Και αν με ρωτάτε, δεν συμφωνώ με το υπονοούμενο αλλά περί ορέξεως...
Και αν με ρωτάτε, δεν συμφωνώ με το υπονοούμενο αλλά περί ορέξεως...
Anonymous Founder έγραψε:Μπορεί αυτό να μην αρέσει να λέγεται, αλλά τι να κάνουμε τώρα.
g8777 έγραψε:Άλλο η διαφορά ηλικίας, άλλο το να είναι ΧΟΝΤΡΉ.

g8777 έγραψε:Για να κόψουμε την μακρυά ιστορία σε κοντή,η πρόταση σου ποιά είναι λοιπόν για μακροημέρευση;
:max_bytes(150000):strip_icc():focal(999x0:1001x2):format(webp)/Noor-Alfallah-Al-Pacino-090623-26a1f6d654784c40a287c05aa5bc3f10.jpg)

PaNick67 έγραψε:Μετα απο 27 χρονια γαμου ουτε η διαφορα ηλικιας παιζει ρολο πια, ουτε η διαφορα κιλων. Απλα αργησες να συνειδητοποιησεις οτι δεν εχεις και πολλα κοινα με τον ανθρωπο σου πια.Αυτό είναι το ζουμί
Anonymous Founder έγραψε:g8777 έγραψε:Για να κόψουμε την μακρυά ιστορία σε κοντή,η πρόταση σου ποιά είναι λοιπόν για μακροημέρευση;
Δεν έχω καμία πρόταση. Το τι θα φέρει τους ανθρώπους κοντά είναι άγνωστο και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το τι θα τους χωρίσει, επίσης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το πιθανότερο είναι η διαφορά ηλικίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και όχι οι φήμες πως ο Hugh είναι gay.
27 χρόνια χρειάστηκε για να το καταλάβει αυτό η γυναίκα του; Αμφιβάλλω.
Το σίγουρο είναι πως το εν λόγω ζευγάρι ήταν κάποτε ερωτευμένο και αγαπημένο. Επίσης σίγουρο είναι πως τώρα χωρίζουν. Το τι μεσολάβησε, ΔΕΝ το γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά αν έπρεπε να στοιχηματίσω κάπου, θα πόνταρα στην εμφανισιακή διαφορά που έφερε η ηλικία, και όχι στις φήμες για τον Hugh gay.
Σήμερα είναι πιο εύκολο να κρεμάσεις κάποιον στα μανταλάκια ως κρυφό ομοφυλόφιλο, παρά να πεις πως η γυναίκα του σήμερα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που γνώρισε, γιατί έχει γεράσει, χοντρύνει, ασχημύνει, κλπ. Το ίδιο θα ίσχυε και από την ανάποδη, που είναι και πιο συνηθισμένο, πχ:
https://people.com/al-pacino-girlfriend ... dy-7966593
Γούστο τους και καπέλο τους, αλλά αν χωρίσουν, εγώ θα υποψιαστώ την διαφορά ηλικίας, παρά κάτι άλλο.
![]()
Τα παραπάνω απλώς θέλουν να τονίσουν το παράλογο και την υποκρισία. Ο κόσμος προφανώς και θα διαλέξει ελεύθερα και θα κάνει σχέσεις με όποιον/όποια/όποιους γουστάρει και δεν μας πέφτει λόγος.
Το να ψάχνουμε όμως παρανοϊκούς λόγους για ένα διαζύγιο, μόνον και μόνον για να μην κουβεντιάσουμε καν τους υπόλοιπους λόγους, γιατί είναι politically incorrect, είναι στα όρια της |λογοκρισία|.
Το παραπάνω ισχύει για όλους, όχι μόνον γι'αυτό το ζευγάρι. Κι εγώ που είμαι 8 χρόνια μεγαλύτερος από την γυναίκα μου, θα πρέπει να προσέχω διπλά, ειδικά όσο μεγαλώνω, γιατί δεν μου φταίει σε τίποτε. Και αναφέρομαι και στην εμφάνιση, αλλά και στην υγεία πρώτα και κύρια. Πρέπει να κάνω ό,τι μπορώ για να περάσουμε μαζί όσα χρόνια περισσότερα γίνεται, γιατί λαμβάνοντας υπόψιν τους μέσους όρους, μπορεί να την υποχρεώσω στα γεράματα σε μια 10ετία μοναξιάς.
![]()
Δεν νομίζω πως σε έπεισα βέβαια, γιατί εσύ έχεις κολλήσει στο "χοντρή" και δεν νομίζω πως θα σου αλλάξω και γνώμη και ούτως ή άλλως η κουβέντα δεν γίνεται γι'αυτό το λόγο.
ΥΓ: Η χοντρή για κάποιον, για άλλον μπορεί να είναι μνάρα. Αυτά είναι γνωστά και λυμένα, μην το κουράζουμε.
Αφού έβαλαν Monaco είναι προφανές ότι θέλουν να το[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]