Μετά μπες στην τηλεόραση και ακολούθησε τα βήματα που σου λεει. Θελει κάτι σαν 2FA το απλό login δεν παιζει την πρώτη φορά.
< >
sknipper έγραψε:Κανένα πρόβλημα σε macos/ios/Windows/android, βλέπω κανονικά.
mousatos έγραψε:To video αυτό και μερικά άλλα του ιδίου είναι ενός που δεν προσφέρει λύση απλά σε προωθεί σε εξωτερικού τύπου κουτί τύπου Roku.sknipper έγραψε:Κανένα πρόβλημα σε macos/ios/Windows/android, βλέπω κανονικά.
Άρα δε χρειαζόταν να κάνεις reset το router . Κι αφού έκανες ήδη update την TV , μη μπλέκεις με factory reset . Ήρθε η ώρα να αποτανθείς και στην υποστήριξη της panasonic όμως.
Dimitris_P έγραψε:Αυτό το firestick είναι σαν chromecast και μπορεί να παίξει οποιαδήποτε εφαρμογή το υποστηρίζει πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο;Ναι παρόμοιο, έξυπνο κουτάκι που μπαίνει σε HDMI της τηλεόρασης. Υπάρχουν διαφορές με συν και πλην. Βασικά το είχε σε πολύ καλή προσφορά η Amazon λόγω prime day οπότε δεν το πολυέψαξα. Έχει τηλεχειριστήριο με Alexa και το ζήτησα προ-προγραμματισμένο στο λογαρισαμό μου της Amazon οπότε τα ήξερε ήδη όλα, προφίλ, κωδικούς wifi κλπ.
Nosferatu έγραψε:Το firestick δεν κανει castingΤι ακριβώς εννοείς, νομίζω κάνει. Το βλέπει ο chrome και του στέλνει. Και mirroring μια χαρά.
Nosferatu έγραψε:Μπορεις να κανεις μιρορ την οθονη του κινητου αλλα αν ανοιξεις στο κινητο νετφλιχ, γιουτιουμπ κλπ δε μπορεις να κανεις νειτιβ καστ, πρεπει να χρεισιμόποιησεις τις δικες του εφαρμογες, δηλαδη δεν ειναι σαν το μιμποξ που εχει ενσωματωμενο κροουμκαστΝαι, έχεις δίκιο, δεν έχει ενσωματωμένο chormecast αλλά δεν είναι κάτι που ποτέ με ενδιέφερε. Ακόμα και το chromecast audio που έχω το ήθελα για να μου παίζει τη μουσική που έχω στις συσκευές μου. οπότε δεν με έχει απασχολήσει. Το youtube όταν του ζητάω cast το βλέπει και συνδέεται απευθείας. Ο chrome το ίδιο ακόμα και από το λαπτοπ. Και με μια εφαρμογή που έχει το βλέπουν τηλέφωνα, ταμπλετ και υπολογιστές και συνδέονται.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]