Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#824187 Κάνε login σε υπολογιστή η κινητό με το account σου

Μετά μπες στην τηλεόραση και ακολούθησε τα βήματα που σου λεει. Θελει κάτι σαν 2FA το απλό login δεν παιζει την πρώτη φορά.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#824303 Κανένα πρόβλημα σε macos/ios/Windows/android, βλέπω κανονικά. Η εφαρμογή στην TV σου δείχνει 8ψήφιο κωδικό και σου λέει να μπεις σε browser σε συγκεκριμένη διεύθυνση και να τον βάλεις. Το κάνω και βγαίνει μικρό popup που μου λέει TV is all set αλλά η εφαρμογή στην τηλεόραση δεν κάνει τίποτα. Δεν κολλάει και το καταλαβαίνω γιατί μετά από λίγη ώρα σου βγάζει διαφορετικό κωδικό, απλά δεν κάνει τίποτα και περιμένει.
Δοκίμασα με άλλο ρούτερ, δοκίμασα σε άλλο δίκτυο (έκανα hotspot το κινητό), έκανα update την TV (είχε γίνει αυτόματα), έκανα uninstall+re-install το app, hard reset σε router και σε TV μέχρι και με ethernet σύνδεσα λαπτοπ και TV στο router, τίποτα. Δεν έχω VPN, όλα έχουν το ίδιο DNS (αν τυχόν παίζει ρόλο) και πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
Έκανα και chat με την Disney+ που βασικά σου λένε να κάνεις τα παραπάνω αλλά στο τέλος όταν έκανα reset το router έχασα τη σύνδεση με το chat και δεν με πήραν τηλέφωνο όπως έλεγαν. Οπότε θα πρέπει να το ξανακάνω (έφαγα μια ώρα). Νομίζετε ότι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι, να ξεκλειδώσουν την εφαρμογή στην τηλεόραση μου;

Θεωρώ απίθανο να μην στέλνεται η εντολή οπότε το λογικό είναι ότι κάτι στην τηλεόραση μπλοκάρει την εντολή ξεκλειδώματος που στέλνεται από το διαδίκτυο. Κοίταξα τις χιλιάδες ρυθμίσεις της αλλά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι factory reset της TV που θα με στεναχωρήσει (θα χάσω πολλές ρυθμίσεις εικόνας που δεν θα ξαναπεράσω και ίσως και τα σωσμένα στο δίσκο) αλλά αν δεν το κάνω δεν θα ησυχάσω.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
sknipper έγραψε:Κανένα πρόβλημα σε macos/ios/Windows/android, βλέπω κανονικά.

Άρα δε χρειαζόταν να κάνεις reset το router . Κι αφού έκανες ήδη update την TV , μη μπλέκεις με factory reset . Ήρθε η ώρα να αποτανθείς και στην υποστήριξη της panasonic όμως.

Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:
sknipper έγραψε:Κανένα πρόβλημα σε macos/ios/Windows/android, βλέπω κανονικά.

Άρα δε χρειαζόταν να κάνεις reset το router . Κι αφού έκανες ήδη update την TV , μη μπλέκεις με factory reset . Ήρθε η ώρα να αποτανθείς και στην υποστήριξη της panasonic όμως.
To video αυτό και μερικά άλλα του ιδίου είναι ενός που δεν προσφέρει λύση απλά σε προωθεί σε εξωτερικού τύπου κουτί τύπου Roku.
Το πρόβλημά μου δεν είναι να παίζει, είναι να περάσει ο #@%$%@$%$% ο κωδικός, κάποιο σήμα από το διαδίκτυο στην εφαρμογή στην τηλεόραση που να λέει οκ ξεκλείδωσέ το. Για αυτό και έπαιξα με ρούτερ και δίκτυο, μην τυχόν κάτι εκεί κόβει το σήμα (ίσως κάποιο port, κάποιο αυτόματο firewall).
Το factory reset το σκέφτομαι επειδή η τηλεόραση έχει πάρα πολλές δικτυακές δυνατότητες σαν σέρβερ και αναμεταδότης κλπ και ίσως κάποια ρύθμιση εκεί να εμποδίζει.
Αν ήταν θέμα της Panasonic θα το ήξερε και θα το έβρισκα, δεν βρήκα τίποτα. Άλλωστε το μοντέλο είναι του 2018, ξεκίνησε να υποστηρίζει Disney το 2021 και δεν περιμένω να ασχοληθούν.
Οπότε είναι είτε η εφαρμογή της Disney+ είτε κάποια ρύθμιση. Ελπίζω μήπως μπορεί να πειστεί η Disney να με ξεκλειδώσει κάπως. Αν τεχνικά γίνεται αυτό.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#825771 Δυστυχώς παρά τις οχλήσεις μου δεν έχει ακόμα βρεθεί λύση. Η περίπτωσή μου έχει πάει στην αναβαθμισμένη τεχνική υποστήριξη και περιμένουμε. Θεωρώ απαράδεκτο που σαν εταιρεία κανένας δεν μπορεί να μου πει ότι θα σε κρατάμε ενήμερο για την πρόοδο της υπόθεσής σου ή έστω ότι θα επικοινωνήσουμε μαζί σου όταν έρθει η ώρα.
Εν τω μεταξύ είδαμε 1-2 πράματα στην TV με ενσύρματη σύνδεση με το λαπτοπ αλλά μια και είναι και Amazon prime day μου γυάλισε το Amazon Fire TV 4κ+ σε καλή τιμή. Έχει και τηλεχειριστήριο με Αλέξα... Αλλά σημαίνει ένα παραπάνω παπαράκι στο τραπεζάκι. :x
Το αγόρασα σήμερα και το περιμένω αύριο. Σκέφτηκα ότι χαμένο δεν πάει γιατί ακόμα κι αν δουλέψει κάποτε η εδώ τηλεόραση θα είναι χρήσιμο για την ελληνική τηλεόραση που είναι παλιά και χαζή ή για την πεθερά.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#825794 Αυτό το firestick είναι σαν chromecast και μπορεί να παίξει οποιαδήποτε εφαρμογή το υποστηρίζει πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Αυτό το firestick είναι σαν chromecast και μπορεί να παίξει οποιαδήποτε εφαρμογή το υποστηρίζει πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο;
Ναι παρόμοιο, έξυπνο κουτάκι που μπαίνει σε HDMI της τηλεόρασης. Υπάρχουν διαφορές με συν και πλην. Βασικά το είχε σε πολύ καλή προσφορά η Amazon λόγω prime day οπότε δεν το πολυέψαξα. Έχει τηλεχειριστήριο με Alexa και το ζήτησα προ-προγραμματισμένο στο λογαρισαμό μου της Amazon οπότε τα ήξερε ήδη όλα, προφίλ, κωδικούς wifi κλπ.
Το βασικό είναι ότι δούλεψε το Disney+ και η εικόνα στη μεγάλη τηλεοραση με 4K και HDR είναι φανταστική..
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Nosferatu έγραψε:Το firestick δεν κανει casting
Τι ακριβώς εννοείς, νομίζω κάνει. Το βλέπει ο chrome και του στέλνει. Και mirroring μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#825991 Μπορεις να κανεις μιρορ την οθονη του κινητου αλλα αν ανοιξεις στο κινητο νετφλιχ, γιουτιουμπ κλπ δε μπορεις να κανεις νειτιβ καστ, πρεπει να χρεισιμόποιησεις τις δικες του εφαρμογες, δηλαδη δεν ειναι σαν το μιμποξ που εχει ενσωματωμενο κροουμκαστ

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Nosferatu έγραψε:Μπορεις να κανεις μιρορ την οθονη του κινητου αλλα αν ανοιξεις στο κινητο νετφλιχ, γιουτιουμπ κλπ δε μπορεις να κανεις νειτιβ καστ, πρεπει να χρεισιμόποιησεις τις δικες του εφαρμογες, δηλαδη δεν ειναι σαν το μιμποξ που εχει ενσωματωμενο κροουμκαστ
Ναι, έχεις δίκιο, δεν έχει ενσωματωμένο chormecast αλλά δεν είναι κάτι που ποτέ με ενδιέφερε. Ακόμα και το chromecast audio που έχω το ήθελα για να μου παίζει τη μουσική που έχω στις συσκευές μου. οπότε δεν με έχει απασχολήσει. Το youtube όταν του ζητάω cast το βλέπει και συνδέεται απευθείας. Ο chrome το ίδιο ακόμα και από το λαπτοπ. Και με μια εφαρμογή που έχει το βλέπουν τηλέφωνα, ταμπλετ και υπολογιστές και συνδέονται.
Αλλά παίζει αυτά που θέλω, φανταστική εικόνα (τελικά το HDR10+ που έχει το disney+ στο στάνταρ μοναδικό πακέτο λέει πολύ), μου μοιάζει γρήγορο και σαν μπόνους βλέπει απευθείας τις φωτό μου στην Αμαζον. Γενικά είμαι πιο πολύ άμαζον παρά γκούγκλ σε θέματα αυτοματισμών κλπ.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#833905 Ερωτηση, ελπιζοντας οτι δεν εχει μονο η δικια μου τηλεοραση το κουσουρι :shifty:

Γιατι διαολο η LG οταν κανεις αναζητηση στο youtube τα γραματα ι και ε τα βγαζει παντα σε Αγγλικα (i και e) κι επισης το σ το βγαζει παντα με το τελικο ς? Εφοσον υποτιθεται οτι υποστηριζει την Ελληνικη γραμματοσειρα τι bug ειναι τουτο?

Δεν ξερω αν επηρρεαζει τα αποτελεσματα της αναζητησης αλλα ειναι γελοιο και μονο που βλεπεις ετσι λαθος γραμμενες τις λεξεις :thumbsdown: