Πεσε για νανι Μπουσσε.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY

g8777 έγραψε:Γιαννης Μπουσσος
George_Prix έγραψε:Κατα τα αλλα Σκνιππερ θα μπορουσες να αποφυγεις στην περιγραφη σου το σκελος με τη στολη λικρα. Πιστεψε με, δεν αρεσει σε ολους να σε σκεφτομαστε με τη συγκεκριμενη στολη
Δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου. Ήλπιζα απλά να χαμογελάσετε πονηρά.
Μάλλον φταίει το πιο μεγάλο πεντάλι που περισσεύει πιο έξω και ίσως βιάστηκα να αρχίσω να το γυρίζω στην έξοδο της στροφής ή είχε κάποιο καρούμπαλο ο δρόμος.
George_Prix έγραψε:Φτανει με την περιγραφη ωρε Σκνιππερ. Το μονο που δε μας ειπες ειναι ποσο ωραια "γραφει" η λυκρα στον καβαλο σου. Ασε και τιποτα στη φαντασια μαςΑφού το θέλεις να κάθεσαι να με φαντάζεσαι με λύκρα γιατί να στο χαλάσω, όπως τη βρίσκει ο καθένας, σε αφήνω στις φαντασιώσεις σου.
Δε λέω μπορεί να μη χωράει καλά με την τιμονάρα ανάμεσα στα αυτοκίνητα αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο, μια χαρά με πάει με το Acera 3χ8 groupset αλλά.... Κάτι που πρόσεξα είναι πόσο διαφορά κάνουν οι 8 σε σχέση με τις 11 ταχύτητες αν και έχουν το ίδιο εύρος 11-34. Απέχει πολύ η μία σχέση από τη διπλανή της και το νιώθεις στο πενταλάρισμα, θέλεις κάτι ενδιάμεσα ώστε να μην γυρνάς ούτε πολύ γρήγορα ούτε πολύ αργά.sknipper έγραψε:Οπότε συνεχίζω με το ποδήλατο τηςΔε λέω μπορεί να μη χωράει καλά με την τιμονάρα ανάμεσα στα αυτοκίνητα αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο,
sknipper έγραψε:Οπότε συνεχίζω με το ποδήλατο της.
dimviii έγραψε:Άστα, γελάω μοναχός μου και μόνο που σκέφτομαι αυτούς που με βλέπουν. Το καλό είναι ότι αντίθετα από την Ελλάδα που ο κάθε κομπλεξικός αναζητά ευκαιρία να κράξει κάθε τι διαφορετικό, στην Αγγλία ακόμα κι αν βγεις με φτερωτά μποτάκια κανένας δεν νοιάζεται. Ή απλά εγώ κάνω το κέφι μου και τους έχω όλους γραμμένους.sknipper έγραψε:Οπότε συνεχίζω με το ποδήλατο τηςδλδ γυναικειο ποδηλατι +λυκρα σορτσακι Μαιστα....
)

George_Prix έγραψε:Εδω δωσαμε 41τακατο σε ποδηλατη με λυκρα κι ο Σκνιππερ θα πει κομπλεξικους εμας τους ΕλληνεςΌπως έλεγα, στην Αγγλία δεν θα γύριζα να τον κοιτάξω. Στην Ελλάδα όμως έχω να πω τα κάτωθι.![]()
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]