Οι ταχύτητες μου φαίνονται ίδιες, αν και με τους αέρηδες καμία βόλτα δεν είναι ίδια:
https://strava.app.link/W5yEzdiQDCb
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μετά από ένα ακόμα σκασμένο λαστιχο προχτές αποφάσισα να το πάρω απόφαση ότι το προηγούμενο σετ δεν μου έκατσε καλά και σήμερα τα άλλαξα. Αυτη τη φορά έβαλα 30άρια αντί για 28άρια. Υπάρχει αισθητή βελτίωση της άνεσης, όχι μέρα με τη νύχτα, αλλά αισθητή.Κανονικά από 28 σε 30 θα πρέπει να μειώσεις λίγο την πίεση. Έτσι θα έχεις καλύτερη άνεση. Το λίγο φαρδύτερο ελαστικό αν δεν το παραξεφουσκώσεις θα προσφέρει και μειωμένη αντίσταση κύλισης που στις ταχύτητες-συνθήκες κίνησης κοινών θνητών είναι πιο σημαντικές από το επιπλέον βάρος και την αυξημένη αεροδυναμική αντίσταση της μεγαλύτερης μετωπικής επιφάνειας του ελαστικού. Άλλωστε πλέον οι καινούργιες ζάντες κατασκευάζονται ώστε να συνδυάζονται και συνεργάζονται με αυτά τα ελαστικά για το μέγιστο αεροδυναμικό πλεονέκτημα.
Οι ταχύτητες μου φαίνονται ίδιες, αν και με τους αέρηδες καμία βόλτα δεν είναι ίδια:
https://strava.app.link/W5yEzdiQDCb
edmond έγραψε:Lol τι κιλά είναι αυτά ρε σειςΕλαφρύς είναι δεν είναι κοντός. Αυτά είναι κιλά τυπικά ποδηλάτη αναβάσεων. Βέβαια μερικοί από αυτούς βγάζουν 4-5+βατ ανά κιλό για μισή ώρα και βέβαια εκεί είναι η μεγαλύτερη διαφορά ικανότητας επαγγελματία με κοινούς θνητούς. Εγώ τόσα βγάζω για 35-45 δευτερόλεπτα....![]()
![]()
Μπορεί να ανεβαίνετε και σε παιδικό 18" ξέρωγω
edmond έγραψε:Lol τι κιλά είναι αυτά ρε σεις62 κιλά ήμουν στην Γ δημοτικού...![]()
![]()

gianik έγραψε:edmond έγραψε:Lol τι κιλά είναι αυτά ρε σεις62 κιλά ήμουν στην Γ δημοτικού...![]()
![]()
.
μλκ μπήκα να γράψω αυτό ακριβώς, άντε να έλεγα Δ-Ε
sknipper έγραψε:Ελαφρύς είναι δεν είναι κοντός
edmond έγραψε:gianik έγραψε:edmond έγραψε:Lol τι κιλά είναι αυτά ρε σεις62 κιλά ήμουν στην Γ δημοτικού...![]()
![]()
.
![]()
![]()
ή νομιστερακια
Νίκος Παππάς έγραψε:Καλά κάντο γαργάρα και πήγαινε χτύπα μια ντουζίνα πιτόγυρα μη χάσεις κανά γραμμάριο.edmond έγραψε:gianik έγραψε:edmond έγραψε:Lol τι κιλά είναι αυτά ρε σεις62 κιλά ήμουν στην Γ δημοτικού...![]()
![]()
.![]()
![]()
Ανθρωποι με βαρος στα 60 κιλα ειναι γυναικεςή νομιστερακια
![]()
που έτσι κι αλλιώς σπάνια χρησιμοποιεί για να κάνω τις βόλτες μου κλπ. (ποδήλατο τύπου θείτσας κι εγώ με lycra κλπ
) Έβγαλα την προέκταση τιμονιού που της είχα βάλει, σήκωσα σέλλα, φούσκωσα λάστιχα προσάρμοσα βάση για το Garmin κομπιουτεράκι, προβολάκι και τηλέφωνο κλπ. Το ότι το τιμόνι δεν είναι γυριστό αλλά σχεδόν ίσιο και τεράστιο 63 αντί 42 εκατοστά και το ότι η σέλλα άνετη μεν αλλά μάλλον έχει gel και ανάβει ο κώλος μου τα προσπερνώ. Όπως και το ότι το παλουκόσελο έχει ανάρτηση οπότε είναι δύσκολο να ρυθμίσεις ύψος σέλλας με μέτρο αφού όταν κάτσεις βουλιάζει λιγάκι... Είναι όμως χαλί στις ανωμαλίες. Είναι το παρακάτω, Dawes Sonoran Ladies που αγόρασε κατά τον εγκλεισμό του COVID.
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]