saxon_747 έγραψε:Maserati biturbo si 1987?
Εν τω μεταξύ και η πρώτη ειδικά φωτογραφία με τα χρώματα και την μουντάδα του 87 φαίνεται να είναι
saxon_747 έγραψε:Maserati biturbo si 1987?
Govus έγραψε:https://en.wikipedia.org/wiki/Maserati_Quattroporte#Quattroporte_IV_(AM337_1994%E2%80%932001)
Quattroporte IV Evoluzione V8 3.2 Biturbo του 2000, ελληνική και με το χειροκίνητο 6άρι της Getrag.
Dimsabas έγραψε:Δίπλωνε με μισή γκαζιά ή δεν επιχείρησες κάτι τέτοιο;
George_Prix έγραψε:Dimsabas έγραψε:Δίπλωνε με μισή γκαζιά ή δεν επιχείρησες κάτι τέτοιο;
Εγω με τοση βροχα δε θα το προσπαθουσα καν! Ειπαμε να παιξουμε λιγακι, οχι να το κανουμε τροπετο![]()
Ωραιος
224v έγραψε: μην ξεχνάς τι μπλοκε έχουν.
.
George_Prix έγραψε:Ασε την κουβεντα για το μπλοκε ωρε 224. Την τελευταια φορα που ειπες αυτη τη λεξη κοντεψαμε να γινουμε μηχανικοι απο την πολυ αναλυση και τα σχεδια που ποσταριστηκανΜα με τέτοιο διαφορικό διπλώνει ελεγχόμενα, πανεύκολα και με ασφάλεια όσο θέλει ο οδηγός.![]()
Κατα τα αλλα μιλαμε για βροχη. Εκει οτι αμαξαρα και να εχεις, οσο χερι και να εχεις, ευκολα γινεται το κακο
Dimsabas έγραψε:Δίπλωνε με μισή γκαζιά ή δεν επιχείρησες κάτι τέτοιο;
.
Govus έγραψε:Σωστοί δεν τα χρειάζεται,εάν δοκίμασες τα φρένα είναι από άλλο πλανήτη. Ακόμα και το δικό μου που δεν έχει Abs, κινδυνεύεις να περάσεις μπροστά σε ενδεχόμενο τσαρουχωμα.Dimsabas έγραψε:Δίπλωνε με μισή γκαζιά ή δεν επιχείρησες κάτι τέτοιο;
Ούτε κατά διάνοια...
Μόνο ABS έχουν βάλει οι τρελο-ιταλοί από ηλεκτρονικά βοηθήματα.
224v έγραψε:George_Prix έγραψε:Ασε την κουβεντα για το μπλοκε ωρε 224. Την τελευταια φορα που ειπες αυτη τη λεξη κοντεψαμε να γινουμε μηχανικοι απο την πολυ αναλυση και τα σχεδια που ποσταριστηκανΜα με τέτοιο διαφορικό διπλώνει ελεγχόμενα, πανεύκολα και με ασφάλεια όσο θέλει ο οδηγός.![]()
Κατα τα αλλα μιλαμε για βροχη. Εκει οτι αμαξαρα και να εχεις, οσο χερι και να εχεις, ευκολα γινεται το κακο
.
Ε απο αυτο συμβαν καταλαβαινουμε ολοι (ή σχεδον ολ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]