Όντως δεν υπάρχει σύγκριση, η Αθήνα είναι η Μανίλα της Ευρώπης
Όντως δεν υπάρχει σύγκριση, η Αθήνα είναι η Μανίλα της Ευρώπης
REALZEUS έγραψε:Στην Αθήνα η μέση διάρκεια μιας μονής διαδρομής ανέρχεται στα 38 λεπτά με την αντίστοιχη στην Θεσσαλονίκη να είναι στα 29 λεπτάΚαθημερινά για να πάω στην δουλειά στο κέντρο που απέχει 7,5 χιλιόμετρα από το σπίτι θέλω από 25-35 λεπτά.
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... o-pinakes/
Με πολύ μικρότερες αποστάσεις!!!
Δεν ξέρω πως την έχετε την Θεσσαλονίκη στο μυαλό σας, αλλά δεν είναι έτσι πάντως...

τους μηχανικούς που συνέλαβαν την ιδέα

Νίκος Παππάς έγραψε:REALZEUS έγραψε:Στην Αθήνα η μέση διάρκεια μιας μονής διαδρομής ανέρχεται στα 38 λεπτά με την αντίστοιχη στην Θεσσαλονίκη να είναι στα 29 λεπτάΚαθημερινά για να πάω στην δουλειά στο κέντρο που απέχει 7,5 χιλιόμετρα από το σπίτι θέλω από 25-35 λεπτά.
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... o-pinakes/
Με πολύ μικρότερες αποστάσεις!!!
Δεν ξέρω πως την έχετε την Θεσσαλονίκη στο μυαλό σας, αλλά δεν είναι έτσι πάντως...
Αν έχουν απεργία τα ΜΜΜ +10-15 λεπτά παραπάνω.
Σάββατο πρωί θέλω 16-17 λεπτά.
Έχω επιστρέψει μεσημέρι στις 3:30 από Κηφισό σε 45 λεπτά για απόσταση 12 χλμ και όχι μία φορά. Βασικά όταν κάνω λιγότερο λέω ότι δεν είχε κίνηση!!
.
edmond έγραψε:Θέλω να πω, άντε και φτάνεις στην πόλη κάπου στα λαδάδικα ξέρωγω. Πόση ώρα θέλεις να περάσεις όλη την...πόλη through μέχρι το ΙΚΕΑ ας πούμε;

Anonymous Founder έγραψε:Ούτε στην Θεσσαλονίκη είναι ρόδινα τα πράγματα πάντως και εκεί υπάρχει μόνον η Περιφερειακή και τέλος, μεγάλοι άξονες μέσα στην πόλη όπως Συγγρού ή Κηφισίας λείπουν, άρα τα μποτιλιαρίσματα είναι και εκεί απολύτως εγγυημένα και καθόλου σύντομα.
GTS έγραψε:Για Θεσσαλονίκη είχα πάει το 2003 και είπα σαν την Αθήνα του 1988 είναι. Βλέπω 20 χρόνια μετά ΔΕΝ άλλαξε τίποτα έχει μείνει στο 1988.
Πάνω-κάτω όπως τα λες είναι.
REALZEUS έγραψε:
Αν πετύχεις μπλοκάρισμα, μπορεί να κάνεις και 30-40 λεπτά για να πας από τα Νοσοκομεία (424 ΓΣΝΕ και Παπαγεωργίου), μέχρι την έξοδο Χαλκιδικής... 12 χιλιόμετρα απόσταση. Μιλάμε τώρα για κλειστό αυτοκινητόδρομο, με 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση και χωρίς ούτε ένα φανάρι!![]()
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]