Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
g8777 έγραψε:Ετσι, φόρα παρτίδα στα πρωτοσέλιδα οι ανωμαλίες.

Σαπίλα, έχουν ισοπεδωθεί όλα. Διαβάζουν και μικρά παιδιά. :x
Πόσταρε και καμία Αυριανή να γουστάρουμε...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:Ηταφι ελπίζω να συνειδητοποιείς σε ποιο σακούλι οδευεις ολοταχώς.

Να στο πω απλά.

Θα κοιταζομουν στον καθρέπτη :shifty: :shifty: αν μου έκαναν συν ένα κάτι ΓκεαΚουληδες.

Η αλήθεια είναι πως δεν το συνειδητοποιώ.
Η αλήθεια επίσης είναι πως ένα ζευγάρι μπορεί να χωρίσει για τον πιο ηλίθιο λόγο και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος gay.
Η ακόμη μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως κάποιος (ή και κάποια εννοείται) επίσης έχει το δικαίωμα να τα φτιάξει με χοντρή, ανάπηρη, όμορφη, έξυπνη, χαζή, γρια ή δεν ξέρω τι άλλο, αλλά και να την χωρίσει. Και ούτε 27 χρόνια ή 2 παιδιά δεν στέκονται εμπόδιο.
Αυτοί είναι οι άνθρωποι, καλώς ή κακώς. Δεν χρειάζεται να υπάρχει ένας διαφορετικός περίεργος λόγος για να γίνει αυτό.

Κατά τ'άλλα, αν το μόνο που σου έκανε εντύπωση εσένα στην φωτογραφία που σου έβαλα, ήταν το πάχος της κυρίας, δεν φταίω εγώ, τα παράπονα στον οφθαλμίατρό σου. Μεγαλώνουμε όλοι και εκτός από κιλά, τρίχες στ'αυτιά και στην μύτη, ζάχαρο και πίεση, ξεκινάνε και τα προβλήματα στα μάτια.
:s_roses

ΥΓ: Εγώ είμαι της άποψης πως το ζευγάρι πρέπει να μένει ενωμένο και αγαπημένο, σε κάθε περίπτωση, και να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες. Θα έρθουν κι αυτές, και πρέπει να το παλέψουν μαζί, αλλιώς δεν είναι ζευγάρι. Δεν θεωρώ πως αν παχύνω πχ θα πρέπει να μου δείξει την πόρτα η γυναίκα μου. Αλλά θα είμαι γάιδαρος αν δεν προσέχω τον εαυτό μου, θα είναι άδικο απέναντί της. Όλο αυτό, είναι πολύ δύσκολο όμως αν το ζευγάρι έχει τεράστιες διαφορές εξ αρχής. Αυτά, κι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#836173 Να συμπληρώσω πως και να μην προσέχω τον εαυτό μου και γίνω μπάζο, η γυναίκα μου οφείλει να είναι δίπλα μου καθότι...
Anonymous Founder έγραψε: Εγώ είμαι της άποψης πως το ζευγάρι πρέπει να μένει ενωμένο και αγαπημένο, σε κάθε περίπτωση, και να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες. Θα έρθουν κι αυτές, και πρέπει να το παλέψουν μαζί, αλλιώς δεν είναι ζευγάρι. Δεν θεωρώ πως αν παχύνω πχ θα πρέπει να μου δείξει την πόρτα η γυναίκα μου.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
edmond έγραψε:Να συμπληρώσω πως και να μην προσέχω τον εαυτό μου και γίνω μπάζο, η γυναίκα μου οφείλει να είναι δίπλα μου καθότι...
Anonymous Founder έγραψε: Εγώ είμαι της άποψης πως το ζευγάρι πρέπει να μένει ενωμένο και αγαπημένο, σε κάθε περίπτωση, και να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες. Θα έρθουν κι αυτές, και πρέπει να το παλέψουν μαζί, αλλιώς δεν είναι ζευγάρι. Δεν θεωρώ πως αν παχύνω πχ θα πρέπει να μου δείξει την πόρτα η γυναίκα μου.

:dizzy:
Και οι δύο πρέπει να προσέχουν , πρέπει να κάνω διευκρινήσεις στα πάντα δηλαδή; Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος. Και το γράφω ξεκάθαρα νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε: Δεν θεωρώ πως αν παχύνω πχ θα πρέπει να μου δείξει την πόρτα η γυναίκα μου. Αλλά θα είμαι γάιδαρος αν δεν προσέχω τον εαυτό μου, θα είναι άδικο απέναντί της. Όλο αυτό, είναι πολύ δύσκολο όμως αν το ζευγάρι έχει τεράστιες διαφορές εξ αρχής. Αυτά, κι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Εγω θα σχολιασω αυτο.

Θα ειναι αδικο ως προς τον εαυτο σου αν παχυνεις, οχι προς αυτην. Δεν σε πηρε γιατι εισαι στυλακι, σε πηρε και για ολα τα αλλα.

Αν κανεις γυμναστικη δεν την κανεις για να αρεσεις στην γυναικα, κορη, κοπελες στην δουλεια ή στον δρομο, κλπ
Την κανεις για να εισαι καλα εσυ με τον εαυτο σου, να νιωθεις ομορφα με αυτο που κανεις.

Παρε της κανενα λουλουδι χωρις λογο, μια εξοδο οι δυο σας, δειξε της οτι σημαινει ακομα αυτο που σημαινε οταν την γνωρισες , φλερταρε την ρε παιδι μου και να εισαι σιγουρος οτι αν παρεις κανα κιλο δεν θα το κανει θεμα
Αντιστοιχα ομως κι αυτη ε;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#836186 Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, τον/την πήρε και γιατί της/του άρεσε ε. Η εμφάνιση εννοώ.

Τώρα τι αρέσει στον καθένα είναι άλλο, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία είναι ο λόγος που ξεκινάνε οι σχέσεις.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#836188 Με πήρε και την πήρα για όλα. Προφανώς και για την (όποια) εμφάνιση. Και το πρώτο πράγμα που θα πω αν την κοιτάξω είναι "ω, κοίτα ρε συ τι όμορφη είναι", δεν θα σκεφτώ αν μαγειρεύει καλά ή αν είναι έξυπνη ξέρω γω.
Αυτό ισχύει για όλους. Πρέπει πάντα να προσπαθείς για το καλύτερο γι' αυτόν που έχεις δίπλα σου. Αλλιώς, μια μέρα δεν θ'αναγνωρίζει δίπλα της/του αυτόν που αγάπησε κάποτε και δεν θα σε αντέχει.
Είναι η πεμπτουσία των σχέσεων επί της ουσίας. Οι άνθρωποι αλλάζουν εννοείται. Δεν θα είμαι σε 10 χρόνια όπως είμαι τώρα, ούτε και αυτή. Εγώ θα πρέπει να προσέχω περισσότερο, καθότι μεγαλύτερος.
Το αυτό και για την κα. Jackman. Και για τον οποιονδήποτε.

Δεν γίνεται να τα παρατήσεις όλα, και μετά όταν γίνει το κακό να λες "τι έγινε ρε παιδί μου, τόσα χρόνια μια χαρά ήμασταν, τι έπαθε ξαφνικά, λες να τον απήγαγαν εξωγήινοι, λες να είναι gay, λες να το φτιάξει κι αυτό ο Μητσοτάκης;"
Άβαταρ μέλους
By edmond
#836203 Να επιμείνω στην χαζομάρα μου, λέγοντας πως αν είσαι και θες να είσαι με κάποιον, δεν σε νοιάζει πως θα "καταντήσεις" και να έχεις το άγχος αν θα είσαι πλέον αρεστός σε εκείνη(και τούμπαλιν βεβαίως). Είστε μαζί για τα πάντα και βάσει τούτου το τελευταίο που θα έπρεπε να ανησυχούν αμφότεροι, είναι αυτό της εξωτερικής εμφάνισης.
Όχι;
Δίνω λίγο...χώρο στη θεωρία του νπ, για το θέμα της ευεξίας-υγείας.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:Είμαι χοντρός,θα σχαθεις.

Το πρόβλημα σου (με εμένα εννοώ) είναι άλλο, και νομίζω πάντως (και μιλώ σοβαρά) πως το έχω καταλάβει (πια). Δεν έχει σημασία όμως.
Αν κάτι όντως σιχαίνομαι είναι ανθρώπους που δεν μιλάνε στα ίσια εξάλλου.
:s_yes
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
edmond έγραψε:Να επιμείνω στην χαζομάρα μου, λέγοντας πως αν είσαι και θες να είσαι με κάποιον, δεν σε νοιάζει πως θα "καταντήσεις" και να έχεις το άγχος αν θα είσαι πλέον αρεστός σε εκείνη(και τούμπαλιν βεβαίως). Είστε μαζί για τα πάντα και βάσει τούτου το τελευταίο που θα έπρεπε να ανησυχούν αμφότεροι, είναι αυτό της εξωτερικής εμφάνισης.
Όχι;
Δίνω λίγο...χώρο στη θεωρία του νπ, για το θέμα της ευεξίας-υγείας.

Όχι.
Δεν γίνεται να τα παρατήσεις όλα, δεν γίνεται να μην προσέχεις τον εαυτό σου, να μην γυμνάζεσαι, να μην τρως υγιεινά να γίνεις τεράστιος, να γίνεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΣ από αυτόν που γνώρισε.
Άλλο πράγμα να μεγαλώνεις, να γερνάς, αυτό είναι αναπόφευκτο.

Αλλά το να λέμε πως η εμφάνιση είναι άνευ αξίας/σημασίας, είναι απλά υποκρισία. Ό,τι μας έφερε κοντά, μας κρατάει κοντά. Ό,τι από αυτά χαθεί, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μας χωρίσει.

Σκέψου πως πολλοί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και αρρώστιες, αναπηρίες, καρκίνους. Θα πρέπει λοιπόν στα υπόλοιπα να προσπαθείς για το καλύτερο, γιατί αν πριονίζεις την σχέση με κάτι τέτοια, στην πρώτη δυσκολία, θα σπάσει.