Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
GTS έγραψε:Γιαυτο κανεις παιδια για να μην εισαι μονος στα γεραματα.

Πολύ εγωιστικό ακούγεται αυτό.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:

Πολύ εγωιστικό ακούγεται αυτό.

Ειναι εγωιστικο. Οπως και το να κανεις παιδια, οσα θες, να τα μεγαλωνεις οπως θες, να προσπαθεις να τους επιβαλλεις με τι θα ασχοληθουν στην ζωη τους, κλπ
Ε, το να περιμενεις να σου κανουν και παρεα μετα απο αυτα μοιαζει λογικο :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:
g8777 έγραψε:Για να κόψουμε την μακρυά ιστορία σε κοντή,η πρόταση σου ποιά είναι λοιπόν για μακροημέρευση;

Δεν έχω καμία πρόταση. Το τι θα φέρει τους ανθρώπους κοντά είναι άγνωστο και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το τι θα τους χωρίσει, επίσης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το πιθανότερο είναι η διαφορά ηλικίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και όχι οι φήμες πως ο Hugh είναι gay.
27 χρόνια χρειάστηκε για να το καταλάβει αυτό η γυναίκα του; Αμφιβάλλω.

Το σίγουρο είναι πως το εν λόγω ζευγάρι ήταν κάποτε ερωτευμένο και αγαπημένο. Επίσης σίγουρο είναι πως τώρα χωρίζουν. Το τι μεσολάβησε, ΔΕΝ το γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά αν έπρεπε να στοιχηματίσω κάπου, θα πόνταρα στην εμφανισιακή διαφορά που έφερε η ηλικία, και όχι στις φήμες για τον Hugh gay.

Σήμερα είναι πιο εύκολο να κρεμάσεις κάποιον στα μανταλάκια ως κρυφό ομοφυλόφιλο, παρά να πεις πως η γυναίκα του σήμερα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που γνώρισε, γιατί έχει γεράσει, χοντρύνει, ασχημύνει, κλπ. Το ίδιο θα ίσχυε και από την ανάποδη, που είναι και πιο συνηθισμένο, πχ:
Εικόνα
https://people.com/al-pacino-girlfriend ... dy-7966593
Γούστο τους και καπέλο τους, αλλά αν χωρίσουν, εγώ θα υποψιαστώ την διαφορά ηλικίας, παρά κάτι άλλο.
:s_dunno

Τα παραπάνω απλώς θέλουν να τονίσουν το παράλογο και την υποκρισία. Ο κόσμος προφανώς και θα διαλέξει ελεύθερα και θα κάνει σχέσεις με όποιον/όποια/όποιους γουστάρει και δεν μας πέφτει λόγος.
Το να ψάχνουμε όμως παρανοϊκούς λόγους για ένα διαζύγιο, μόνον και μόνον για να μην κουβεντιάσουμε καν τους υπόλοιπους λόγους, γιατί είναι politically incorrect, είναι στα όρια της |λογοκρισία|.

Το παραπάνω ισχύει για όλους, όχι μόνον γι'αυτό το ζευγάρι. Κι εγώ που είμαι 8 χρόνια μεγαλύτερος από την γυναίκα μου, θα πρέπει να προσέχω διπλά, ειδικά όσο μεγαλώνω, γιατί δεν μου φταίει σε τίποτε. Και αναφέρομαι και στην εμφάνιση, αλλά και στην υγεία πρώτα και κύρια. Πρέπει να κάνω ό,τι μπορώ για να περάσουμε μαζί όσα χρόνια περισσότερα γίνεται, γιατί λαμβάνοντας υπόψιν τους μέσους όρους, μπορεί να την υποχρεώσω στα γεράματα σε μια 10ετία μοναξιάς.
:lipsealed:

Δεν νομίζω πως σε έπεισα βέβαια, γιατί εσύ έχεις κολλήσει στο "χοντρή" και δεν νομίζω πως θα σου αλλάξω και γνώμη και ούτως ή άλλως η κουβέντα δεν γίνεται γι'αυτό το λόγο.
:s_drinks

ΥΓ: Η χοντρή για κάποιον, για άλλον μπορεί να είναι μνάρα. Αυτά είναι γνωστά και λυμένα, μην το κουράζουμε. :s_whiteflag

Πολυ κλο κλο και απο ομελετα τιποτα.

Το κολλημα και τα γρηγορα συμπερασματα λογω λιπους ποιος τα εβγαλε ειναι ηδη αναρτημενο. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By George_Prix

Αρχικα θα σου πω οτι δεν κανει ολος ο κοσμος για παιδια. Καμποσοι δεν αισθανονται καν την αναγκη για διαφορους λογους. Ειτε γιατι πιστευουν οτι δεν τους ταιριαζει ο ρολος του γονεα, ειτε γιατι περνανε καλα χωρις παιδια και δε θελουν αλλαγες στη ζωη τους...

Στη συνεχεια θα τονισω οτι καμποσοι προσπαθουνε να κανουν παιδια και για καποιο λογο δεν τα καταφερνουν. Οποτε αυτη η συμβουλη "καντε παιδια" θεωρειται μεγαλη αγενεια κι επισης γεμιζει αγχος τους συγκεκριμενους ανθρωπους (το οποιο αγχος δυσκολευει ακομα περισσοτερο την τεκνοποιηση).

Τελος θα σου πω οτι μου θυμισες τους κυνηγους που παιρνουν σκυλια σαν υπαλληλους για το χομπυ τους και ειναι οι χειροτεροι ιδιοκτητες ζωων που ξερω (δε θα χρησιμοποιησω καν τη λεξη φιλοζωοι). Με το ιδιο σκεπτικο αν καποιος κανει παιδια για να τον ξεσκατωνουν οταν γερασει, πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι ενας κακος πατερας. Γιατι δεν τα εκανε γιατι πραγματικα αισθανθηκε την αναγκη, αλλα τα εκανε για να εχει ο ιδιος καποιο οφελος στο μελλον.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:
g8777 έγραψε:Για να κόψουμε την μακρυά ιστορία σε κοντή,η πρόταση σου ποιά είναι λοιπόν για μακροημέρευση;

Δεν έχω καμία πρόταση. Το τι θα φέρει τους ανθρώπους κοντά είναι άγνωστο και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το τι θα τους χωρίσει, επίσης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το πιθανότερο είναι η διαφορά ηλικίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και όχι οι φήμες πως ο Hugh είναι gay.
27 χρόνια χρειάστηκε για να το καταλάβει αυτό η γυναίκα του; Αμφιβάλλω.

Το σίγουρο είναι πως το εν λόγω ζευγάρι ήταν κάποτε ερωτευμένο και αγαπημένο. Επίσης σίγουρο είναι πως τώρα χωρίζουν. Το τι μεσολάβησε, ΔΕΝ το γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά αν έπρεπε να στοιχηματίσω κάπου, θα πόνταρα στην εμφανισιακή διαφορά που έφερε η ηλικία, και όχι στις φήμες για τον Hugh gay.

Σήμερα είναι πιο εύκολο να κρεμάσεις κάποιον στα μανταλάκια ως κρυφό ομοφυλόφιλο, παρά να πεις πως η γυναίκα του σήμερα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που γνώρισε, γιατί έχει γεράσει, χοντρύνει, ασχημύνει, κλπ. Το ίδιο θα ίσχυε και από την ανάποδη, που είναι και πιο συνηθισμένο, πχ:
Εικόνα
https://people.com/al-pacino-girlfriend ... dy-7966593
Γούστο τους και καπέλο τους, αλλά αν χωρίσουν, εγώ θα υποψιαστώ την διαφορά ηλικίας, παρά κάτι άλλο.

Τα παραπάνω απλώς θέλουν να τονίσουν το παράλογο και την υποκρισία. Ο κόσμος προφανώς και θα διαλέξει ελεύθερα και θα κάνει σχέσεις με όποιον/όποια/όποιους γουστάρει και δεν μας πέφτει λόγος.
Το να ψάχνουμε όμως παρανοϊκούς λόγους για ένα διαζύγιο, μόνον και μόνον για να μην κουβεντιάσουμε καν τους υπόλοιπους λόγους, γιατί είναι politically incorrect, είναι στα όρια της |λογοκρισία|.

Το παραπάνω ισχύει για όλους, όχι μόνον γι'αυτό το ζευγάρι. Κι εγώ που είμαι 8 χρόνια μεγαλύτερος από την γυναίκα μου, θα πρέπει να προσέχω διπλά, ειδικά όσο μεγαλώνω, γιατί δεν μου φταίει σε τίποτε. Και αναφέρομαι και στην εμφάνιση, αλλά και στην υγεία πρώτα και κύρια. Πρέπει να κάνω ό,τι μπορώ για να περάσουμε μαζί όσα χρόνια περισσότερα γίνεται, γιατί λαμβάνοντας υπόψιν τους μέσους όρους, μπορεί να την υποχρεώσω στα γεράματα σε μια 10ετία μοναξιάς.
:lipsealed:

Δεν νομίζω πως σε έπεισα βέβαια, γιατί εσύ έχεις κολλήσει στο "χοντρή" και δεν νομίζω πως θα σου αλλάξω και γνώμη και ούτως ή άλλως η κουβέντα δεν γίνεται γι'αυτό το λόγο.
:s_drinks

ΥΓ: Η χοντρή για κάποιον, για άλλον μπορεί να είναι μνάρα. Αυτά είναι γνωστά και λυμένα, μην το κουράζουμε. :s_whiteflag

Πολυ κλο κλο και απο ομελετα τιποτα.

Το κολλημα και τα γρηγορα συμπερασματα λογω λιπους ποιος τα εβγαλε ειναι ηδη αναρτημενο. :s_roses

Δεν έχω καταλάβει γιατί εντοπίζεις το πρόβλημα μόνον στο λίπος. Εγώ το εντόπισα στην γενικότερη εμφανισιακή ανισορροπία του ζευγαριού, πρέπει με το ζόρι να μείνεις στο "χοντρή" και στο "λίπος";
Όλα τα υπόλοιπα είναι καλά; :dizzy:

Προσωπικά ήθελα να τονίσω την συνολική διαφορά. Και όχι μόνον μία. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Asimov έγραψε:Νομίζω πάντως ότι αδίκως το συζητάτε και απλά ο άνθρωπος είναι gay, οπότε η διαφορά ηλικίας και η εμφάνιση δεν παίζουν κανέναν ρόλο.
Πιθανότατα αυτός ο γάμος δεν είναι πλέον χρήσιμος, για τους λόγους που υπήρξε χρήσιμος, και γι' αυτό τον λύνουν.

Ωπ, με κρατούσε απασχολημένο ο g8777 και δεν το πρόσεξα αυτό. Γιατί τόση βεβαιότητα;
:help:
Δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι κάθε φορά που ένας άνδρας είναι μικρότερος από την σύντροφό του να λέμε πως είναι gay. Τα ίδια ακούει και ο Μακρόν (ΣΗΜ: "Δεν μπορεί, πρέπει να είναι gay σιγά μην πηδάει την αγγούρω"), αλλά και άλλοι γνωστοί σε παρόμοια σχέση.

Δεν βλέπω κιόλας γιατί να μην μπορεί άνετα ο Jackman να κάνει coming out αν είναι gay. Τώρα είναι διάσημος και δεν έχει να χάσει τίποτε. Αντ'αυτού, μπαίνει σε όλη αυτή την φασαρία.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Asimov έγραψε:Νομίζω πάντως ότι αδίκως το συζητάτε και απλά ο άνθρωπος είναι gay, οπότε η διαφορά ηλικίας και η εμφάνιση δεν παίζουν κανέναν ρόλο.
Πιθανότατα αυτός ο γάμος δεν είναι πλέον χρήσιμος, για τους λόγους που υπήρξε χρήσιμος, και γι' αυτό τον λύνουν.

Ωπ, με κρατούσε απασχολημένο ο g8777 και δεν το πρόσεξα αυτό. Γιατί τόση βεβαιότητα;
:help:
Δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι κάθε φορά που ένας άνδρας είναι μικρότερος από την σύντροφό του να λέμε πως είναι gay. Τα ίδια ακούει και ο Μακρόν (ΣΗΜ: "Δεν μπορεί, πρέπει να είναι gay σιγά μην πηδάει την αγγούρω"), αλλά και άλλοι γνωστοί σε παρόμοια σχέση.

Δεν βλέπω κιόλας γιατί να μην μπορεί άνετα ο Jackman να κάνει coming out αν είναι gay. Τώρα είναι διάσημος και δεν έχει να χάσει τίποτε. Αντ'αυτού, μπαίνει σε όλη αυτή την φασαρία.

Όλα αυτά μπορεί, αλλά δε νομίζω ότι το συμπέρασμα για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του συγκεκριμένου ανθρώπου βγήκε από τη σχέση του. Κι άλλοι έχουν κάνει τέτοιου τύπου συμφωνίες με φοβερές γκόμενες αλλά παραμένουν gay.

Όπως είπες μάλιστα, αυτή η σχέση κράτησε πολλά χρόνια και όταν ξεκίνησε δεν ήταν οι συνθήκες όπως τώρα, δεν ήταν φτασμένος, δεν ήταν διάσημος κλπ.
Ε τώρα που άλλαξαν, τελείωσε.

Και πολλοί άλλοι δεν έχουν/είχαν κάνει coming out αλλά όλοι γνωρίζουν/γνώριζαν ότι είναι gay, πχ Κέβιν Σπέισι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#836003 Ο Τζακμαν ειναι διασημος πανω απο 15 χρονια τωρα. Του πηρε τοσο καιρο να την χωρισει;

Θεωρω πολυ πιθανοτερο τωρα να το αποφασισε. Η συνηθεια ειναι μεγαλο πραγμα σε μια σχεση και απλα ξυπνας μια μερα , κοιτας τον διπλα σου και αναρωτιεσαι τι σχεση εχεις με αυτον τον ξενο πλεον.

Στην Ελλαδα υπαρχουν σχεσεις που κρατιουνται για τα παιδια, την ασφαλεια, τον φοβο να κανεις μια νεα αρχη, κλπ
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#836005 Άρα, έχουμε μια ακόμη ερμηνεία: ήταν όντως πάντα gay --> εικονικός γάμος, άρα αδιάφορο αν ταιριάζουν, ο γάμος έπαψε γιατί δεν εξυπηρετεί τον αρχικό σκοπό.

@PaNick67
Και ο Jackman έχει παιδιά μαζί της, και για να είναι 27 χρόνια με αυτή την γυναίκα, προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως δεν υπήρχε ποτέ τίποτε και ήταν φτιαχτό. Θεωρώ πιο λογική εξήγηση στο δικό μου μυαλό πως σήμερα, δεν βλέπει τα ίδια πράγματα στον άνθρωπο αυτό όπως πριν 27 χρόνια. Η δική μου γνώμη είναι γιατί εμφανισιακά υπάρχει πλέον χάος απύθμενο. Και όχι μόνον στα κιλά που -για κάποιο λόγο- επιμένει ο g8777.

Όπως και να 'χει, ακόμη και αυτό δεν λέει τίποτε. Άνθρωποι χωρίζουν κάθε μέρα κι ας μην υπάρχουν οι εμφανισιακές διαφορές.
:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By leobsch
PaNick67 έγραψε:Στην Ελλαδα υπαρχουν σχεσεις που κρατιουνται για τα παιδια, την ασφαλεια, τον φοβο να κανεις μια νεα αρχη, κλπ

Από τον περίγυρό μου, οι γυναίκες παράμένουν σ' ένα (πεθαμένο) γάμο ή σχέση για τα λεφτά.
Και δεν μιλάω για εκατομμύρια ούτε για χιλιάρικα, απλά για όσα χρειάζονται να επιβιώσουν.
Αν χωρίσουν απλά θα πεθάνουν της πείνας.

Όσο για τον Μακρόν αν πηδάει τη γυναίκα του, πολύ χλωμό το βρίσκω. Είπαμε, τυφλός ο Έρως αλλά όχι κι έτσι.
Αν κάνω λάθος πάντως, τι να πω, συλλυπητήρια! :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#836009 Παντως οτι τα παιδια του Jackman ειναι υιοθετημενα ΙΣΩΣ και να σημαινει οτι δεν την πηδουσε κιολας. Οποτε ΙΣΩΣ και να παιρνει ενα ποντο η γκει θεωρια του Ασιμωφ εδω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:@PaNick67
Και ο Jackman έχει παιδιά μαζί της, και για να είναι 27 χρόνια με αυτή την γυναίκα, προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως δεν υπήρχε ποτέ τίποτε και ήταν φτιαχτό. Θεωρώ πιο λογική εξήγηση στο δικό μου μυαλό πως σήμερα, δεν βλέπει τα ίδια πράγματα στον άνθρωπο αυτό όπως πριν 27 χρόνια. Η δική μου γνώμη είναι γιατί εμφανισιακά υπάρχει πλέον χάος απύθμενο. Και όχι μόνον στα κιλά που -για κάποιο λόγο- επιμένει ο g8777.

Όπως και να 'χει, ακόμη και αυτό δεν λέει τίποτε. Άνθρωποι χωρίζουν κάθε μέρα κι ας μην υπάρχουν οι εμφανισιακές διαφορές.
:s_whiteflag
Ποιος ειπε οτι δεν υπηρχε τιποτα; Δεν μενεις με εναν ανθρωπο τοσα χρονια ετσι.

Απλα οπως μεγαλωνουμε και αλλαζουμε - παραξενευουμε, φτανει μια στιγμη που ανακαλυπτουμε οτι απομακρυνθηκαμε απο τον/την συντροφο μας. Ποσο καιρο να μεινεις με τον αλλον για αυτα που περασατε καποτε αν πλεον θελετε αλλα πραγματα;