Το κεραμίδι που λειπει το έχω δει ,περιμένω σκάλα από τον γείτονα ,δεν ανεβαίνω από την σκεπη με τίποτα.

) και μου απαντησε "οχι ειναι πηχτο και δε θα δουλευει ο ηλιακος, βαλε 1 μερος αντιψυκτικο προς 3 μερη νερο". Νταξ για Ελλαδα ποτε δε θα δουμε -44 βαθμους Κελσιου ωστε να χρειαστει την πληρη ισχυ του το υγρο. Αλλα αν σε μια χωρα με πολυ κρυο πιανει τους -44 ειναι υποχρεωμενοι να το αραιωσουν στο 25% που λεει το πινακακι (συμφωνα με τη συμβουλη του πωλητη) και να κανει δουλεια μεχρι τους -5 βαθμους οποτε να παγωνει?
PaNick67 έγραψε:Εγω θα εβαζα 1/4, εσυ θα ελεγα 1/3 μιας και εισαι πιο βορεια
το τι λενε αυτοι που τα πουλανε μην το ακους, δεν εχουν διαβασει ποτε τα ταπελακια απο τα προιοντα
George_Prix έγραψε:
Το ερωτημα ειναι αν ισχυει αυτο που μου ειπε ο τυπος οτι αν ειναι πολυ πηχτο δεν δουλευει ο ηλιακος. Ακομα κι οταν τον ρωτησα για 50-50 μου ειπε οτι ειναι υπερβολικα μεγαλη αναλογια και θα εχω θεμα. Το οποιο βεβαια ερχεται σε αντιθεση με το παραδειγμα που εδωσα για μερικες χωρες που εχουν ΠΟΛΥ κρυο. Εκει δηλαδη παγωνουν οι εσωτερικες σωληνωσεις του συλλεκτη και υπαρχει περιπτωση μεχρι και να σπασουν?
Κατι δε μου κολλαει καλα ρε γμτ
edmond έγραψε:Δεν παίρνει με την καμία 1,7.
17 ίσως.
Σίγουρα 10 τέλος πάντων.

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]