Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#836928 Τελικα ειδα το Dopesick που το ειχα στα υποψιν εδω και καιρο.

Απλα γαματο. Δειχνει το ποσο αδιστακτες ειναι οι φαρμακευτικες εταιριες και ποσο ζμπουτσατς η ανθρωπινη ζωη, προκειμενου να πλουτισουν. Επισης δειχνει το ποσο εθιστικα ειναι τα οπιοειδη, σε οτι μορφη και να χορηγουνται στον ανθρωπο.

Γεγονος ειναι ομως οτι το ειδα ενω ειχα κοβιντ και πονουσαν ολα μου τα κοκαλα, οποτε περασε απο το μυαλο μου οτι ενα τετοιο 80αρι κουμπι θα μου εκανε καλη δουλιτσα στην προκειμενη φαση :shifty:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
pro έγραψε:
The Son (Western, Pierce Brosnan)
https://www.imdb.com/title/tt3839822/

Kαι οι 3 εχουν χαμηλότερη βαθμολογία απ ότι αξίζουν

Σκεφτόμανε να το ξεκινήσω αλλά ψιλοξεχάστηκε.

Επίσης, να προτείνω :

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#837017 Με το Netflix τι έχει παιξει; Σήμερα πηρα χαμπάρι ότι οι γονείς μου και η αδερφή μου που έβλεπαν με τη account μου πλέον δεν μπορούν να δουν. Μπορούμε να το φτιάξουμε αυτό;

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bibendum έγραψε:Με το Netflix τι έχει παιξει; Σήμερα πηρα χαμπάρι ότι οι γονείς μου και η αδερφή μου που έβλεπαν με τη account μου πλέον δεν μπορούν να δουν. Μπορούμε να το φτιάξουμε αυτό;
Όπως προβλεπόταν η Netflix ενεργοποίησε τους μηχανισμούς για να καταπολεμήσει το password sharing όπως είχε υποσχεθεί. Το ίδιο ετοιμάζονται να κάνουν και οι ανταγωνιστές.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#837021 Τι να γίνει, καπιταλισμός...
Τυρί και φάκα...
Ταβανιασαν οι συνδρομες και κοιτάνε να τις αυξήσουν...
Citius Altius Fortius, IN PERPETUUM...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
bibendum έγραψε:Με το Netflix τι έχει παιξει; Σήμερα πηρα χαμπάρι ότι οι γονείς μου και η αδερφή μου που έβλεπαν με τη account μου πλέον δεν μπορούν να δουν. Μπορούμε να το φτιάξουμε αυτό;

όλα φτιάχνονται όταν υπάρχουν χρήματα στην τράπεζα :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

< >

Μετά από 4-5 χρόνια η παρέα μου, το σταματάμε. 5 λογαριασμοί.
Το θέμα είναι ότι από κινητό και τάμπλετ μπαίνεις κανονικά. Από παλιά Samsung TV με παλιά εφαρμογή NetFlix, μπαίνει κανονικά.
Από καινούριες Smart TV, αν είσαι σε άλλο σπίτι και κάνεις ενημέρωση σπιτιού, πετάει τα δικαιώματα που έδωσες σε άλλο σπίτι σε άλλη Smart TV. :thumbsdown:

Δυστυχώς τέλος εποχής...

Την περασμένη εβδομάδα έβαλα ατομικά με 1,99€ για ένα 3μηνο το Disney+ που είχε προσφορά μέχρι 20 Σεπτ.

Δεν έχω προλάβει να δω κάτι ακόμη.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
mousatos έγραψε:άμα πλερώσεις τίποτις extra $$ , δε "διορθώνεται" το πρόβλημα ;

Εικόνα

Γεια σου μουσάτε έξυπνε :roll:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Giuseppe Busso έγραψε:

< >

Μετά από 4-5 χρόνια η παρέα μου, το σταματάμε. 5 λογαριασμοί.
Το θέμα είναι ότι από κινητό και τάμπλετ μπαίνεις κανονικά. Από παλιά Samsung TV με παλιά εφαρμογή NetFlix, μπαίνει κανονικά.
Από καινούριες Smart TV, αν είσαι σε άλλο σπίτι και κάνεις ενημέρωση σπιτιού, πετάει τα δικαιώματα που έδωσες σε άλλο σπίτι σε άλλη Smart TV. :thumbsdown:

Δυστυχώς τέλος εποχής...

Την περασμένη εβδομάδα έβαλα ατομικά με 1,99€ για ένα 3μηνο το Disney+ που είχε προσφορά μέχρι 20 Σεπτ.

Δεν έχω προλάβει να δω κάτι ακόμη.
Το τραγικό είναι οτι αν πας στα φτηνά σου δίνει χειρότερη ποιότητα εικόνας.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
mousatos έγραψε:κλαίγονται οι χήρες , κλαίγεται κι ο Busso. :lol: για +3 λίτρα 100ρας.
να καούνε οι 100άρες RON :s_drinks

Μουσάτε δεν κλέβαμε, δεν σπάσαμε την εφαρμογή. Πληρώναμε κανονικά με τους όρους που η ίδια η πλατφόρμα είχε θέσει και μάζεψε κόσμο.
Καληνύχτα :s_bye
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:Ο Τσίριζας έκαμνε όλα όσα έταζε απ'την αρχή εεε; μπουά χα χα . :s_laughat :s_bye

Μουσατε με ολο το θαρρος που σου εχω...

Πιο βαθια στον εχει χωσει ο Τσιπρας ή ο Κουλης? Σε σενα και σε ολους τους συμπατριωτες σου?

Γιατι σε βλεπω οτι εχεις παθει μια παρακρουση με τα "ψεμματα που σε φλομωσε ο Τσιπρας" και ξεχνας οτι η μοναδα μετρησης του πονου ειναι το κωλοβυθομετρο κι οχι η συναισθηματικη απογοητευση που εισεπραξες απο τον καθε πολιτικο.