Καλά ρε συ, με 35° φοράς φουλαρι;
Κάνε μπάνιο ελεύθερα, εγώ κολυμπάω με πολύ κόσμο σήμερα, περίπου 20 άτομα στα 100 μέτρα.
ΥΓ. Είχες και Πανάμα στου χουργιο; Α, ρε ζαγαρ

.
Fiat Panda 7,6l/100km

axel12p έγραψε:markvag έγραψε:axel12p έγραψε:Για την επέκταση προς το Αεροδρόμιο η οποία επιβάλλεται να γίνει, υπάρχουν ήδη συζητήσεις
Χαίρομαι ιδιαίτερα που έκανα λάθος, προφανώς έχω μείνει πίσω.
Βέβαια, αν ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα της βασικής γραμμής, το βλέπω να ολοκληρώνεται στα 93α γενέθλια του τρισέγγονου...![]()
Έχω την εντύπωση πάντως, πως πιο σημαντική για την καθημερινότητα της πόλης είναι η επέκταση προς τα δυτικά, η σύνδεση με την ΒΙΠΕΘ / ΤΕΙ και τελευταία η σύνδεση με το αεροδρόμιο.

egobrain έγραψε:Το ότι ο σταθμός των ΚΤΕΛ έμεινε εκτός της βασικής γραμμής?
Ο βασικότερος κόμβος για τις υπεραστικές γραμμές από παντού.
Προαστιακός Δυτικής Θεσσαλονίκης: Ποιες νέες γραμμές προβλέπονται, που θα γίνουν σταθμοί
Συνολικά προβλέπεται η λειτουργία 16 σταθμών που δημιουργούν ένα συνεκτικό δίκτυο σταθερής τροχιάς και προβλέπονται 3 γραμμές, ωστόσο μέσω του διαγωνισμού μπορεί να υπάρξουν τροποποιήσεις για τη βέλτιστη λειτουργία και απόδοση του. Οι γραμμές που μέχρι σήμερα προβλέπονται μέσα από την προμελέτη της ΕΡΓΟΣΕ είναι:
Γραμμή 1: Ν.Σ.Σταθμός-Σίνδος και Γραμμή 2: Λιμάνι Θεσσαλονίκης-Διαβατά. Οι Σταθμοί είναι οι : Ν.Σ.Σταθμός, Μηχανοστάσιο, Μενεμένη, Επτανήσου, Ελ.Κορδελιό, Διαβατά, Καλοχώρι και Σίνδο και ο δεύτερος κλάδος Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Παλιός Σταθμός, Κωλέττη, ΚΤΕΛ. Οι δύο γραμμές θα έχουν ως κοινούς σταθμούς τους: Επτανήσου, Ελ.Κορδελιό, Διαβατά.
Η τρίτη γραμμή αφορά σταθμούς στους πολυπληθείς δήμους της δυτικής Θεσσαλονίκης. Είναι μία σχεδόν στο σύνολο της νέα γραμμή με αρχή τον Λαγκαδά. Είναι η Γραμμή Λαγκαδά-Επτανήσου με 4 νέους σταθμούς. Λαγκαδά (στο συμμαχικό κοιμητήριο Ζειτενλίκ, Γήπεδο (επί της 28ης Οκτωβρίου και κοντά στην Δενδροποτάμου), Αμπελόκηποι (στην οδό Φιλίππου) και Εύοσμος (στην Καραολή και Δημητρίου). Εδώ είμαστε σε πιο πρώιμο σχεδιασμό και θα απαιτηθεί συνεργασία με τους Δήμους της περιοχής για να υπάρξουν σταθμοί που θα συνδέονται μεταξύ τους για την συνδυαστική μετακίνηση εντός της πόλης.
bibendum έγραψε:Η απαντηση μου ηταν στο πρωινο σου σχολιο HF που υποστηριζες οτι επαχια και Αθηνα στα εξοδα μια η αλλη ειναι.Μου θύμισες το σόκ της
Το κερασι στο μαναβικο της γειτονιας το επαιρνα 9 ευρω το κιλο. Στην επαρχια το ειχε 5
Το μπαρμπουνι το εχει 30 ευρω το κιλο στην Αθηνα ο ψαρας, στην επαρχια 15
μου που παράγγειλε ΣΜ. Οι ποσότητες σε κάποια είδη είναι πολλαπλές (3-5+ φορές πιο μεγάλη ποσότητα) για ίδιο ή και χαμηλότερο κόστος (κεράσια, βύσινα, μανιτάρια, μελιτζάνες) σε σχέση με αυτά που αγοράζουμε στο Λονδίνο. Πχ 1,3 κιλά αντί 250γρ κεράσια για ίδια η λιγότερα χρήματα, οι μελιτζάνες δεν έχουν τιμή ανά μονάδα, μία λίρα η μελιτζάνα κοκ.Για παράδειγμα, ο PeterPan που θέλει να επαναπατριστεί, είναι περίπου μονόδρομος να επιλέξει την Θεσσαλονίκη (ή την Αθήνα) γιατί θα βγάζει 5 φορές περισσότερα (και λίγα λέω) σε σχέση με οποιαδήποτε επαρχιακή πόλη.Μην είσαι τόσο σίγουρος. Σε μεγάλη πόλη έχεις και πιο μεγάλα έξοδα λειτουργικά και παράστασης/προώθησης όταν δεν σε ξέρει κανένας και πολύ μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Ξέρω γιατρό Κολωνακιώτη που επέλεξε να στήσει ιατρείο στο Κορωπί γιατί εκεί θα ήταν ο μοναδικός στην ειδικότητά του. Μερικές φορές μπορεί σε μέρος που δεν φαντάζεσαι να πιαστείς οικονομικά πολύ καλύτερα από ότι σε Αθήνα-Θεσ/κη. Δε μιλάω για τον PeterPan που λόγω ειδικότητας θέλει και νοσοκομείο αν και αυτό γίνεται. Καλοκαίρι σε νησιά επίσης έχει πολύ καλά έσοδα. Και ξέρω γιατρούς που μένουν Αθήνα αλλά διατηρούν θέση σε νοσοκομείο του ΕΣΥ 100-150 χλμ μακριά γιατί έχουν δημιουργήσει επικερδέστατες πελατειακές σχέσεις.
dimik έγραψε:... ένα τέτοιο δωμάτιο-βθλιοθήκη με την πάνω θέα να καθήσεις Σεπτέμβρη να σηκωθείς το ΠάσχαΝαι αυτό το δωμάτιο, με το φετίχ μου τζάκι με τζάμια αλλά αλλού. Αυτό που δείχνει για θέα αλλάζει με τις 4 εποχές του χρόνου, για μένα η θέα είναι θάλασσα, αλλάζει συνεχώς. Είχα την τύχη να ζήσω μπροστά στη θάλασσα για μερικά χρόνια, δεν το αλλάζω με τίποτα.![]()
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]