Pitt έγραψε:Ιωάννη, θα σε συμβούλευα να κλειδώνεις την πόρτα σου (να μπαίνουν τα έμβολα στην κάσα) και να μη βασίζεσαι στη γλωσσίτσα της κλειδαριάς.
BTW, Οι πόρτες "ασφαλείας" παρέχουν ασφάλεια όταν είναι κλειδωμένες και όχι ξεκλείδωτες.
Sent Through Tapatalk
Εγώ είπα για την προστασία που παρέχει η κάσα στην συγκεκριμένη περίπτωση για παραβίαση όταν είναι ξεκλείδωτη η πόρτα, σαφώς και κλειδώνουμε την πόρτα.
Ως προς το "Ασφαλείας" έχουμε δυο παραμέτρους, την Πόρτα - Κάσα και την Κλειδαριά.
Και τα δύο πρέπει να είναι ασφαλείας και ο μόνος τρόπος παραβίασης να είναι αυτός μέσω της κλειδαριάς γι αυτό και τύπο κλειδαριάς πρέπει να αλλάζουμε συχνά με νεότερο κάθε τρία/τέσσερα χρόνια.

αλλη ιδεα ; η η πατεντα που σκεφτηκα ακουγεται οκ;
dimviii έγραψε:κοστος για τη μπερζερα?τι ακριβως ετιαξες στη μπερζερα?Την παράγγειλα καινούργια, με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης. Θεωρώ σίγουρο ότι ασχολούνται και με επισκευές.
Αυτό έγινε το 2011, τιμή δε θυμάμαι.
[/url]

[url=http://postimage.org/]

free image hosting
Μπορούσες να βάλεις λεντοταινια με διακόπτη στο κάτω μέρος για να είναι και φωτιζομενο.
Από το Moto G
Fiat Panda 7,6l/100km
Σκέφτομαι να τοποθετήσω στο σπίτι έξτρα ασφάλειες στις μπαλκονόπορτες (ανοιγόμενες αλουμινίου).
Έχω βρει τις δύο παρακάτω λύσεις:

Η πρώτη είναι Ελληνική και κοστίζει 10€ ο κάθε μηχανισμός, ενώ η δεύτερη της ABUS πάει γύρω στο 60άρι.
Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί ο μηχανισμός των 10€ να κάνει δουλειά. Υπολογίζω ότι θα πρέπει να τοποθετήσω 2 σε κάθε πόρτα, είτε πάνω κάτω στην ένωση των δύο θυρών είτε μία στην ένωση και μια τέρμα πάνω που να πιάνει στο κάσωμα. Υποψιάζομαι πως ένας μόνο μηχανισμός της ABUS (κάτω από το χερούλι ίσως), δεν θα αποδειχθεί και πολύ αντοχής.
Έχει κανείς εμπειρία από αντίστοιχους μηχανισμούς; Καμιά άλλη πρακτική και σχετικά οικονομική λύση;
axel12p έγραψε:Ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα!
Σκέφτομαι να τοποθετήσω στο σπίτι έξτρα ασφάλειες στις μπαλκονόπορτες (ανοιγόμενες αλουμινίου).
Έχω βρει τις δύο παρακάτω λύσεις:
Έχει κανείς εμπειρία από αντίστοιχους μηχανισμούς; Καμιά άλλη πρακτική και σχετικά οικονομική λύση;
Αυτούς έχει βάλει φίλος αδερφός στο σπίτι του. Δεν έχει υποστεί ακόμα διάρρηξη ή έστω απόπειρα διάρρηξης για να σου πω αν δουλεύουν όντως, αλλά έστω και οπτικά φαίνεται να αντέχουν: δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης σε αυτόν από την έξω πλευρά, κλειδώνουν με ασφάλεια, φαίνονται γεροί. Δεν ξέρω αν π.χ. ανοίξουν την κάσα, αν θα αντέξει ο πείρος τους, οπότε καλύτερα δες τους από κοντά και κρίνε μόνος σου....
Serf έγραψε:Έχουμε να προτείνουμε κανά τεχνίτη που να επισκευάζει έπιπλα, κυρίως ξύλινες καρέκλες; Όσο πιο κοντά στο τρίγωνο Νέα Σμύρνη-Παλαιό Φάληρο-Άλιμος τόσο το καλύτερο!!
Κάποιος;;; Μια εξάδα παλιές ξύλινες καρέκλες με βενετσιάνικη (ή βιενέζικη
) ψάθα περιμένουν το μάστορά τους!
Θέλω να βάλω ένα τέτοιο:

Πώς θα κάνω το άνοιγμα στο ξύλο για να μπεί αυτό? Απλά παίρνω το τρυπάνι και δίνω πόνο ή υπάρχει κάποιος πιό εκλεπτυσμένος τρόπος?