Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By babakos
#817551 Ιδιωτικό αναγκαστικά .. λόγω ιατρού. Πολύ καλές εντυπωσεις ομως τόσο από εξοπλισμό οσο και από το ιατρικό προσωπικό..
Άβαταρ μέλους
By babakos
Νίκος Παππάς έγραψε:
babakos έγραψε:Μου αρέσει που με αφορμή μια τυπική επίσκεψη στον οφθαλμιατρο μου διαγνώστηκα με καταρράκτη και αναγκαστικά υποβλήθηκα σε επέμβαση. Με την επέμβαση εγινε και διορθωση μυωπιας και (πολυ υψηλού) αστιγματισμου. Από την δεύτερη μέρα κιόλας νομιζω οτι ξαναγεννήθηκα. Χρώματα, οξύτητα κοντράστ.. δεν θυμάμαι να εχω ξαναδεί ετσι ποτέ. Εμπειρια να πετάς τα γυαλιά μετά απο 40 χρόνια.
Με τα γυαλια εβλεπα 7/10 . Ειμαι ήδη στα 9/10 χωρίς γυαλια. Αναμένω να περάσουν 20-25 μέρες να σταθεροποιηθώ..

Γιατρέ (ξερεις εσύ) ευχαριστώ! Ελπιζω να επιζήσω μόνο από τα ΠΟΛΛΑ κολλύρια ....

Γρηγορη αναρρωση ευχομαι.

Τον γιατρο τον ξερουμε; Γιατι εναν που ξερουμε, σκιζει :inlove:

Μάλλον όχι... Ειναι πολυάσχολος και ταξιδιάρης αλλά δεν νομιζω οτι μπαίνει στο φορουμ..
Βέβαια δεν θα έπαιρνα όρκο .. Εξαλλου και εγώ δεν ειμαι frequent customer εδώ οπότε δεν έχω εικόνα ...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#820500 Μ'αρέσει που'χω στο κελάρι 2x5L απ'αυτά + 1/2 στην κουζίνα:

Εικόνα

Αύριο θα κάνω μια καταδρομική στο ελαιοτριβείο μπας και πετύχω κάνα:
Εικόνα

πριν ξεπεράσει τα 7e το λίτρο, αν δεν τα πέρασε ήδη. :roll:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#820537 i like που σήμερα χτύπησα 2x5L κύκλωπες με 32e έκαστο από 34e , ένεκα που είμαι ομορφόπαιδο και της γυάλισα.
πχιότητα επιπέδου κολυμβάρι .
Ο ΑΒ με τα 9,5ε του Άλτις μπορεί να πάει να νανανα .

i like τιμή τουρ.λίρας . Μεθαύριο πάω βόλτα να φουλάρω , again , με 0.880 to λίτρο.
https://www.cargopedia.net/europe-fuel-prices
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#822155 Δεν μου αρέσει που η Microsoft καταργεί το ημερολόγιο από τα Windows τον Σεπτέμβριο του '24. ΟΚ ανθυπολεπτομέρεια, αλλά ήταν ένας άμεσος τρόπος να ειδοποιούμαι όταν χανόμουν στον υπολογιστή για την ώρα έναρξης μιας ταινίας, μιας σειράς ή ενός ντοκυμαντέρ :(
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#822300 Τρία πράγματα ήταν θετικά το ΣΚ που πέρασε.

Πρώτον όλα πήγαν καλά με το πάρτυ των μικρών. Με τη σύζυγο πήγαμε σύνολο 6 παιδιά σινεμά, το 7ο ήρθε με τους γονείς του, φίλοι οικογενειακοί.

Πολλά παιδιά πήγαν πρώτη φορά σινεμά.

Δεύτερον, μάλλον φαίνεται να βρήκα ενοικιαστή για το σπίτι εδώ στα βόρεια, έναν συνάδελφο καρδιολόγο γύρω στα 40+, δυστυχώς χωρισμένο με ένα κοριτσάκι… Ήταν ο πιο cool απ´ όλους που ανταποκρίθηκαν στην αγγελία. Για την ακρίβεια με ρώτησε αν αφήνω και τα φωτιστικά…!

Τρίτον, το φιλαράκι που έφερε τον γιο του στο πάρτυ (τον γνωρίζω 20 χρόνια από την Καλαμαριά), γυναικολόγος, επιστρέφει Ελλάδα τέλος του έτους. Έπεσε η ιδέα για συστέγαση των ιατρείων μας, μεγάλο χώρο, κοινή γραμματέα και νοσηλεύτρια κτλ. Δεν είναι κακή ιδέα, το κυριότερο είναι πως είναι πολύ ντόμπρος χαρακτήρας. Θα δω για τυχούσες συνεργασίες με συναδέλφους ορθοπαιδικούς, αν κ αυτοί έχουν κατασταλάξει τα ιατρεία τους. Αλλά ως ιδέα για ιατρείο μου φάνηκε πολύ καλή.

Θα δούμε…
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#822301 Θα σε καμακώνει ο μισός γυναικείος πληθυσμός της Σαλονίκης. Χαρά που θα πάρει η γυναίκα σου όταν μάθει για τη συστέγαση ....το έμαθε ;;; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
PeterPan έγραψε:haha!

Το έμαθε κ της άρεσε!

Ρε σεις, δεν πάνε μόνο 20άρες στον γυναικολόγο!

Αυτο το τελευταιο δεν μας αρεσε :lol: :protest:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#826424 Δεν μου αρέσει που το παιδί έφτασε ένα Motorola XTNi που κρεμόταν από την θήκη του και το κατέστρεψε σπάζοντας την μη αφαιρούμενη κεραία. Το σκυλί του πολέμου που είχε επιζήσει επικές τούμπες στα βουνά και τα λαγκάδια βρήκε τον δάσκαλο του από ένα 2,5χρονο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#828413 Σκεφτηκα να ψαξω να κανω παραθεση σε 2 ποστακια που μου αρεσαν τελευταια, αλλα επειδη δεν τα παω καλα με το ψαξιμο, ειπα να τα ποσταρω εδω!

Το πρωτο ειναι το 260αριζμα του Μπουσο(υ) :s_howdy
Αντε γιατι γκωνουν οι αλλοι χιλιομετρα μολις δουνε πρωτο νουμερο στο κοντερ το 2αρι και μας τη λενε οτι ειμαστε και ανωμαλοι εμεις που βριζουμε γιατι δε βλεπουμε να ξεκιναει 3 (ολογραφως: ΤΡΙΟ) :thumbsdown:

Και ο δευτερος χρηστης που μοιρασε γνωση στο φορουμ ειναι ο Ντιμης που ειπε "παω μονο στην αριστερη λουριδα" :s_howdy
Κυριοι το εχω ψαξει πολυ. Η αριστερη ειναι η σωστοτερη λουριδα, αν δε σε νοιαζει να πρηζεις @@ αλλωνωνε με συχνο σινιαλο. Εγω που δε με λες και ντροπαλο, αυτο κανω. Σε πολλες φασεις και απο τα 500 μετρα να κανεις συνιαλο αν ερχεσαι με φορα, τους βλεπεις με τη μια οτι σκανε τιμονια δεξια σα να σε εχουν δει. Σκας αλλο ενα καμια 200αρια μετρα πριν να συγουρευτεις 100% οτι σε εχουνε δει και για να τους δωσεις να καταλαβουν ποσο γρηγορα τους μαζεψες απο το προηγουμενο σινιαλο. Στις περισσοτερες περιπτωσεις πανε τοσο δεξια, που τους περνας χωρις καν να πατησεις φρενο. Αντε βαρια να αφησεις λιγο το γκαζι :s_yes

Αν τον βλεπεις τον αλλονε να παταει γκαζι οταν φτασεις στις εξατμισεις του, κανεις ενα κατεβασμα και τα παιδια τα παιδια φωναζουν "ΚΟΝΤΡΑ" :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#828414 Το τριτο καλο ποστακι ηταν του Τζι για τα ζωακια "δεαρφορ εξομοιώνονται με μια λεκάνη ή μία σκάφη" αλλα το ταγκαρισα ηδη νωριτερα οποτε το ξεχασα τωρα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#831493 https://play.google.com/store/apps/deta ... .novoville

Αρχές καλοκαιριού έκανα την αίτηση επισκευής σε ζημιά που έκανε συνεργείο του Δήμου στην είσοδο του χώρου parking.

Σήμερα έχει επισκευαστεί!.

Μου αρέσει, είναι μια αρχή!

ΕικόναΕικόνα