Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Γιαννης Μπουσσος

Μη λες ονοματεπωνυμα ωρε Τζι :rtfm:

Κατα τα αλλα Σκνιππερ θα μπορουσες να αποφυγεις στην περιγραφη σου το σκελος με τη στολη λικρα. Πιστεψε με, δεν αρεσει σε ολους να σε σκεφτομαστε με τη συγκεκριμενη στολη :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
George_Prix έγραψε:Κατα τα αλλα Σκνιππερ θα μπορουσες να αποφυγεις στην περιγραφη σου το σκελος με τη στολη λικρα. Πιστεψε με, δεν αρεσει σε ολους να σε σκεφτομαστε με τη συγκεκριμενη στολη :shifty:
:lol: Δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου. Ήλπιζα απλά να χαμογελάσετε πονηρά. :iconcool: Καθώς ελάχιστοι από το φόρουμ με έχουν δει από κοντά και καθώς από τότε, είναι κάμποσα χρόνια, έχω αλλάξει και σε βάρος (προς το χαμηλότερο) και σε τριχοφυία στο πρόσωπο (γένια) πρακτικά κανένας δεν μπορεί να με πλάσει στο μυαλό του σωστά με λύκρα. Δεν ξέρω αν διευκολύνω λέγοντας ότι μπορείτε να με φανταστείτε σαν ψηλό, ηλιοκαμμένο, με έντονα αθλητικό/ποδηλατικό σώμα. Εκτός αν αυτό δημιουργεί αισθήματα ζήλειας γιατί μεταφέρεις την αίσθηση του πως θα ήσουν εσύ αν φορούσες λύκρα και νιώθεις περίεργες ενοχές, ντροπές, ανεπάρκεια κλπ. Τι να κάνουμε, δεν πιάνεστε από πουθενά, κάποιοι χαίρονται κάποιοι στεναχωριούνται. Φανταστείτε λοιπόν ό,τι σας βολεύει. :innocent:

Σήμερα το πεντάλι βρήκε κάτω σε κλίση σε στροφή και το πίσω μέρος έκανε άλμα επί κοντώ (επί πενταλιού για την ακρίβεια) και ευτυχώς προσγειώθηκε χωρίς παρατράγουδα εκτός από την στιγμιαία τρομάρα. :lipsealed: Μάλλον φταίει το πιο μεγάλο πεντάλι που περισσεύει πιο έξω και ίσως βιάστηκα να αρχίσω να το γυρίζω στην έξοδο της στροφής ή είχε κάποιο καρούμπαλο ο δρόμος.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#834683 Φτανει με την περιγραφη ωρε Σκνιππερ. Το μονο που δε μας ειπες ειναι ποσο ωραια "γραφει" η λυκρα στον καβαλο σου. Ασε και τιποτα στη φαντασια μας :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
George_Prix έγραψε:Φτανει με την περιγραφη ωρε Σκνιππερ. Το μονο που δε μας ειπες ειναι ποσο ωραια "γραφει" η λυκρα στον καβαλο σου. Ασε και τιποτα στη φαντασια μας :shifty:
Αφού το θέλεις να κάθεσαι να με φαντάζεσαι με λύκρα γιατί να στο χαλάσω, όπως τη βρίσκει ο καθένας, σε αφήνω στις φαντασιώσεις σου. :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#835373 Ζώ τον καημό μου, το ποδηλατάκι μου ακόμα να φτιαχτεί. Βρήκα τα ανταλλακτικά και τους τα πήγα αλλά λένε θα ζητήσουμε να έρθει άλλος πιο προχώ μηχανικός για να ασχοληθεί με το δικό σου εξειδικευμένο θέμα..... Α, ρε Mavic τι μας κάνεις με τα ID360 σου. Ελπίζουμε για Δευτέρα.
Οπότε συνεχίζω με το ποδήλατο της :inlove: Δε λέω μπορεί να μη χωράει καλά με την τιμονάρα ανάμεσα στα αυτοκίνητα αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο, μια χαρά με πάει με το Acera 3χ8 groupset αλλά.... Κάτι που πρόσεξα είναι πόσο διαφορά κάνουν οι 8 σε σχέση με τις 11 ταχύτητες αν και έχουν το ίδιο εύρος 11-34. Απέχει πολύ η μία σχέση από τη διπλανή της και το νιώθεις στο πενταλάρισμα, θέλεις κάτι ενδιάμεσα ώστε να μην γυρνάς ούτε πολύ γρήγορα ούτε πολύ αργά.
Έβγαλε η Shimano την νέα σειρά 105 με 12 ταχύτητες. Για το επόμενο ποδήλατό μου.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
sknipper έγραψε:Οπότε συνεχίζω με το ποδήλατο της :inlove: Δε λέω μπορεί να μη χωράει καλά με την τιμονάρα ανάμεσα στα αυτοκίνητα αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο,

Επειδή δεν μπορώ να σε βλέπω άλλο να υποφέρεις:

https://www.wickes.co.uk/Wickes-Mini-Ha ... n/p/186525
Άβαταρ μέλους
By dimviii
sknipper έγραψε:Οπότε συνεχίζω με το ποδήλατο της :inlove: .

δλδ γυναικειο ποδηλατι +λυκρα σορτσακι
Μαιστα...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
dimviii έγραψε:
sknipper έγραψε:Οπότε συνεχίζω με το ποδήλατο της :inlove: .
δλδ γυναικειο ποδηλατι +λυκρα σορτσακι Μαιστα...
Άστα, γελάω μοναχός μου και μόνο που σκέφτομαι αυτούς που με βλέπουν. Το καλό είναι ότι αντίθετα από την Ελλάδα που ο κάθε κομπλεξικός αναζητά ευκαιρία να κράξει κάθε τι διαφορετικό, στην Αγγλία ακόμα κι αν βγεις με φτερωτά μποτάκια κανένας δεν νοιάζεται. Ή απλά εγώ κάνω το κέφι μου και τους έχω όλους γραμμένους. :iconcool:

Βέβαια πια έχοντας ζήσει έξω τόσο καιρό και πλήρως ανεξάρτητος από ελληνικές υποχρεώσεις και δήθεν, ακόμα και στην Ελλάδα τους έχω όλους γραμμένους. Οι πραγματικοί φίλοι ξέρουν ποιος είμαι και για τους άλλους όλους δεν δίνω μία, άστους να βαυκαλίζονται. Ωραία αίσθηση ελευθερίας, όσοι δεν θέλετε να το καταλάβετε, βασανιστείτε, σας αξίζει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#835380 Ετσι λενε ολες. :s_laughat

Δεν θα κρινω, βγες και λαδωμενος με σπρει γραφιτη για να γλυστρας. :superman:

(Να υπενθυμισω εδω σε Ντιμη τι συμβαινει οταν ζοριζονται μερικα καλτσον. :shifty: )
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#835381 Εδω δωσαμε 41τακατο σε ποδηλατη με λυκρα κι ο Σκνιππερ θα πει κομπλεξικους εμας τους Ελληνες :x

Εικόνα

Ασε που κοντευουμε να βγαλουμε μια δηλωμενη (ουτε καν κρυφη) για αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
George_Prix έγραψε:Εδω δωσαμε 41τακατο σε ποδηλατη με λυκρα κι ο Σκνιππερ θα πει κομπλεξικους εμας τους Ελληνες :x
Εικόνα
Όπως έλεγα, στην Αγγλία δεν θα γύριζα να τον κοιτάξω. Στην Ελλάδα όμως έχω να πω τα κάτωθι.
- βλέπω χοντρά λάστιχα με ίσιο τιμόνι οπότε έχουμε να κάνουμε με ποδήλατο τύπου mountain bike (MTB)
- το κράνος είναι σωστού τύπου και μάρκας αλλά το έχει πολύ χαλαρά, αν γίνει καμιά στραβή θα τον στραγγαλίσει
- λάθος ρολόι, smartwatch Apple δεν ταιριάζει με το στυλ του ποδηλάτου
- φοράει λύκρα σορτσάκι που δεν πολυπροβλέπεται για εκτός δρόμου. Εκεί προτιμάμε πιο χαλαρά ρούχα και όχι λύκρα βερμουδίτσες. Και γενικά μάρκα Rapha περιμένω να δω σε ποδηλάτη κούρσας που ενδιαφέρεται για την αεροδυναμική απόδοση και όχι σε MTB.
- λάθος στάση, οι αγκώνες έχουν κλειδώσει ίσιοι, ή το ποδήλατο είναι λάθος σε μέγεθος (είναι ψηλός δεν νομίζω) ή σε ρύθμιση είτε πρέπει να βελτιώσει τη στάση του για να μειώσει τον κίνδυνο πιασιμάτων και τραυματισμών
- εκτός από τα γυαλιά μυωπίας τα ποδηλατικά γυαλιά φοριούνται έξω από το λουράκι του κράνους. (velominati rule 37) Τα φοράει από μέσα, εντελώς απαράδεκτο. :lipsealed:
Ευτυχώς που δεν βγήκε για να μας εκπροσωπήσει στον ποδηλατικό κόσμο. Πολύ ερασιτέχνη τον βλέπω. Ο άλλος πρέπει να ήταν πιο καλός, ο ΓΑΠ, εν κινήσει με το δάχτυλο ξέμπλεκε την αλυσίδα άμα λάχει.... :innocent: