Έχω και τον μικρό που έχει πάρει φόρα τελευταία με αμάξια και στην παρέα(θα πάνε Δ' δημοτικού έτσι;
) όλο μιλάνε για mK4, GT-R και άλλα συναφή, και κάνουν με το στόμα τους ήχο από τούρμπισμα και σκάστρα
Βέβαια δεν είμαι αντικειμενικός μιας και η Nissan, είναι η εξ Ανατολών η αγαπημένη μου εταιρία.
Giuseppe Busso έγραψε:Καμία Supra δεν πιάνει μια μπροστά σε οποιοδήποτε Nissan GT-R κατά τη γνώμη μου.Συμφωνώ απολύτως αν και ιταλοφιλος γενικα
Βέβαια δεν είμαι αντικειμενικός μιας και η Nissan, είναι η εξ Ανατολών η αγαπημένη μου εταιρία.
.
Govus έγραψε:
Mercedes-Benz C101 (1969)
Είχε wankel αυτό;
Giuseppe Busso έγραψε:Καμία Supra δεν πιάνει μια μπροστά σε οποιοδήποτε Nissan GT-R κατά τη γνώμη μου.
διαφορετικα αυτοκινητα μεταξυ τους.
αλλα καλα ειχε το ντατσουν,αλλα η σουπρα.Η σουπρα δεν ειχε την τεχνολογια του ντατσουν,αλλα και το μοτερ του ντατσουν δεν εβλεπε πουθενα της σουπρα.
Οσο για τη σουπρα ,σεβασμος στο καλυτερο και πιο overdeveloped μοτερ που παραχθηκε ποτε.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
dimviii έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Καμία Supra δεν πιάνει μια μπροστά σε οποιοδήποτε Nissan GT-R κατά τη γνώμη μου.
διαφορετικα αυτοκινητα μεταξυ τους.
αλλα καλα ειχε το ντατσουν,αλλα η σουπρα.Η σουπρα δεν ειχε την τεχνολογια του ντατσουν,αλλα και το μοτερ του ντατσουν δεν εβλεπε πουθενα της σουπρα.
Οσο για τη σουπρα ,σεβασμος στο καλυτερο και πιο overdeveloped μοτερ που παραχθηκε ποτε.
Προφανώς και σέβομαι τον 2JZ αλλά δεν είχαν πιάσει τη Supra το Fast & Furious...
elvet έγραψε:Είχε wankel αυτό;
Τρεις ρότορες των 600cc ο καθένας και 280 άλογα.
https://www.trussty.com/2023/05/the-c10 ... rt-of.html
g8777 έγραψε:Βαριές κουβέντες ξεστομίζεις γέροντα, όταν στην πιάτσα έχουμε δεί την S85 της BMW.
Ντίμης ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των παραπάνω...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>