mousatos έγραψε:kovathe έγραψε:Aπ τις φωτο φαίνεται σα τη μάνα του..
< >
που να δεις το instagram της

mousatos έγραψε:kovathe έγραψε:Aπ τις φωτο φαίνεται σα τη μάνα του..
< >

g8777 έγραψε:Ετσι, φόρα παρτίδα στα πρωτοσέλιδα οι ανωμαλίες.Πόσταρε και καμία Αυριανή να γουστάρουμε...
Σαπίλα, έχουν ισοπεδωθεί όλα. Διαβάζουν και μικρά παιδιά.
g8777 έγραψε:Ηταφι ελπίζω να συνειδητοποιείς σε ποιο σακούλι οδευεις ολοταχώς.
Να στο πω απλά.
Θα κοιταζομουν στον καθρέπτη![]()
αν μου έκαναν συν ένα κάτι ΓκεαΚουληδες.
Anonymous Founder έγραψε: Εγώ είμαι της άποψης πως το ζευγάρι πρέπει να μένει ενωμένο και αγαπημένο, σε κάθε περίπτωση, και να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες. Θα έρθουν κι αυτές, και πρέπει να το παλέψουν μαζί, αλλιώς δεν είναι ζευγάρι. Δεν θεωρώ πως αν παχύνω πχ θα πρέπει να μου δείξει την πόρτα η γυναίκα μου.
edmond έγραψε:Να συμπληρώσω πως και να μην προσέχω τον εαυτό μου και γίνω μπάζο, η γυναίκα μου οφείλει να είναι δίπλα μου καθότι...Anonymous Founder έγραψε: Εγώ είμαι της άποψης πως το ζευγάρι πρέπει να μένει ενωμένο και αγαπημένο, σε κάθε περίπτωση, και να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες. Θα έρθουν κι αυτές, και πρέπει να το παλέψουν μαζί, αλλιώς δεν είναι ζευγάρι. Δεν θεωρώ πως αν παχύνω πχ θα πρέπει να μου δείξει την πόρτα η γυναίκα μου.
Anonymous Founder έγραψε: Δεν θεωρώ πως αν παχύνω πχ θα πρέπει να μου δείξει την πόρτα η γυναίκα μου. Αλλά θα είμαι γάιδαρος αν δεν προσέχω τον εαυτό μου, θα είναι άδικο απέναντί της. Όλο αυτό, είναι πολύ δύσκολο όμως αν το ζευγάρι έχει τεράστιες διαφορές εξ αρχής. Αυτά, κι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
g8777 έγραψε:Είμαι χοντρός,θα σχαθεις.
edmond έγραψε:Να επιμείνω στην χαζομάρα μου, λέγοντας πως αν είσαι και θες να είσαι με κάποιον, δεν σε νοιάζει πως θα "καταντήσεις" και να έχεις το άγχος αν θα είσαι πλέον αρεστός σε εκείνη(και τούμπαλιν βεβαίως). Είστε μαζί για τα πάντα και βάσει τούτου το τελευταίο που θα έπρεπε να ανησυχούν αμφότεροι, είναι αυτό της εξωτερικής εμφάνισης.
Όχι;
Δίνω λίγο...χώρο στη θεωρία του νπ, για το θέμα της ευεξίας-υγείας.
Ο Λεκ με δύο στοπ παραπάνω είναι 14 δευτ πίσω από[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]