George_Prix έγραψε:Θενκς ρε Βασιλη!Ποιο μοντέλο έχεις ? Γιατί δεν βάζεις το ξυπνητήρι του Garmin ? Έχω πλέον μόνο αυτό βάζω .
Αλλα αν ειναι να κανω τη γραμματεα του Γκαρμιν και να προσθετω μονος μου (και μαλιστα στο περιππου) τις ωρες υπνου που δε γραφει το ρολοι, γαμα τα με κεφαλαια γραμματα![]()
Ασε γιατι τωρα μολις εβγαλα αλλη μεγαλη φρικη και η βαριοπουλα εχει αρχισει να τραγουδαει και να χορευει εδω διπλα μου![]()
Στο Σαμυ οτι ξυπνητηρι εβαζα στο τηλεφωνο, χτυπουσε και στο ρολοι απο οπου και το εκλεινα με τη μια. Επειδη το εχω καψει το μυαλο μου, για τα παντα βαζω ξυπνητηρι. Δεν με εμπιστευομαι οτι θα παω να παρω τα παιδια απο το σχολειο στην ωρα μου ή οτι θα παω στον οδοντιατρο, ή... ή... ή... αν δε βαλω ξυπνητηρι. Μονο για το κατουρημα δε χρειαζομαι ξυπνητηρι![]()
Αυτο το γαμηδι λοιπον δε δινει ειδοποιηση στο ρολοι σε οσα ξυπνητηρια εχω βαλει στο τηλεφωνο. Πειτε μου ρε παιδες οτι κατι δεν κανω καλα και οτι δεν ειναι ενα ακομα επικ φειλ της Γκαρμιν σαν αυτο με τη μετρηση υπνου
< >

, η σειρά είναι αύξουσα,στο 4 είναι για εξαιρετικά βαριές περιπτώσεις αγρυπνιας, προσοχή, κίνδυνος λήθαργου και αποχαυνωσης, προχωράς με δικιά σου ευθύνη.
) πληρωμες και τηλεφωνικες κλησεις με το ρολοι