Νίκος Παππάς έγραψε:babakos έγραψε:Μου αρέσει που με αφορμή μια τυπική επίσκεψη στον οφθαλμιατρο μου διαγνώστηκα με καταρράκτη και αναγκαστικά υποβλήθηκα σε επέμβαση. Με την επέμβαση εγινε και διορθωση μυωπιας και (πολυ υψηλού) αστιγματισμου. Από την δεύτερη μέρα κιόλας νομιζω οτι ξαναγεννήθηκα. Χρώματα, οξύτητα κοντράστ.. δεν θυμάμαι να εχω ξαναδεί ετσι ποτέ. Εμπειρια να πετάς τα γυαλιά μετά απο 40 χρόνια.
Με τα γυαλια εβλεπα 7/10 . Ειμαι ήδη στα 9/10 χωρίς γυαλια. Αναμένω να περάσουν 20-25 μέρες να σταθεροποιηθώ..
Γιατρέ (ξερεις εσύ) ευχαριστώ! Ελπιζω να επιζήσω μόνο από τα ΠΟΛΛΑ κολλύρια ....
Γρηγορη αναρρωση ευχομαι.
Τον γιατρο τον ξερουμε; Γιατι εναν που ξερουμε, σκιζει
Μάλλον όχι... Ειναι πολυάσχολος και ταξιδιάρης αλλά δεν νομιζω οτι μπαίνει στο φορουμ..
Βέβαια δεν θα έπαιρνα όρκο .. Εξαλλου και εγώ δεν ειμαι frequent customer εδώ οπότε δεν έχω εικόνα ...
Αύριο θα κάνω μια καταδρομική στο ελαιοτριβείο μπας και πετύχω κάνα:

πριν ξεπεράσει τα 7e το λίτρο, αν δεν τα πέρασε ήδη.
πχιότητα επιπέδου κολυμβάρι .
Ο ΑΒ με τα 9,5ε του Άλτις μπορεί να πάει να νανανα .
i like τιμή τουρ.λίρας . Μεθαύριο πάω βόλτα να φουλάρω , again , με 0.880 to λίτρο.
https://www.cargopedia.net/europe-fuel-prices
Πρώτον όλα πήγαν καλά με το πάρτυ των μικρών. Με τη σύζυγο πήγαμε σύνολο 6 παιδιά σινεμά, το 7ο ήρθε με τους γονείς του, φίλοι οικογενειακοί.
Πολλά παιδιά πήγαν πρώτη φορά σινεμά.
Δεύτερον, μάλλον φαίνεται να βρήκα ενοικιαστή για το σπίτι εδώ στα βόρεια, έναν συνάδελφο καρδιολόγο γύρω στα 40+, δυστυχώς χωρισμένο με ένα κοριτσάκι… Ήταν ο πιο cool απ´ όλους που ανταποκρίθηκαν στην αγγελία. Για την ακρίβεια με ρώτησε αν αφήνω και τα φωτιστικά…!
Τρίτον, το φιλαράκι που έφερε τον γιο του στο πάρτυ (τον γνωρίζω 20 χρόνια από την Καλαμαριά), γυναικολόγος, επιστρέφει Ελλάδα τέλος του έτους. Έπεσε η ιδέα για συστέγαση των ιατρείων μας, μεγάλο χώρο, κοινή γραμματέα και νοσηλεύτρια κτλ. Δεν είναι κακή ιδέα, το κυριότερο είναι πως είναι πολύ ντόμπρος χαρακτήρας. Θα δω για τυχούσες συνεργασίες με συναδέλφους ορθοπαιδικούς, αν κ αυτοί έχουν κατασταλάξει τα ιατρεία τους. Αλλά ως ιδέα για ιατρείο μου φάνηκε πολύ καλή.
Θα δούμε…
When the going gets tough, the tough get going
Το έμαθε κ της άρεσε!
Ρε σεις, δεν πάνε μόνο 20άρες στον γυναικολόγο!
When the going gets tough, the tough get going
PeterPan έγραψε:haha!
Το έμαθε κ της άρεσε!
Ρε σεις, δεν πάνε μόνο 20άρες στον γυναικολόγο!
Αυτο το τελευταιο δεν μας αρεσε
https://n26.com/r/thomasm9467
Το πρωτο ειναι το 260αριζμα του Μπουσο(υ)
Αντε γιατι γκωνουν οι αλλοι χιλιομετρα μολις δουνε πρωτο νουμερο στο κοντερ το 2αρι και μας τη λενε οτι ειμαστε και ανωμαλοι εμεις που βριζουμε γιατι δε βλεπουμε να ξεκιναει 3 (ολογραφως: ΤΡΙΟ)
Και ο δευτερος χρηστης που μοιρασε γνωση στο φορουμ ειναι ο Ντιμης που ειπε "παω μονο στην αριστερη λουριδα"
Κυριοι το εχω ψαξει πολυ. Η αριστερη ειναι η σωστοτερη λουριδα, αν δε σε νοιαζει να πρηζεις @@ αλλωνωνε με συχνο σινιαλο. Εγω που δε με λες και ντροπαλο, αυτο κανω. Σε πολλες φασεις και απο τα 500 μετρα να κανεις συνιαλο αν ερχεσαι με φορα, τους βλεπεις με τη μια οτι σκανε τιμονια δεξια σα να σε εχουν δει. Σκας αλλο ενα καμια 200αρια μετρα πριν να συγουρευτεις 100% οτι σε εχουνε δει και για να τους δωσεις να καταλαβουν ποσο γρηγορα τους μαζεψες απο το προηγουμενο σινιαλο. Στις περισσοτερες περιπτωσεις πανε τοσο δεξια, που τους περνας χωρις καν να πατησεις φρενο. Αντε βαρια να αφησεις λιγο το γκαζι
Αρχές καλοκαιριού έκανα την αίτηση επισκευής σε ζημιά που έκανε συνεργείο του Δήμου στην είσοδο του χώρου parking.
Σήμερα έχει επισκευαστεί!.
Μου αρέσει, είναι μια αρχή!