(πιο δεξιά σε μαύρο), 16 χρόνια μαζί, αααααααχχχχ....
(πιο δεξιά σε μαύρο), 16 χρόνια μαζί, αααααααχχχχ....
224v έγραψε:Που έχει ανάποδη κλίση η Εγνατία?? Σε ποιο κομμάτι αναφέρεσαι???
Chris έγραψε:
Και προσπαθω να δικαιολογησω την αγορα ενος, να βρω χωρο να το φτιαξω, κλπ κλπ. Δεν προκειται να γινει δυστυχως, γιατι ουτε χωρος ουτε χρονος υπαρχει, και πλεον ουτε αμαξια. 5-6 κομματια και συνηθως χαρχαλα τελειως σε καταυλισμους κλπ

Πήγαινες ελάχιστα πιο αργά, αλλά δεν κινύνευες να βρεθείς στου χαντάκ' σε nanosec και το ευχαριστιόσουν!

markvag έγραψε:Chris έγραψε:
Και προσπαθω να δικαιολογησω την αγορα ενος, να βρω χωρο να το φτιαξω, κλπ κλπ. Δεν προκειται να γινει δυστυχως, γιατι ουτε χωρος ουτε χρονος υπαρχει, και πλεον ουτε αμαξια. 5-6 κομματια και συνηθως χαρχαλα τελειως σε καταυλισμους κλπ
Καλά, για το σεντάν θα διαφωνήσω, εμφανισιακά δεν βλέπεται, αλλά είμαι σίγουρος πως ο συνδυασμός υστερούντες πίσω + αυξημένο βάρος από τον έξτρα κώλο, θα δημιουργούσε "ενδιαφέρουσες καταστάσεις" σε περίπτωση που άφηνες το γκάζι και πήγαινες λίγο πιο γρήγορα από χελώνα που τραβάει μπαγκαζιέρα...![]()
mousatos έγραψε:224v έγραψε:Που έχει ανάποδη κλίση η Εγνατία?? Σε ποιο κομμάτι αναφέρεσαι???
2 χλμ έξω από τη Μάκρη , προς Κομοτηνή.
Ω, έχει πολλές στροφές με ανάποδη κλίση από τη Μάκρη έως τον κόμβο Μέστης. Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται με 160-170 .
Morx έγραψε:Δειξε μου σε παρακαλω τη διαδρομη με τις αναποδες κλισεις.
β) έχει βουλιάξει σε μερικά σημεία η άσφαλτος και με 160 σου έχει τερματήσει τις αναρτήσεις και σε στέλνει στα θυμαράκια σε χρόνο dt.
! Σταματάει
.
...?
Ανέβηκα από τις σκαλωσιές της οικοδομής στην κορυφ[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]