Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#835898 Για τις παραπάνω λέει που τεντώνεται ο Wolverine.
Και αν με ρωτάτε, δεν συμφωνώ με το υπονοούμενο αλλά περί ορέξεως...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#835909 27 χρόνια γάμου μπορούν να τελειώσουν για τον οποιονδήποτε λόγο. Μπορεί ο λόγος να είναι αυτός που φαίνεται, μπορεί και όχι.
Είναι λίγο τραγικό να γράφεται παντού πως μπορεί να φταίνε οι φήμες πως είναι gay o Hugh, αλλά να μην τολμάει κάνεις να πει πως μετά από κάποια ηλικία τα 13 χρόνια διαφοράς ηλικίας δεν θα είχαν κάποια επίδραση.
Το αν κάτι είναι δυσάρεστο ή και ενοχλητικό, δεν σημαίνει πως είναι λάθος. Ταπεινή μου γνώμη, μεγάλες διαφορές ηλικίας, δεν γεφυρώνονται πάντα ή καλύτερα για πάντα.
Μπορεί αυτό να μην αρέσει να λέγεται, αλλά τι να κάνουμε τώρα.
:s_blush
Άβαταρ μέλους
By g8777
#835916 Άλλο η διαφορά ηλικίας, άλλο το να είναι ΧΟΝΤΡΉ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#835929 Νομίζω πάντως ότι αδίκως το συζητάτε και απλά ο άνθρωπος είναι gay, οπότε η διαφορά ηλικίας και η εμφάνιση δεν παίζουν κανέναν ρόλο.
Πιθανότατα αυτός ο γάμος δεν είναι πλέον χρήσιμος, για τους λόγους που υπήρξε χρήσιμος, και γι' αυτό τον λύνουν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:Άλλο η διαφορά ηλικίας, άλλο το να είναι ΧΟΝΤΡΉ.

Οποιαδήποτε μεγάλη διαφορά μπορεί να λειτουργήσει διαλυτικά για μια σχέση.
Είναι πολύ σπάνιο να μην συμβεί κάτι τέτοιο.
Δεν ταιριάζουν πάντα (ή για πάντα) οι άνθρωποι. Κάτι που λειτουργεί σήμερα, δεν λειτουργεί αύριο.

Αν ξεκινάς ούτως ή άλλως με handicap όπως η μεγάλη διαφορά ηλικίας, πρέπει να το έχεις πάντα στο μυαλό σου και πρέπει πάντα να το προσέχεις.

ΥΓ: Η φωτογραφία μπήκε για να δείξει την εμφανισιακή διαφορά του ζευγαριού και δεν αναφερόταν αποκλειστικά στο βάρος.
πχ
Εικόνα
Το ίδιο θα έλεγα και για το άλλο ζευγάρι που αναφέρθηκε, Μακρόν - Μπριζίτ, που είναι ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά και φαίνεται ακόμη πιο έντονη (και εκεί δεν υπάρχει και διαφορά βάρους, η Μπριζίτ είναι αδύνατη).

27 χρόνια γάμου, αλλάζουν συχνά τους ανθρώπους και αυτά που τους έφεραν μαζί, μπορεί να μην υπάρχουν. Ή μπορεί να μην φτάνουν πια.
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By g8777
#835934 Για να κόψουμε την μακρυά ιστορία σε κοντή,η πρόταση σου ποιά είναι λοιπόν για μακροημέρευση;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#835940 Μετα απο 27 χρονια γαμου ουτε η διαφορα ηλικιας παιζει ρολο πια, ουτε η διαφορα κιλων. Απλα αργησες να συνειδητοποιησεις οτι δεν εχεις και πολλα κοινα με τον ανθρωπο σου πια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:Για να κόψουμε την μακρυά ιστορία σε κοντή,η πρόταση σου ποιά είναι λοιπόν για μακροημέρευση;

Δεν έχω καμία πρόταση. Το τι θα φέρει τους ανθρώπους κοντά είναι άγνωστο και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το τι θα τους χωρίσει, επίσης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το πιθανότερο είναι η διαφορά ηλικίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και όχι οι φήμες πως ο Hugh είναι gay.
27 χρόνια χρειάστηκε για να το καταλάβει αυτό η γυναίκα του; Αμφιβάλλω.

Το σίγουρο είναι πως το εν λόγω ζευγάρι ήταν κάποτε ερωτευμένο και αγαπημένο. Επίσης σίγουρο είναι πως τώρα χωρίζουν. Το τι μεσολάβησε, ΔΕΝ το γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά αν έπρεπε να στοιχηματίσω κάπου, θα πόνταρα στην εμφανισιακή διαφορά που έφερε η ηλικία, και όχι στις φήμες για τον Hugh gay.

Σήμερα είναι πιο εύκολο να κρεμάσεις κάποιον στα μανταλάκια ως κρυφό ομοφυλόφιλο, παρά να πεις πως η γυναίκα του σήμερα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που γνώρισε, γιατί έχει γεράσει, χοντρύνει, ασχημύνει, κλπ. Το ίδιο θα ίσχυε και από την ανάποδη, που είναι και πιο συνηθισμένο, πχ:
Εικόνα
https://people.com/al-pacino-girlfriend ... dy-7966593
Γούστο τους και καπέλο τους, αλλά αν χωρίσουν, εγώ θα υποψιαστώ την διαφορά ηλικίας, παρά κάτι άλλο.

Τα παραπάνω απλώς θέλουν να τονίσουν το παράλογο και την υποκρισία. Ο κόσμος προφανώς και θα διαλέξει ελεύθερα και θα κάνει σχέσεις με όποιον/όποια/όποιους γουστάρει και δεν μας πέφτει λόγος.
Το να ψάχνουμε όμως παρανοϊκούς λόγους για ένα διαζύγιο, μόνον και μόνον για να μην κουβεντιάσουμε καν τους υπόλοιπους λόγους, γιατί είναι politically incorrect, είναι στα όρια της |λογοκρισία|.

Το παραπάνω ισχύει για όλους, όχι μόνον γι'αυτό το ζευγάρι. Κι εγώ που είμαι 8 χρόνια μεγαλύτερος από την γυναίκα μου, θα πρέπει να προσέχω διπλά, ειδικά όσο μεγαλώνω, γιατί δεν μου φταίει σε τίποτε. Και αναφέρομαι και στην εμφάνιση, αλλά και στην υγεία πρώτα και κύρια. Πρέπει να κάνω ό,τι μπορώ για να περάσουμε μαζί όσα χρόνια περισσότερα γίνεται, γιατί λαμβάνοντας υπόψιν τους μέσους όρους, μπορεί να την υποχρεώσω στα γεράματα σε μια 10ετία μοναξιάς.
:lipsealed:

Δεν νομίζω πως σε έπεισα βέβαια, γιατί εσύ έχεις κολλήσει στο "χοντρή" και δεν νομίζω πως θα σου αλλάξω και γνώμη και ούτως ή άλλως η κουβέντα δεν γίνεται γι'αυτό το λόγο.
:s_drinks

ΥΓ: Η χοντρή για κάποιον, για άλλον μπορεί να είναι μνάρα. Αυτά είναι γνωστά και λυμένα, μην το κουράζουμε. :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#835945 Τα πραγματα ειναι απλα ρε παιδες... Οσο καποιος ειναι με μια γυναικα που του τον κανει καγκελο και καποια με εναν αντρα που την υγραινει, ΟΛΑ ΠΟΠΑ.

Οταν καποιος ειναι γκει και ειναι με καποια γυναικα για τα ματια του κοσμου ή οταν καποια παει με ενα γερο που δεν της λεει τιποτα για να του τρωει τα λεφτα, απλα ειναι δυστυχισμενοι μεσα σε αυτη τη σχεση/γαμο.

Οσο για τη γυναικα του Μακρον το βασικο προβλημα δεν ειναι η διαφορα ηλικιας. Ειναι οτι η συγκεκριμενη ηταν μπαζο ακομα κι οταν ηταν νεα.

Κι ενα παραδειγμα που αντιστρεφει τον "κανονα" της ηλικιας, ειναι η Heidi Klum που ειναι με εναν "τυπο της διπλανης πορτας" που ειναι 16 χρονια νεοτερος της. Μεγαλη του η χαρη του λεβεντη, που κυκλοφορει αυτο το ΜΟΥΝΑΡΟ :s_yes

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#835948 Κουμάντο θα κάνετε μωρέ στο κρεβάτι του καθένα;

Ε ρε κουτσομπόλες :lol:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
PaNick67 έγραψε:Μετα απο 27 χρονια γαμου ουτε η διαφορα ηλικιας παιζει ρολο πια, ουτε η διαφορα κιλων. Απλα αργησες να συνειδητοποιησεις οτι δεν εχεις και πολλα κοινα με τον ανθρωπο σου πια.
Αυτό είναι το ζουμί

Πολύ καλός φίλος μου (αυτός που σκοτώθηκε στα Λιμανάκια πριν 3 μήνες), η γυναίκα του μετά από καμιά 20ρια χρόνια γάμου του είπε ότι η ζωή της δεν ήταν αυτό που φανταζόταν…

Η φθορά δεν υπάρχει μόνο στα μηχανοκίνητα, υπάρχει και στις ψυχές μας, μεγαλώνουμε και αλλάζουμε χούγια
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:
g8777 έγραψε:Για να κόψουμε την μακρυά ιστορία σε κοντή,η πρόταση σου ποιά είναι λοιπόν για μακροημέρευση;

Δεν έχω καμία πρόταση. Το τι θα φέρει τους ανθρώπους κοντά είναι άγνωστο και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το τι θα τους χωρίσει, επίσης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το πιθανότερο είναι η διαφορά ηλικίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και όχι οι φήμες πως ο Hugh είναι gay.
27 χρόνια χρειάστηκε για να το καταλάβει αυτό η γυναίκα του; Αμφιβάλλω.

Το σίγουρο είναι πως το εν λόγω ζευγάρι ήταν κάποτε ερωτευμένο και αγαπημένο. Επίσης σίγουρο είναι πως τώρα χωρίζουν. Το τι μεσολάβησε, ΔΕΝ το γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά αν έπρεπε να στοιχηματίσω κάπου, θα πόνταρα στην εμφανισιακή διαφορά που έφερε η ηλικία, και όχι στις φήμες για τον Hugh gay.

Σήμερα είναι πιο εύκολο να κρεμάσεις κάποιον στα μανταλάκια ως κρυφό ομοφυλόφιλο, παρά να πεις πως η γυναίκα του σήμερα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που γνώρισε, γιατί έχει γεράσει, χοντρύνει, ασχημύνει, κλπ. Το ίδιο θα ίσχυε και από την ανάποδη, που είναι και πιο συνηθισμένο, πχ:
Εικόνα
https://people.com/al-pacino-girlfriend ... dy-7966593
Γούστο τους και καπέλο τους, αλλά αν χωρίσουν, εγώ θα υποψιαστώ την διαφορά ηλικίας, παρά κάτι άλλο.

Τα παραπάνω απλώς θέλουν να τονίσουν το παράλογο και την υποκρισία. Ο κόσμος προφανώς και θα διαλέξει ελεύθερα και θα κάνει σχέσεις με όποιον/όποια/όποιους γουστάρει και δεν μας πέφτει λόγος.
Το να ψάχνουμε όμως παρανοϊκούς λόγους για ένα διαζύγιο, μόνον και μόνον για να μην κουβεντιάσουμε καν τους υπόλοιπους λόγους, γιατί είναι politically incorrect, είναι στα όρια της |λογοκρισία|.

Το παραπάνω ισχύει για όλους, όχι μόνον γι'αυτό το ζευγάρι. Κι εγώ που είμαι 8 χρόνια μεγαλύτερος από την γυναίκα μου, θα πρέπει να προσέχω διπλά, ειδικά όσο μεγαλώνω, γιατί δεν μου φταίει σε τίποτε. Και αναφέρομαι και στην εμφάνιση, αλλά και στην υγεία πρώτα και κύρια. Πρέπει να κάνω ό,τι μπορώ για να περάσουμε μαζί όσα χρόνια περισσότερα γίνεται, γιατί λαμβάνοντας υπόψιν τους μέσους όρους, μπορεί να την υποχρεώσω στα γεράματα σε μια 10ετία μοναξιάς.
:lipsealed:

Δεν νομίζω πως σε έπεισα βέβαια, γιατί εσύ έχεις κολλήσει στο "χοντρή" και δεν νομίζω πως θα σου αλλάξω και γνώμη και ούτως ή άλλως η κουβέντα δεν γίνεται γι'αυτό το λόγο.
:s_drinks

ΥΓ: Η χοντρή για κάποιον, για άλλον μπορεί να είναι μνάρα. Αυτά είναι γνωστά και λυμένα, μην το κουράζουμε. :s_whiteflag

Γιαυτο κανεις παιδια για να μην εισαι μονος στα γεραματα.

Τωρα για τα ζευγαρια που παντευονται και χωριζουν ποιος ο λογος να ασχολουμαστε; Υπαρχουν χιλιοι δυο λογοι που καποιοι γινονται ζευγαρια και τους αγνοουμε εμεις δεν ειναι μονο αν ταριαζουν εμφανισιακα ή εχουν την σωστη διαφορα ηλικιας.