- 20 Σεπ 2023, 14:10
Anonymous Founder έγραψε:Asimov έγραψε:Νομίζω πάντως ότι αδίκως το συζητάτε και απλά ο άνθρωπος είναι gay, οπότε η διαφορά ηλικίας και η εμφάνιση δεν παίζουν κανέναν ρόλο.
Πιθανότατα αυτός ο γάμος δεν είναι πλέον χρήσιμος, για τους λόγους που υπήρξε χρήσιμος, και γι' αυτό τον λύνουν.
Ωπ, με κρατούσε απασχολημένο ο g8777 και δεν το πρόσεξα αυτό. Γιατί τόση βεβαιότητα;
Δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι κάθε φορά που ένας άνδρας είναι μικρότερος από την σύντροφό του να λέμε πως είναι gay. Τα ίδια ακούει και ο Μακρόν (ΣΗΜ: "Δεν μπορεί, πρέπει να είναι gay σιγά μην πηδάει την αγγούρω"), αλλά και άλλοι γνωστοί σε παρόμοια σχέση.
Δεν βλέπω κιόλας γιατί να μην μπορεί άνετα ο Jackman να κάνει coming out αν είναι gay. Τώρα είναι διάσημος και δεν έχει να χάσει τίποτε. Αντ'αυτού, μπαίνει σε όλη αυτή την φασαρία.

Όλα αυτά μπορεί, αλλά δε νομίζω ότι το συμπέρασμα για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του συγκεκριμένου ανθρώπου βγήκε από τη σχέση του. Κι άλλοι έχουν κάνει τέτοιου τύπου συμφωνίες με φοβερές γκόμενες αλλά παραμένουν gay.
Όπως είπες μάλιστα, αυτή η σχέση κράτησε πολλά χρόνια και όταν ξεκίνησε δεν ήταν οι συνθήκες όπως τώρα, δεν ήταν φτασμένος, δεν ήταν διάσημος κλπ.
Ε τώρα που άλλαξαν, τελείωσε.
Και πολλοί άλλοι δεν έχουν/είχαν κάνει coming out αλλά όλοι γνωρίζουν/γνώριζαν ότι είναι gay, πχ Κέβιν Σπέισι.
She'd kicked me out again without my clothes, so I figured I'd hit the bar, but that's when I started to get an inkling something was afoot...