Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mousatos έγραψε:Gymnastics Ireland statement

https://www.gymnasticsireland.com/news/ ... march-2022
Πίπες μουσατε, δικαιολογίες του αισχιστου είδους

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#836590 συμφωνώ , δεν το περίμενα αυτό από Ιρλανδούς που ήταν πολίτες β' κατηγορίας κάποτε στην Αμερική.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#836604 σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεπερνιούνται κάποια όρια . εκμετάλλευσης καλοσύνης.
Εγώ μεγάλωσα με το εξής γνωμικό : " Χατήρ μι τουν έναν , χατήρ μι τουν άλλουν , 5 πιδιά έκανει μι τουν άντρα τς κανένα δεν έκανει."
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#837000 https://www.zougla.gr/automoto/ellada-a ... sio-dromo/
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Είναι Evo, συγχωρούνται

Πρωτη φορα που ειχα παρει το EVO του κολλητου μου βολτα, καθεται διπλα μας στη βουτα ενα Μπεμβε Μ5.

Φροντισε μη χασεις μου λεει ο δικος μου, θα σε γμσω. Οσο και να προσπαθουσα δε χανοτανε αυτη η κοντρα που λες Ντιμη μου... Με το που κουμπωνω 3η την παραταει εντελως το Μπεμβε και παταει κανονικα φρενο. Λιγο πιο κατω ειχε περιπολικο και μου κανει σημα να κανω στην ακρη.

ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. Σκαει το οργανο διπλα απο το παραθυρο και με ρωταει "τι εγινε μεγαλε, κοντριτσα εκανες?". Ουτε αδεια, ουτε διπλωμα ουτε αλλες γυναικωτες απαιτησεις. Με το που τον κοβω για γαματο τυπακι σκεφτομαι "υπαρχει ελπιδα". Και του απανταω...

Θα σου πω την αληθεια και κανε οτι νομιζεις. Αγορασε ο κολλητος μου τον πυραυλο και κατεβηκα απο Θεσσαλονικη μονο για να τον κανω βολτα. Τετοιο γκαζι δεν εχω οδηγησει ξανα, μολις πατησα κι ενα Μ5 στην κοντρα, οποτε μεχρι τωρα ειναι η καλυτερη μερα της ζωης μου. Απο εδω και περα ειναι στο χερι σου αν θα συνεχισει χαρουμενη η μερα ή αν θα μετατραπει σε εφιαλτης.

Με κοιταει λιγα δευτερολεπτα στα ματια και δε μιλαει. Αιωνας μου φανηκανε. Και τελικα μου λεει "Σηκω φυγε και χαλαρα την υπολοιπη βολτα".

Ηθικο διδαγμα:
Υπαρχουν κι αλλοι καβλογκαζοι εκτος απο εμας εκει εξω :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#837018 Ραλυ Ακροπολις 2002 ή 2003 δεν ειμαι σιγουρος. Με παιρνει τηλεφωνο ο κολλητος και μου λεει "κατεβα ρε μλκ να παμε να δωσουμε καμια πιπα στα WRC". Αλλο που δεν ηθελα κι εγω, κατεβαινω οπως ημουνα Αθηνα. Παμε και στηνομαστε καπου στη Χαμοστερνας που ξεραμε οτι περνανε απο εκει και αρχιζουμε να ριχνουμε ανελεητο ξυλο (το φιλαρακι στο τιμονι) σε ολα τα εργοστασιακα. Τοτε το ειχε φτασει 800 αλογα στροφαλο, γυρω στα 620 τροχο αν θυμαμαι καλα. Ακουγες τα WRC να αλλαζουν τη μια ταχυτητα μετα την αλλη και να πηγαινουμε διπλα διπλα. Το ζητημα ηταν μεχρι να πιασει προσφυση η 3η και να κατσει κατω το κτηνος. Με το που καθοταν κατω η 3η, που σε πονει και που σε σφαζει. Φευγανε τα αμαξια και οι κολωνες διαφορα σαν τα στραγαλια.

Το πιο πολυ ξυλο το εφαγε ο Solberg που ειχε τον οχτρο το Σουμπαρου. Αυτος εκτος απο τα ανοιγματα στην ευθεια, εφαγε λουτσα και σε κατι στροφιλικια που ειχε πιο μετα. Σταματανε ολα τα αμαξια πιο κατω και σταματαμε κι εμεις. Ερχεται απο πισω ο Solberg και κοιτουσε σαν τον κλεφτη. Γυρναω και τον βλεπω μεσα απο την αεροτομη με το ενα χερι να κανει thumbs up και με το αλλο να τον παιζει. Μπαιδεγουει ειχε σκυψει πισω και κατι κοιτουσε. Λεω στον κολλητο "αν ψαχνει για καζανακι πες του οτι δεν εχει, μονοκομματη ειναι η μπουκα μεχρι πισω". Και μου απανταει ο δικος μου "οχι ρε, το αυτοκολλητο διαβαζει και μας κανει thumbs up". Ουτε που το ειχα δει το αυτοκολλητο και τον ρωταω "ποιο αυτοκολλητο λες ρε συ?"

Εχω βαλει ενα "GROUP B SPECS" απο πισω μου λεει :metalo:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda

Εγώ τη μόνη χαζοιστορία για Ακρόπολις που έχω να πω είναι που έχουμε σκάσει σε φανάρι δίπλα στον Latvala ( 2009 αν δεν κάνω λάθος ) με το Fiat Bravo ενός φίλου

Αρχίζει και βαράει ο φίλος κόφτες και μετά φωνάζει “Limiter limiter”

Γαμώ τα νιάτα μας
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#837076 Παιχτηκανε μερικες ντουζινες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ποστακια που ολοσωστα σβηστηκανε και ζητω συγνωμη απο οσους τα διαβασαν, για τη συμμετοχη μου στο συγκεκριμενο ξεκατινιασμα :(

Απλα επειδη καποιος πηγε να με βγαλει ψευτη και αυτο ειναι το μονο κουσουρι που δεν εχω, θα ξαναγραψω μερικα σημαντικα που τα πηρε η σκουπα, για καποιους που επισης μπορει να μην πιστευουν τις ιστοριες μου.

Το EVO εχει τελικη 320φευγα χιλιομετρα μετρημενα με GPS και τα WRC ειναι πολυ κοντα και με το ζορι 200αριζανε. Επισης το EVO ηταν τερμα στημενο για ασφαλτο και τα WRC ηταν πιθανον χωματινα με τιποτα λαστιχα με τακουνια (αυτο δεν το θυμαμαι για να ειμαι ειλικρινης). Τελος δε νομιζω οτι σε αλογα πλησιαζανε καν τα εργοστασιακα στο κτηνος που εχει φτιαξει το φιλαρακι μου. Τα λεω αυτα για να μη φανταζουν εξωπραγματικες οι ιστοριες. Προφανως η κοντρα ευνοουσε εμας σε σχεση με τα αγωνιστικα.

Και ενα ακομα ενδιαφερον στατιστικο για να κλεισει το παζλ του συγκεκριμενου EVO ειναι το 0-100 σε 3.2" στο δρομο και 2.9" οταν το κατεβαζε στους αγωνες ντραγκστερ στο Ελληνικο που ειχε λαστιχο η πιστα.

Σορρυ και παλι απο ολους, ακομα κι απο το χρηστη με τον οποιο ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#837080 Kαι εγω εχω ενα κουσουρι, ειμαι δικαιος. :s_yes Δε μπα να εισαι και αντμιν. :shifty:

That said , 20% των κερδων απο τα σκρινσοτ στον μοντ που εκανε σβου.

( Εκτος απο τον Βασιλειο. :x )