Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#826129 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#826141 Παίζει να είναι από τα πιο κ@βλωτικά αμάξια που έχουν βγει ever, μαζί με κάτι F40 ξέρωγω.
Έχω και τον μικρό που έχει πάρει φόρα τελευταία με αμάξια και στην παρέα(θα πάνε Δ' δημοτικού έτσι; :lol: ) όλο μιλάνε για mK4, GT-R και άλλα συναφή, και κάνουν με το στόμα τους ήχο από τούρμπισμα και σκάστρα :lol: :lol: :ninja: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#826156 Καμία Supra δεν πιάνει μια μπροστά σε οποιοδήποτε Nissan GT-R κατά τη γνώμη μου.
Βέβαια δεν είμαι αντικειμενικός μιας και η Nissan, είναι η εξ Ανατολών η αγαπημένη μου εταιρία.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Giuseppe Busso έγραψε:Καμία Supra δεν πιάνει μια μπροστά σε οποιοδήποτε Nissan GT-R κατά τη γνώμη μου.
Βέβαια δεν είμαι αντικειμενικός μιας και η Nissan, είναι η εξ Ανατολών η αγαπημένη μου εταιρία.
Συμφωνώ απολύτως αν και ιταλοφιλος γενικα

.
Άβαταρ μέλους
By elvet
Govus έγραψε:Εικόνα

Mercedes-Benz C101 (1969)

Είχε wankel αυτό;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Καμία Supra δεν πιάνει μια μπροστά σε οποιοδήποτε Nissan GT-R κατά τη γνώμη μου.

διαφορετικα αυτοκινητα μεταξυ τους.
αλλα καλα ειχε το ντατσουν,αλλα η σουπρα.Η σουπρα δεν ειχε την τεχνολογια του ντατσουν,αλλα και το μοτερ του ντατσουν δεν εβλεπε πουθενα της σουπρα.
Οσο για τη σουπρα ,σεβασμος στο καλυτερο και πιο overdeveloped μοτερ που παραχθηκε ποτε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#826385 Βαριές κουβέντες ξεστομίζεις γέροντα, όταν στην πιάτσα έχουμε δεί την S85 της BMW.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:

διαφορετικα αυτοκινητα μεταξυ τους.
αλλα καλα ειχε το ντατσουν,αλλα η σουπρα.Η σουπρα δεν ειχε την τεχνολογια του ντατσουν,αλλα και το μοτερ του ντατσουν δεν εβλεπε πουθενα της σουπρα.
Οσο για τη σουπρα ,σεβασμος στο καλυτερο και πιο overdeveloped μοτερ που παραχθηκε ποτε.

Προφανώς και σέβομαι τον 2JZ αλλά δεν είχαν πιάσει τη Supra το Fast & Furious... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Govus
elvet έγραψε:Είχε wankel αυτό;

Τρεις ρότορες των 600cc ο καθένας και 280 άλογα.

https://www.trussty.com/2023/05/the-c10 ... rt-of.html
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:Βαριές κουβέντες ξεστομίζεις γέροντα, όταν στην πιάτσα έχουμε δεί την S85 της BMW.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ντίμης ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των παραπάνω... :lol: :lol: