George_Prix έγραψε:Νικολαε και Εδμονδιε αυτα που προτεινατε ειναι πεζοποριας. Ο Κρις ψαχνει ορειβασιας. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα
Για το τερέν που μας έδειξε, περισσεύουν.
George_Prix έγραψε:Νικολαε και Εδμονδιε αυτα που προτεινατε ειναι πεζοποριας. Ο Κρις ψαχνει ορειβασιας. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα
sknipper έγραψε:Τελικά δεν ξέρω αν ο ενδιαφερόμενος βοηθήθηκε από την υπερπροσφορά. Αλλά του δόθηκαν ερεθίσματα να το ψάξει καλύτερα.
Εμένα πολύ μου άρεσε το μαντρόσκυλο του edmond.
red_monster έγραψε:Τι γνώμη έχουμε για τα HOKA ?Πολύ καλή γνώμη αν ταιριάζουν στο πόδι σου και σε αυτό που ζητάς/χρειάζεσαι. Εμένα δεν ταιριάζανε και αναγκαστικά τα απέρριψα και κατέληξα σε Saucony. Μετά το γύρισα στη zero drop μάρκα Altra.
Scotch έγραψε:Πήρα κάτι adidas boost terrex (ή κάπως έτσι), από 220--> 110. Πολύ άνετα. Σαν να φοράω ανθεκτικό ultraboost σε μποτάκι.
< >
Chris έγραψε:Κι εγω με κατι terrex την εχω καταβρει τελευταια. Ορειβατικα που μοιαζουν με αθλητικα, τελειως αδιαβροχα, δε μασανε απο ολλανδικο καιρο, απο λασπες, τπτ
Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]