edmond έγραψε:Βλαχομπαρόκ κάργα θεωρώ το φορμέντορ σε αντίθεση με το κουκλάκι σπόρτμπακ αλλά κάπου εδώ μπαίνει η κολοκυθόπιταΑκριβώς
Μέσα-έξω
edmond έγραψε:Βλαχομπαρόκ κάργα θεωρώ το φορμέντορ σε αντίθεση με το κουκλάκι σπόρτμπακ αλλά κάπου εδώ μπαίνει η κολοκυθόπιταΑκριβώς
Asimov έγραψε:edmond έγραψε:Βλαχομπαρόκ κάργα θεωρώ το φορμέντορ σε αντίθεση με το κουκλάκι σπόρτμπακ αλλά κάπου εδώ μπαίνει η κολοκυθόπιταΑκριβώς
Μέσα-έξω

Anonymous Founder έγραψε:Τώρα έχει μπει για τα καλά το σαράκι και θ'αρχίσεις να χαλάς λεφτά. Και ταυτόχρονα το αυτοκίνητο θα χάνει τον all-around χαρακτήρα του. Θέλει προσοχή.
Anonymous Founder έγραψε:Θα γίνει μεγάλο. 400 άλογα χωρίς μπλοκέ; Ανάρτηση την ίδια θ'αφήσεις; Είπες πριν για νέο δίσκο κλπ. Ψυγείο; Αντλίες και μπεκ; Μπουζί;
Γενικώς, η λίστα είναι ατελείωτη, και θα βρεθείς σύντομα να πληρώνεις 1000άρικα.
Για μένα, δεν πρέπει να χάσεις την ομοιογένεια του αυτοκινήτου, να μπορείς να το έχεις για κάθε μέρα και να μπορείς να το στρίψεις. Αν γίνει αυτοκίνητο ευθείας, χάνεται το νόημα. Για να μην σου πω καλύτερα να το πουλήσεις αν είναι έτσι και να πάρεις ένα Tesla να το γράψεις στην εταιρεία να σου βγει σχεδόν τσάμπα.
ΥΓ: Ξέρω πως δεν γουστάρεις ηλεκτρικά, αλλά καταλαβαίνεις πως στην ευθεία δεν έχουν αντίπαλο, μέχρι λογικές ταχύτητες τουλάχιστον...
Γι'αυτό και επιμένω να μην χάσει σε ομοιογένεια και να παραμείνει ένα αμάξι που στρίβει κιόλας.

Anonymous Founder έγραψε:ΟΚ. Μου επιβεβαιώνεις όμως πως δεν σε ενδιαφέρει το στρίψιμο, άρα μιλάμε για ευθεία πάντα.
Δεν γνωρίζω παραπάνω, και αφού αυτό σου αρέσει, να το κάνεις. Οι προθέσεις μου όπως πάντα είναι καλές εννοείται.
ΥΓ: Ποιο M3; Απλό ή Performance ;
Giuseppe Busso έγραψε:...Και την αγορά καινούριου σκέφτηκα το τελευταίο διάστημα σε κάτι με ΜΕΚ και πάλι...
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]