Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
George_Prix έγραψε:Νικολαε και Εδμονδιε αυτα που προτεινατε ειναι πεζοποριας. Ο Κρις ψαχνει ορειβασιας. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα :s_wink

Για το τερέν που μας έδειξε, περισσεύουν.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#835052 Τελικά δεν ξέρω αν ο ενδιαφερόμενος βοηθήθηκε από την υπερπροσφορά. Αλλά του δόθηκαν ερεθίσματα να το ψάξει καλύτερα.
Εμένα πολύ μου άρεσε το μαντρόσκυλο του edmond.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Νικολαε και Εδμονδιε αυτα που προτεινατε ειναι πεζοποριας. Ο Κρις ψαχνει ορειβασιας. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα :s_wink

Κοιτα, εγω προτεινα βαση προσωπικης εμπειριας και χρησης. Ορειβασιας ειναι κι αυτα αλλα αν μπει στο τοπικο ο Jim Clark που ΚΑΝΕΙ ορειβασια θα βαλει καποια φουλ εξειδικευμενα La Sportiva που χρησιμοποιει αυτος και θα μας στειλει για σπιρτα :)

Ορειβασια ειναι το ορεινο μονοπατι που σε παει ψηλα, ορειβασια και το τραβερσαρισμα σε σαθρα με τρελες κλισεις.

Αγοραζεις, δοοκιμαζεις και αναλογα τις αναγκες σου προσαρμοζεσαι. Προσωπικα δεν θα αγοραζα κατι extreme στην αρχη γιατι θα μου φανει σκληρο και αβολο.

Αλλα γι' αυτο λεμε ολοι την γνωμη μας ωστε να διαλεξει ο ενδιαφερομενος :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Chris
sknipper έγραψε:Τελικά δεν ξέρω αν ο ενδιαφερόμενος βοηθήθηκε από την υπερπροσφορά. Αλλά του δόθηκαν ερεθίσματα να το ψάξει καλύτερα.
Εμένα πολύ μου άρεσε το μαντρόσκυλο του edmond.

Οχι δεν ψωνισα. Ακομα ειναι πολυ νωρις στη διαδικασια, ακομα ασχετος ειμαι. Και δε βιαζομαι καθολου. Αλλα εμαθα 5 πραγματα και πλεον νιωθω πως ψιλοξερω τι κοιταω. Βεβαια μετα βλεπω αυτο και ξαναμπερδευομαι:

https://www.zalando.co.uk/mens-outdoor-shoes/

Εδω αναφερθηκαν 2 κατηγοριες, πεζοποριας και ορειβασιας, στο ζαλαντο εχει 5. Και αλλη μια στα αθλητικα, τα trail. Πως αντιστοιχιζονται? Πεζοποριας=hiking, ορειβασιας=climbing και τα υπολοιπα καπου αναμεσα φανταζομαι (trail<walking<hiking<trekking<mountaineering<climbing)? Αλλα τα περισσοτερα που μου προτεινατε τα βλεπω στο hiking
Άβαταρ μέλους
By g8777
#835115 Θελω παπουτσια εξπεντισιον επειδη ανεβηκα 40 μετρα κατσαβραχα.

Εχουμε εξπεντισιο στο σπιτι.

Εξπεντισιο στο σπιτι:

Ντιμη να σε υπολογιζω και σενα για καμια σαρανταρια κομματια; :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#835262 https://www.sportdepot.gr/product/adidas_performance_botakia_terrex_ax4_mid_beta_cold_rdy_hiking-N_GX8652-basic.html?gclid=CjwKCAjwgZCoBhBnEiwAz35Rwi7N8T3HyT8OnCha3cOvtIdRqCuhorLJ8XBjFo75D8HXw3-IbmD62BoCbR4QAvD_BwE
Αν ταιριάζει το νούμερο
Άβαταρ μέλους
By sknipper
red_monster έγραψε:Τι γνώμη έχουμε για τα HOKA ?
Πολύ καλή γνώμη αν ταιριάζουν στο πόδι σου και σε αυτό που ζητάς/χρειάζεσαι. Εμένα δεν ταιριάζανε και αναγκαστικά τα απέρριψα και κατέληξα σε Saucony. Μετά το γύρισα στη zero drop μάρκα Altra.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#851172 Κι εγω με κατι terrex την εχω καταβρει τελευταια. Ορειβατικα που μοιαζουν με αθλητικα, τελειως αδιαβροχα, δε μασανε απο ολλανδικο καιρο, απο λασπες, τπτ
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Scotch έγραψε:Πήρα κάτι adidas boost terrex (ή κάπως έτσι), από 220--> 110. Πολύ άνετα. Σαν να φοράω ανθεκτικό ultraboost σε μποτάκι.
< >

Chris έγραψε:Κι εγω με κατι terrex την εχω καταβρει τελευταια. Ορειβατικα που μοιαζουν με αθλητικα, τελειως αδιαβροχα, δε μασανε απο ολλανδικο καιρο, απο λασπες, τπτ

Δεν είναι λίγο ευπαθές το υλικό των boost για σκληρές συνθήκες;
Όλα τα boost που είχα για τρεξίματα έγιναν χαλιά μετά από μήνες ευγενικής χρήσης.

Κοιτάζω κι εγώ για ήπιο ορειβατικό, σε ένα κόστος μέχρι 100 ευρώ.
Βρίσκω ένα ενδιαφέρον σε αυτά τα Columbia
https://www.skroutz.gr/s/45464918/Columbia-Trailstorm-Mid-2005441-339-Andrika-Oreivatika-Mpotakia-Adiavrocha-Prasina.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Έχετε καμία γνώμη ή άλλη οικονομική πρόταση;