπνο ούτως ή άλλως;
Προτιμω να μου πεις οτι εισαι απο τους τυπους που δε φορανε ρολοι, παρα οτι φορας και το βγαζεις καθε βραδυ στον υπνο![]()
Εννοειται οτι το βγαζω το βραδυ. Στην αρχη το φοραγα το Huawei watch gt2 και μου μετρουσε τον υπνο, τους παλμους. Μετα μου την εσπασε αφου ο κακος μου υπνος ηταν καλυτερος απο το 75% του κοσμου και ο καλος απο το 95%. Πολυ αγχος εχει ο κοσμος
. Μετα μου μετρουσε τους παλμους και εβγαζε "πολυ χαμηλοι σφιγμοι" γιατι και καλα επεσε στον υπνο στους 46- 48. Αφου 55-58 εχω σε ηρεμια ρε φιλαρακι.
Αστα διαλα, το εβγαλα κι εγω κι ησυχασα
Fiat Panda 7,6l/100km
George_Prix έγραψε:Πες την αληθεια ΧαιΦαι
εμποδίζει στα ακροβατικά
George_Prix έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δεν ξέρω, δεν θα το βγάλεις στον ύπνο ούτως ή άλλως;
Προτιμω να μου πεις οτι εισαι απο τους τυπους που δε φορανε ρολοι, παρα οτι φορας και το βγαζεις καθε βραδυ στον υπνο![]()
Πες την αληθεια ΧαιΦαι
Είναι το πιο άχρηστο αξεσουάρ για μένα. Εννοείται δεν φοράω, μου είναι παντελώς άχρηστο. Μόνον την βέρα έχω στο χέρι μου.
George_Prix έγραψε:Σερφ ενας κολλητος μου αγοραζει Τεζλα. Στειλε με ΠΜ το κουπονι σου
Επίσης, βγάζοντάς το, αχρηστεύεις το ξυπνητήρι του ρολογιού, κάτι πολύ σημαντικό αν θέλεις να ξυπνήσεις πιο νωρίς από όλους στο σπίτι, χωρίς να πρέπει να τους ξυπνήσεις