Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:Το πρόβλημά μου είναι η προκρούστεια κλίνη που έχεις ξαπλώσει όλους τους συνανθρώπους πλέον και κρίνεις στις εσωτερικές τους σχέσεις με βάση την εξωτερική τους εμφάνιση ( όπως πρώτος έτρεξες να μας αιτιολογήσεις με ποστ για καθρέφτες και δεν συμμαζεύεται ).

Εγώ αυτό το λέω κατάντια στα δικά μου βιβλία. Για να σου μιλήσω και εγώ από την πλευρά μου σοβαρά.

Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και να σου μάθω την αλφαβήτα, θα στην μάθει η ίδια η ζωή, θες δεν θες. :s_roses

Πάντως θα σε παραδεχτώ αν στην απάντησή σου υπάρχει η λέξη "Μάτι".
Είμαι από γεννησιμιού μου πολύ κυνικός και δεν πρόκειται ποτέ να δεχτώ πως η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει ρόλο σε ΌΛΕΣ τις σχέσεις. Το τι ψάχνει ο καθένας, κάποιες φορές είναι διαφορετικό, αλλά η μαύρη αλήθεια είναι πως ο πολύς κόσμος, το τι είναι όμορφο συνήθως το έχει λυμένο και είναι παρόμοιο για όλους.

Δεν θα πουν δηλαδή πολλοί μπάζο την Μόνικα Μπελούτσι, ενώ παίζει κάποιοι να πουν πως ο Σταμάτης Κραουνάκης πρέπει να κάνει διαίτα για πολλούς λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε και δεν είναι εμφανισιακοί μόνον. Σίγουρα όμως θα βρεθεί κόσμος να γουστάρει και χοντρούς, όπως και πολύ αδύνατους ή με μεγάλη μύτη. Μπορεί να έχεις μεγάλη μύτη, και να έχεις ωραίο σώμα, και σε κάποιον θ'αρέσει αυτό.

Ο Τσαρλς Μπουκόφσκι είχε τα τυχερά του και με πολύ ωραίες γκόμενες. Είχε κατά καιρούς (και τα έχει πει και μόνος του) ακόμη περισσότερες άσχημες ή πολύ άσχημες. Θυμάμαι ανάγλυφα την περιγραφή του στις Ιστορίες ενός Πορνόγερου, να περιγράφει μία τόσο κοντή και τόσο χοντρή που δεν ήξερες από πια πλευρά να καβαλήσεις. Και πως την γύριζε στο κρεβάτι σαν μπάλα.

Οι άνθρωποι είναι περίεργα καράβια κοινώς. :s_dunno

Σε συνέχεια του παραπάνω, το τι είναι κατάντια, έχει να κάνει με τα βιβλία που διαβάζεις. Όπως και με την αντίληψη που έχεις για τον κόσμο. Προφανώς και δεν περιμένω να μάθω την αλφαβήτα στο φόρουμ, ειδικά σε αυτή την ηλικία. Ό,τι έμαθα έμαθα, λίγα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν. Βιωματικά μιλώ εξάλλου.

Η ερμηνεία που δίνεις για τον κόσμο, το πού και πώς τοποθετείς τον εαυτό σου σε αυτόν, το τι και πώς προσπαθείς (αν το κάνεις) ν'αλλάξεις, είναι κι αυτό που σε χαρακτηρίζει στο τέλος. Εγώ ευτύχησα στα 40+ να βρω τον άνθρωπο που γουστάρω και να τα έχει όλα αυτά που έψαχνα. Πριν , η "προκρούστια" (που λες κι εσύ) λογική μου δεν μου επέτρεπε να δεχτώ εκπτώσεις, και δεν μου επέτρεψε να καταπιώ αυτό που δεν γούσταρα και δεν σκέφτηκα στιγμή να πω "δεν πειράζει, καλή είναι, μην το κουράσω άλλο".
Τώρα λοιπόν, δεν θα ήμουν μεγάλο @, δεν θα ήμουν μεγάλος |λογοκρισία|, αν παρατούσα τον εαυτο μου; Εγώ έτσι το βλέπω.

ΑΝ λοιπόν σε 20 χρόνια βγούμε μια φωτο μια φωτό με την καλή μου, και δείχνουμε όπως ο κος και η κα Jackman, κι είμαι εγώ σαν την κυρία, θα νιώσω πως έχω φερθεί απαίσια στον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Και δεν θα ψάξω δικαιολογίες, αν μου έχει ρίξει κάνα κέρατο ή αν θέλει να με παρατήσει. Δεν είναι (μάλλον) gay o Hugh, η κα. είναι πια γιαγιά (και χοντρή μάλιστα όπως λες κι εσύ), ενώ αυτός όχι. Tough luck, αλλά με τέτοια διαφορά ηλικίας, ήταν αναπόφευκτο.

Εναλλακτικά, θα μπορούσα να βγάλω ένα λογύδριο για τη ματαιότητα της ύπαρξης και για το γεγονός πως το μυαλό μετράει μόνο, το σώμα είναι φθαρτό, βρώμικο και άχρηστο. Πχ.
Εικόνα

Είναι πανεύκολο να γράψεις τέτοιες εξυπνάδες, για να κρύψεις την ουσία. Και η ουσία είναι πως το μυαλό κάνει μια δουλειά, το σώμα κάνει μια άλλη και κανένα από τα δύο δεν αντικαθιστά ή υποκαθιστά το άλλο.
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#836235 Παιδες ειπαμε να κανουμε κανενα κουτσομπολιο, καμια πλακιτσα, ισα για να βγαλουμε την Κατινα απο μεσα μας και το παραχεσατε :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#836236 Είναι επειδή ο καθένας κάνει προβολές στον εαυτό του. Κατόπιν, κάποιοι θεωρούν πως πρέπει ό,τι κάνουν αυτοί, να κάνουν και οι υπόλοιποι γιατί αυτό είναι το σωστό. Ή αυτό που θα τους κάνει να νιώθουν καλύτερα, δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#836245 up up

g8777 έγραψε:
BARHonda έγραψε:g, για τον Di Caprio που πάει μόνο με <25 ετών δεσποινίδες τι έχεις να παραθέσεις?

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Είναι επειδή ο καθένας κάνει προβολές στον εαυτό του. Κατόπιν, κάποιοι θεωρούν πως πρέπει ό,τι κάνουν αυτοί, να κάνουν και οι υπόλοιποι γιατί αυτό είναι το σωστό. Ή αυτό που θα τους κάνει να νιώθουν καλύτερα, δεν ξέρω.

Χωριζει ενα ζευγαρι μετα απο 27 χρονια μαζι.

Η πρωτη και μοναδικη αναλυση απο την πλευρα σου :

" Τον εαυτο της τον ειδε στον καθρεπτη προσφατα; :s_laughat :s_laughat :s_laughat :s_laughat "

Ειναι η ετεροφωτη γκλαμουρια των Β+Ν+Π=3Β βλεπεις, στην Λα Λα Λαντ δεν εννοειται γαμος περαν της δεκαετιας χωρις πολυσιλοξανια ενθεν και δηθεν. :s_roses

Κατα τα αλλα, προβολες πανω στους αλλους και αλλα λογια να αγαπιομαστε. :s_roses

Τωρα αν περιμενεις σοβαρη κουβεντα για την δυναμικη των σχεσεων βαθυχρονια----> ΧΑΜΕΝΗ ΘΑ ΠΑΕΙ.

Enjoy your palmtrees. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By edmond
#836251 Δεν έχω καταλάβει...
Κοιτάζουμε να είμαστε ανα πάσα στιγμή υπεργαμάτοι γιατί μπορεί κάποια στιγμή η συμβία μας(βασικά σύζυγος που πορεύεσαι στη ζωή σου, όχι γκόμενα) να μας κόψει από πάνω μέχρι κάτω και να μας στείλει από εκεί που ήρθαμε;
Ή
Δεν μας καίγεται καρφί, γυναίκα μας είναι, τι θα πει, θα στέκεται δίπλα μας ότι και αν συμβεί, όπως και να είμαστε, αυτό έλειπε να αμφισβητούμαι κιόλας.
Προφανώς και αντιστρόφως και αλληλένδετα.
Όχι τιποτ' άλλο, να ξέρω και τι έχω μάθει πως πρέπει να είναι τα πράγματα κιόλας. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By 224v
#836254 Σωστά τα έχεις μάθει, αυτά που γράφονται εδώ μέσα είναι πολυ ειδικές περιπτώσεις από τον κύκλο μου 40 ετών περίπου, δεν έχω δει διαζύγια για λόγους εμφάνισης, φυσικά είναι ένας λόγος και αυτός αλλά όταν στην αρχική επιλογή υπήρχε εκτός της εμφάνισης και αγάπης, ο αλληλοσεβασμος, η εκτίμηση η επιθυμία να πορευθούν μαζί άσχετα για τα λίγα Παραπάνω κιλά , τότε δύσκολα χωρίζουν γιατί γυάλισε στον ένα μια άλλη ύπαρξη που δεν ξέρεις εάν και πόσο θα κρατήσει ο ενθουσιασμός. ( μάλλον δεν θα κρατήσει )

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
edmond έγραψε:Δεν έχω καταλάβει...
Κοιτάζουμε να είμαστε ανα πάσα στιγμή υπεργαμάτοι γιατί μπορεί κάποια στιγμή η συμβία μας(βασικά σύζυγος που πορεύεσαι στη ζωή σου, όχι γκόμενα) να μας κόψει από πάνω μέχρι κάτω και να μας στείλει από εκεί που ήρθαμε;
Ή
Δεν μας καίγεται καρφί, γυναίκα μας είναι, τι θα πει, θα στέκεται δίπλα μας ότι και αν συμβεί, όπως και να είμαστε, αυτό έλειπε να αμφισβητούμαι κιόλας.
Προφανώς και αντιστρόφως και αλληλένδετα.
Όχι τιποτ' άλλο, να ξέρω και τι έχω μάθει πως πρέπει να είναι τα πράγματα κιόλας. :s_dunno

Προσωπικά δεν είπα τίποτε από τα δύο. Είπα πως όταν βλέπεις πως το παρακάτω ζευγάρι χωρίζει μετά από 27 χρόνια γάμου
Εικόνα
Εικόνα
ο λόγος μάλλον δεν είναι οι φήμες πως ο άντρας είναι gay, αλλά αυτός που βλέπουμε μπροστά μας: η γυναίκα του έχει γεράσει πολύ και άσχημα -σε αντίθεση μ'αυτόν- και εμφανισιακά είναι απολύτως αλλού και αταίριαστοι.

ΠΙΘΑΝΟΝ λοιπόν, η εμφανισιακή ανισορροπία παίζει να έφερε το διαζύγιο και ΟΧΙ οι φήμες πως είναι gay, όπως έλεγαν όλα τα "ρεπορτάζ". :s_shout

Μετά κάποιοι είπαν πως από την στιγμή που κάποια μας παντρεύτηκε, ΟΦΕΙΛΕΙ να μας αγαπάει για τον εσωτερικό μας κόσμο και η εμφάνιση είναι αδιάφορη. Μπορούμε να γίνουμε όσο χάλια γουστάρουμε, ο άλλος από την στιγμή που μας παντρεύτηκε, δεν έχει λόγο να κοιτάζει το έξω, μόνον το πνεύμα μετράει.

Ναι αμέ. :s_crazy :s_whiteflag
Δεν είπα ΠΟΤΕ πως πρέπει να είναι φέτες κάποιος, ή να ξημεροβραδιάζεται στα γυμναστήρια. Ούτε όμως να δείχνει σαν απόμαχος της ζωής μπάρμπας. Γιατί και η άλλη δεν φταίει.
ΣΗΜ: Το φύλο αδιάφορο, ισχύουν τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ.

Αν όλα αυτά δεν σας αρέσουν ή δεν τα πιστεύετε, δεν χρειάζεται και να τσακωθούμε κιόλας ε; Λέω εγώ τώρα. Μπορούμε ν'αποδεχτούμε πως διαφωνούμε και τέλος.
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Anonymous Founder έγραψε:εμφανισιακά είναι απολύτως αλλού και αταίριαστοι

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#836277 Δεν ξερω, δεν μοιαζει λογικο αυτο που λες σαν λογο. Φυσικα και δεν θα μαθουμε ποτε τι ηταν αλλα δεν ξυπνας μια μερα και δεν αναγνωριζεις εμφανισιακα το ταιρι σου.
Προσεξε, παντρευτηκαν το 96, δηλαδή είναι παντρεμένοι 27 χρονια, μπορει να γνωρίζονται αρκετα παραπανω.
Αυτος ηταν 27 όταν παντρευτηκαν και αυτή 40 και δεν ενοχληθηκε από την εμφανιση της μετα από 3-5-10 χρονια, περιμενε να περασουν 27.

Στο μεταξυ εχουν κανει οικογενεια, παιδια, εχουν περασει στιγμες μαζι.

προσωπικα θεωρω οτι για αρκετο καιρο ειχαν χαθει μεταξυ τους, ενα χασμα μεγαλωνε αναμεσα τους και τωρα βρηκαν το κουραγιο να το αντιμετωπισουν
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#836278 Η εμφανισή της πήρε την κάτω βόλτα όσο περνούσαν τα χρόνια. Στα 40 ήταν μια χαρά, στα 50 εχμ, στα 67 όμως δεν. Από την άλλη, αν η εμφάνιση δεν σου αρκεί σαν επιχείρημα και τα 27 χρόνια σου φαίνονται πολλά, το "μάλλον ήταν gay" γιατί είναι πιο λογικό λοιπόν;
Γιατί εγώ αυτό έγραψα, πως αντί ρε παιδιά να είναι αυτός gay, μήπως αυτή είναι πλέον λίγο χάλια εμφανισιακά και δείχνει σαν γιαγιά ξέρω γω;

Γιατί ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ έλεγε το πρώτο μήνυμα, πριν έρθουν οι ερμηνείες κάποιων.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Η εμφανισή της πήρε την κάτω βόλτα όσο περνούσαν τα χρόνια. Στα 40 ήταν μια χαρά, στα 50 εχμ, στα 67 όμως δεν. Από την άλλη, αν η εμφάνιση δεν σου αρκεί σαν επιχείρημα και τα 27 χρόνια σου φαίνονται πολλά, το "μάλλον ήταν gay" γιατί είναι πιο λογικό λοιπόν;
Γιατί εγώ αυτό έγραψα, πως αντί ρε παιδιά να είναι αυτός gay, μήπως αυτή είναι πλέον λίγο χάλια εμφανισιακά και δείχνει σαν γιαγιά ξέρω γω;

Γιατί ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ έλεγε το πρώτο μήνυμα, πριν έρθουν οι ερμηνείες κάποιων.

Μετα απο 27 χρονια δεν υπαρχει ενας λογος χωρισμου μονο. Μπορει να ειναι πολλα. Απο απλα πραγματα που δεν συμφωνουν πια μεχρι μεγαλα. Αν δεν "μεγαλωνεις" ακριβως παραλληλα με τον αλλον ερχεται μια μερα που κοιτας και ειναι αλλου εντελως.

Δεν ειπα εγω οτι ειναι γκει ειναι ο λογος. Στην τελικη ειναι διασημος 15+ χρονια τωρα, αν στην αρχη δεν ηθελε να "εκτεθει".

Οταν ενα ζευγαρι χωριζει φταινε και οι δυο, οταν χωριζουν δε μετα απο τοσα χρονια δεν ειναι καθαρο αν φταιει κανεις. Καποια πραγματα δεν τα ελεγχουμε και ενα απο αυτα ειναι το ποσο θα αλλαξουμε αποψεις ,μεγαλωνοντας
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#836286 Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι.
Όταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος,
κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή...

Στο Πανεπιστήμιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική .
Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες.
Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα.

Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή.
Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα.
Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή.

Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να
παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της.
Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού
την έχανες κι αλλού την έβρισκες .Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους
στη ζωή του.

Όταν έφτασα τα τριάντα(30), βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ….. την παντρεύτηκα.
Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα.

Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
leobsch έγραψε:Ναι αλλά είσαι άφραγκος οπότε που πας ρε Καραμήτρο;;; Εικόνα

Μακαρι ολοι οι αφραγκοι να ειχαν το πορτοφολι του Μπουσσο :s_empathy

Κατι πραγματικα αφραγκοι εχουν πλακα, που πανε και ψηφιζουν Κουλη για να πλουτισουν απο τη φιλολαικη πολιτικη του :lol: