Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By NiTse
saxon_747 έγραψε:Maserati biturbo si 1987?

Εν τω μεταξύ και η πρώτη ειδικά φωτογραφία με τα χρώματα και την μουντάδα του 87 φαίνεται να είναι :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Govus έγραψε:https://en.wikipedia.org/wiki/Maserati_Quattroporte#Quattroporte_IV_(AM337_1994%E2%80%932001)

Quattroporte IV Evoluzione V8 3.2 Biturbo του 2000, ελληνική και με το χειροκίνητο 6άρι της Getrag.

Κρυφο ποταμακι ειστε κυριε Govus μας. Αρχαιολογιες στο ενα τοπικο, οδηγεις αμαξαρες στο αλλο :s_wink :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By 224v
#833861 Είχε και 1700 κιλά βάρος μην ξεχνιεστε.το απλό biturbo + Ghibli ήταν στα 1350. Η 4porte ήταν λιμουζίνα με καμία άλλη κοντά της ειδικά σε σαλόνι

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimsabas έγραψε:Δίπλωνε με μισή γκαζιά ή δεν επιχείρησες κάτι τέτοιο;

Εγω με τοση βροχα δε θα το προσπαθουσα καν! Ειπαμε να παιξουμε λιγακι, οχι να το κανουμε τροπετο :lol:

Κατα τα αλλα ειδαμε την "ανασταση" του Γκοβους απο το γκαζι. Οσα χρονια ειμαι γραμμενος εδω, πρωτη φορα τον ειδα σε καλο μουντ ωστε να γραψει και λιγες λεξεις εκτος απο το να ποσταρει δεινοσαυρους. Ωραιος :s_smile
Άβαταρ μέλους
By 224v
George_Prix έγραψε:

Εγω με τοση βροχα δε θα το προσπαθουσα καν! Ειπαμε να παιξουμε λιγακι, οχι να το κανουμε τροπετο

Ωραιος :s_smile

Αυτά δεν γινονται τροπέτα!! Έτσι εύκολα πετάνε κ..λο, όσο ακριβως θελεις ώστε να παίξεις όσο κανείς κέφι, μην ξεχνάς τι μπλοκε έχουν.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#833866 Ασε την κουβεντα για το μπλοκε ωρε 224. Την τελευταια φορα που ειπες αυτη τη λεξη κοντεψαμε να γινουμε μηχανικοι απο την πολυ αναλυση και τα σχεδια που ποσταριστηκαν :shifty:

Κατα τα αλλα μιλαμε για βροχη. Εκει οτι αμαξαρα και να εχεις, οσο χερι και να εχεις, ευκολα γινεται το κακο :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By dimviii
224v έγραψε: μην ξεχνάς τι μπλοκε έχουν.

.

τι μπλοκε εχουν? για πες.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#833885 Τα έχω ποσταρει προηγούμενα, αλλά μερικοί δεν γουστάρετε τα νούμερα που λέει ο κατασκευαστής γιατί ετσ'. Το 92% σας πέφτει βαρύ στο στομάχι που έχει συνηθίσει τις παπαριες με τους δίσκους τριβής.

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
George_Prix έγραψε:Ασε την κουβεντα για το μπλοκε ωρε 224. Την τελευταια φορα που ειπες αυτη τη λεξη κοντεψαμε να γινουμε μηχανικοι απο την πολυ αναλυση και τα σχεδια που ποσταριστηκαν :shifty:

Κατα τα αλλα μιλαμε για βροχη. Εκει οτι αμαξαρα και να εχεις, οσο χερι και να εχεις, ευκολα γινεται το κακο :s_dunno
Μα με τέτοιο διαφορικό διπλώνει ελεγχόμενα, πανεύκολα και με ασφάλεια όσο θέλει ο οδηγός.

.
Άβαταρ μέλους
By Govus

Ούτε κατά διάνοια...
Μόνο ABS έχουν βάλει οι τρελο-ιταλοί από ηλεκτρονικά βοηθήματα :s_hang .
Άβαταρ μέλους
By 224v
Govus έγραψε:

Ούτε κατά διάνοια...
Μόνο ABS έχουν βάλει οι τρελο-ιταλοί από ηλεκτρονικά βοηθήματα :s_hang .
Σωστοί δεν τα χρειάζεται,εάν δοκίμασες τα φρένα είναι από άλλο πλανήτη. Ακόμα και το δικό μου που δεν έχει Abs, κινδυνεύεις να περάσεις μπροστά σε ενδεχόμενο τσαρουχωμα.

.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#833983 Τι σχέση έχει το ABS με τα φρένα και πόσο δυνατά ειναι;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
224v έγραψε:
George_Prix έγραψε:Ασε την κουβεντα για το μπλοκε ωρε 224. Την τελευταια φορα που ειπες αυτη τη λεξη κοντεψαμε να γινουμε μηχανικοι απο την πολυ αναλυση και τα σχεδια που ποσταριστηκαν :shifty:

Μα με τέτοιο διαφορικό διπλώνει ελεγχόμενα, πανεύκολα και με ασφάλεια όσο θέλει ο οδηγός.

.

Εκεί που θα είσαι διπλωμένος με την διαφορικαρα,έχει το νου σου μην περάσει κάνα μπροστοκινητο από την εξωτερική με 15 χλμ πάνω. :shifty: