Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
George_Prix έγραψε:Θενκς ρε Βασιλη!

Αλλα αν ειναι να κανω τη γραμματεα του Γκαρμιν και να προσθετω μονος μου (και μαλιστα στο περιππου) τις ωρες υπνου που δε γραφει το ρολοι, γαμα τα με κεφαλαια γραμματα :dizzy:

Ασε γιατι τωρα μολις εβγαλα αλλη μεγαλη φρικη και η βαριοπουλα εχει αρχισει να τραγουδαει και να χορευει εδω διπλα μου :lipsealed:

Στο Σαμυ οτι ξυπνητηρι εβαζα στο τηλεφωνο, χτυπουσε και στο ρολοι απο οπου και το εκλεινα με τη μια. Επειδη το εχω καψει το μυαλο μου, για τα παντα βαζω ξυπνητηρι. Δεν με εμπιστευομαι οτι θα παω να παρω τα παιδια απο το σχολειο στην ωρα μου ή οτι θα παω στον οδοντιατρο, ή... ή... ή... αν δε βαλω ξυπνητηρι. Μονο για το κατουρημα δε χρειαζομαι ξυπνητηρι :shifty:

Αυτο το γαμηδι λοιπον δε δινει ειδοποιηση στο ρολοι σε οσα ξυπνητηρια εχω βαλει στο τηλεφωνο. Πειτε μου ρε παιδες οτι κατι δεν κανω καλα και οτι δεν ειναι ενα ακομα επικ φειλ της Γκαρμιν σαν αυτο με τη μετρηση υπνου :help:
Ποιο μοντέλο έχεις ? Γιατί δεν βάζεις το ξυπνητήρι του Garmin ? Έχω πλέον μόνο αυτό βάζω .

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bujinkan έγραψε:
George_Prix έγραψε:Θενκς ρε Βασιλη!

Αλλα αν ειναι να κανω τη γραμματεα του Γκαρμιν και να προσθετω μονος μου (και μαλιστα στο περιππου) τις ωρες υπνου που δε γραφει το ρολοι, γαμα τα με κεφαλαια γραμματα :dizzy:

Ασε γιατι τωρα μολις εβγαλα αλλη μεγαλη φρικη και η βαριοπουλα εχει αρχισει να τραγουδαει και να χορευει εδω διπλα μου :lipsealed:

Στο Σαμυ οτι ξυπνητηρι εβαζα στο τηλεφωνο, χτυπουσε και στο ρολοι απο οπου και το εκλεινα με τη μια. Επειδη το εχω καψει το μυαλο μου, για τα παντα βαζω ξυπνητηρι. Δεν με εμπιστευομαι οτι θα παω να παρω τα παιδια απο το σχολειο στην ωρα μου ή οτι θα παω στον οδοντιατρο, ή... ή... ή... αν δε βαλω ξυπνητηρι. Μονο για το κατουρημα δε χρειαζομαι ξυπνητηρι :shifty:

Αυτο το γαμηδι λοιπον δε δινει ειδοποιηση στο ρολοι σε οσα ξυπνητηρια εχω βαλει στο τηλεφωνο. Πειτε μου ρε παιδες οτι κατι δεν κανω καλα και οτι δεν ειναι ενα ακομα επικ φειλ της Γκαρμιν σαν αυτο με τη μετρηση υπνου :help:
Ποιο μοντέλο έχεις ? Γιατί δεν βάζεις το ξυπνητήρι του Garmin ? Έχω πλέον μόνο αυτό βάζω .

< >

10 φορες το ειπα το μοντελο. Garmin Venu 2 Plus. Επιτελους βρηκα και καποιον που εχει καψει το μυαλο του περισσοτερο απο μενα :shifty:

Γιατι βολευει καλυτερα να γραφω στο τηλεφωνο βαζω εκει τα ξυπνητηρια. Το ρολοι ειναι μικρο και η πρεσβυωπια επισης δε βοηθαει καθολου στις ψιλοδουλειες και τις πληκτρολογησεις.

Και κατι ακομα... Τα ξυπνητηρια που εχω για να ξυπνησω, δεν τα θελω στο ρολοι. Τα θελω στο τηλεφωνο το οποιο ειναι μακρια για να πρεπει να σηκωθω να το κλεισω. Οποτε τις λιγες ωρες που κοιμαμαι (ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ), βαζω το τηλεφωνο σε λειτουργια πτησης ωστε να μη χτυπανε τα ξυπνητηρια στο ρολοι. Γιατι απο το ρολοι τα κλεινω χωρις να το καταλαβω και συνεχιζω τον υπνο μου. Μολις ξυπνησω βγαζω τη λειτουργια πτησης και χτυπανε ολα τα ξυπνητηρια και στο ρολοι οπου τα κλεινω στο πρωτο δευτερολεπτο. Ή τουλαχιστον ετσι εκανα με το Σαμυ!!!

ΥΓ. Μια ακομα παπαργια της Γκαρμιν ειναι οτι πρεπει να κατεβασεις 2 διαφορετικα αππς στο τηλεφωνο για τα σετταρισματα του ρολογιου. Ολα αυτα θα μπορουσαν να ειναι χαλαρα στο ιδιο αππ :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#831334 Παλιά ήταν 1 εφαρμογή. Έχει κάνα χρόνο που τις έκαναν 2. (|λογοκρισία| τους, αλλά το έκαναν γιατί λογικά έχουν τιγκαρει στις ρυθμίσεις και τα δεδομένα και θα βάραινε πάρα πολύ)

Το ξυπνητήρι του κινητού χτυπάει στο δικό μου σαν ειδοποίηση.

Αντί για ξυπνητήρια δοκίμασε το google calendar, το οποίο έχει και αυτόματες ειδοποιήσεις.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#831337 Γιώργο_βραβείο, πολύ συχνές στάσεις για κατούρημα κάνεις... Άκου ξύπνημα στις 3,5 ώρες!! Γιατί δεν το πας σερί όπως το αμάξι;;;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Serf έγραψε:Γιώργο_βραβείο, πολύ συχνές στάσεις για κατούρημα κάνεις... Άκου ξύπνημα στις 3,5 ώρες!! Γιατί δεν το πας σερί όπως το αμάξι;;;

Εχω θεμα με τον υπνο φιλε, οχι με τη συχνοουρια. Απλα δουλευει το μυαλο μου υπερωριες απο τους πολλους νταλγκαδες ακομα κι οταν κοιμαμαι και δε μπορω να ηρεμησω και να κοιμηθω σαν ανθρωπος.

Μεσα στη μερα κλεινω και 6ωρο ακατουρητος. Μεχρι και Καλαματα θα εφτανα χωρις σταση για να σενιαρω εναν παλιο εχθρο που με βασανιζει τοσα χρονια δηλαδη!!! Και αν παρω κανενα Ζαναξ κλεινω ακομα και 8ωρο υπνου ακατουρητος. Απλα μου κουρκουτιαζει το μυαλο το κωλοφαρμακο και δεν το γουσταρω καθολου. Αντε να κουμπωσω κανενα μια στο τοσο, οταν βλεπω οτι μαζευτηκαν πολλες μερες αυπνιας και σερνομαι εντελως.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
vasilis έγραψε:Το ξυπνητήρι του κινητού χτυπάει στο δικό μου σαν ειδοποίηση.

Τι τηλεφωνο εχεις?

Διαβασα οτι το προβλημα ξεκινησε μετα απο μια ενημερωση του Clock της Android. Και αν περασεις μια παλιοτερη εκδοση (την Clock 7.1) φτιαχνει. Πραγματι το εκανα και δουλεψε, αλλα οχι τοσο καλα οσο με το παλιο το ρολοι το Σαμυ. Στο Γκαρμιν απλα στελνει μια ειδοποιηση την ωρα του ξυπνητηριου και ισα που ακους ενα μικρο κλικ+δονηση στο ρολοι. Αν εισαι τυχερος και τα παρεις χαμπαρι, μπορεις να το σταματησεις απο το ρολοι με 2-3 κινησεις. Κλαιν...

Στο Σαμυ δε σταματουσε να βαραει και το ρολοι και δεν το εχανες με τιποτα ακομα και στο μηχανακι να ησουν. Και με ενα slide το εκλεινες χωρις να εχεις να χαμουρευεις την οθονη του ρολογιου τοση ωρα ωστε να καταφερεις να το σταματησεις οπως στο Γκαρμιν.

Και αντι να κανει κανενα θαυμα η παναγια και να μου λυσει τα προβληματα, καθεται και χαμουρευεται με τον κρινο :s_mad
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#831349 3η χρονια με το garmin 245, αρχιζω να σκεφτομαι αλλαγη . Με βολεψε εξαιρετικα και εμαθα πολλα για το τρεξιμο , αλλα πλεον εχω σταματησει την αριθμολαγνία και απλα κανω track κανα τρεξιμο χωρις πολλα πολλα.
Καλοκοιταξα το 265 αλλα πλεον και τα apple watch για τον ερασιτεχνη εχουνε αρκετα performance tracking χαρακτηριστικά και καλη ενσωμάτωση με το health app. Ο μεγαλος ενδιασμος παραμενι ενας και μοναδικος, η συχνή φόρτιση .. βασιζομαι στο OCD μου και την πειθαρχεία μου να το αντιμετωπίσει (φορτιση κινητου πχ σταθερα παντα μεταξυ 20%-80% κτλ)

Θα περιμένω να βγει το 9αρι σε 3 εβδομαδες και βλεπουμε αν αξιζει σε σχεση με το 8.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#831381 Απαντάει οποίος ξέρει τα σίγουρα

iPhone με eSim
Apple Watch με cellular

Ισχύει ότι μπορείς να κανείς share το ίδιο data plan με την μια και μοναδική eSim ?
Η πρέπει να έχεις κανονικά δυο ξεχωριστά πλάνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#831407 Κι αλλο bug το Garmin... Εδω και παρα πολλα χρονια εχω το WiFi σε SSID Hide Mode. Δεν το διαβαζει δηλαδη καμια συσκευη ακομα κι αν κανει Scan για κοντινα δικτυα. Πρεπει να βαλει καποιος χειροκινητα το SSID και το Password για να συνδεθει. Εδω και πολλα χρονια το εχω βαλει ετσι σε ενα τσουβαλι συσκευες και το θυμουνται για παντα χωρις να χρειαστει να το ξαναβαλω. Το πανακριβο και σοφιστικε Garmin λοιπον δε μπορει να συνδεθει καν οσο το εχω κρυφο. Οποτε αναγκαστηκα να το κανω ορατο σε ολους.

Συν η αλλη παπαργια που κανενας σε ολο τον κοσμο δεν εχει καταφερει να συμπεριλαβει nap στη συνολικη μετρηση υπνου (ακομα και 3ωρο λιωσιμο στον υπνο να ειναι, απλα δεν το μετραει). Πολλες χιλιαδες ποστακια διαμαρτυριας για το συγκεκριμενο στο νετ και στα παπακια της η εταιρια.

Συν οτι απο το viber μια παιζουν και μια δεν παιζουν οι ειδοποιησεις στο ρολοι.

Συν οτι δεν ερχονται οι ειδοποιησεις απο τα ξυπνητηρια του τηλεφωνου οπως θα επρεπε στο ρολοι.

Συν οτι παω μεχρι το σαλονι και αν αφησω το τηλεφωνο στο δωματιο τις μισες φορες μου χτυπαει σημα "αποσυνδεθηκε"... Με το Σαμυ επρεπε να βγω εξω απο το σπιτι για να παρω τετοια ειδοποιηση.

Συν οτι εχει 2 διαφορετικα (και μαλιστα αβολα) apps για τη συνδεση του κινητου με το ρολοι.

Συν οτι σε ΚΑΘΕ κλικ που παταω στο browser οσο ειμαι συνδεδεμενος στο Garmin Connect (με Firefox) μου ζηταει ξανα και ξανα και ξανα να αποδεχτω τα cookies.

Με λιγα λογια Για Τον Πεο το ρολοι. Μπορει να υγραινονται τιποτα σουπερ αθλητες και τιποτα γκολφερς αλλα εμενα που ειμαι ενας απλος χρηστης με ξενερωσε με καμποσα πραγματακια που θεωρουσα δεδομενα στο παλιο/φθηνο/ταπεινο ρολογακι μου. Αν κρατουσε η μπαταρια του Σαμυ 2 μερες παραπανω, το χαριζα ΧΘΕΣ το Γκαρμιν στο γιο μου που του τρεχουν τα σαλια. Κι αν δεν ειχε μπρικαρει φυσικα το Σαμυ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#831411 Κατάλαβες γιατί δεν μπορείς να κοιμηθείς;

Γιατί κάθεσαι και ξεψαχνιζεις γιατί το ρολόι δεν σου μετράει τον ύπνο. :s_hang

Μάτι δεν κλείνεις από το άγχος.

Εεπ.

1.
https://www.dentalsleepmed.gr/klinikes_ ... iag-6.html

2.

Εικόνα

3.

viewtopic.php?f=9&t=1685 :shifty:

4.

https://www.livetrack24.com/track/2470662/view3d

Εγώ έκανα δουλειά με το 2 :inlove: , η σειρά είναι αύξουσα,στο 4 είναι για εξαιρετικά βαριές περιπτώσεις αγρυπνιας, προσοχή, κίνδυνος λήθαργου και αποχαυνωσης, προχωράς με δικιά σου ευθύνη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Κατάλαβες γιατί δεν μπορείς να κοιμηθείς;

Γιατί κάθεσαι και ξεψαχνιζεις γιατί το ρολόι δεν σου μετράει τον ύπνο. :s_hang

Μάτι δεν κλείνεις από το άγχος.

Μην το γελας φιλε, επιασες το ποιντ. Τετοιος μλκας ειμαι. Απο τις πολλες απαιτησεις που εχω απο τα παντα, απο ολους, ακομα κι απο τον εαυτο μου, παντα βρισκω κατι και χαλιεμαι :s_sorry

g8777 έγραψε:https://www.livetrack24.com/track/2470662/view3d

Με πεθανες μωρη κουφαλα βραδιατικα :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
vasilis έγραψε:Αν δεν το θέλει ο γιος σου, προσφέρομαι εγώ να σε απαλλάξω από το βάρος του.

Λεμε και καμια μ@λακια για να περναει η ωρα, μην τα παιρνεις τοις μετρητοις ωρε Βασιλη :shifty:

Τωρα που μου εφτιαξε το κεφι ο φιλος μου ο Τζι και ηρεμησα, μενω στα θετικα. Γαματη μπαταρια, ανεπαφες (σχεδον :s_tongue ) πληρωμες και τηλεφωνικες κλησεις με το ρολοι :thumbsup:

Τι ρολογαρα αγορασα παλι ο πστης :metalo:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#831415 Αρχές Σεπτέμβρη λογικά έρχεται και το Venu 3.
Δυστυχώς πάλι με amoled. Εμείς που θέλουμε mip οθόνη θα πρέπει να ανέβουμε σε fenix (η σε κάνα forerunner)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#831441 Να και ενα ωραιο αππ που βρηκα!

https://apps.garmin.com/en-US/apps/16b6 ... 4859ec92e3

Βαζεις μεσα καμποσες καρτες που χρειαζεται να σκαναρεις κατα καιρους (βενζιναδικα, σουπερ μαρκετς, καταστηματα κτλ) και γλυτωνεις απο το να τις κουβαλας μαζι σου ή να ανοιγεις διαφορετικα αππς στο κινητο, καθε φορα που χρειαζεται να τις σκαναρεις...