Αγγελίες για όλα όσα δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Ε, έχουμε κι άλλοι Κορόλλα (και μάλιστα με χώρους).
Αέριο;

Άσε ρε φίλε, από μια βλακεία να γίνει παραναλωμα;
Δεν πάει εθελοντής στην Ουκρανία καλύτερα;

.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#826368 Βέβαια! Και αέριο! Θα του βγει φθηνότερα από τη φόρτιση στον αυτοκινητόδρομο. Σπύρο, μην το σκέφτεσαι καν!
Άβαταρ μέλους
By glf
#826369 0,74 το αέριο λέμε. Του πηδηξαμε κανονικά την αγγελία.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#826370 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις δελεαστικές προσφορές! Με συγκινήσατε! Θα το παλέψω κι ό,τι γίνει. Στη χειρότερη, θα αράξω σε κανένα πάρκινγκ και θα περιμένω την οδική. Τώρα που πήρα και memory foam στρωματάκι, δεν με πιάνει κανείς. :inlove:

Να έβρισκα και αγοραστή για τα εισιτήρια θα ήταν τέλεια :sorry:
Άβαταρ μέλους
By glf
#826372 Βάλτα και στο FB market. Έχει ήδη μερικά.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#826373 Thnx Νίκο, καλή ιδέα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#826376 I kid you not, πήγα πήρα κάτι από αγγελία FB όσο ήμουν Λονδίνο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#826379 Έφαγα πόρτα από fb:

Selling Tickets Goes Against Our Rules
We received your request and reviewed your listing again. We confirmed that it doesn't follow our Commerce Policies on tickets. We have Commerce Policies to help people buy and sell responsibly on Facebook. This listing is only visible to you now.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#826380 Βάλτο στο insomnia , myphone adslgr.

Βέβαια αν θες να βγάλεις σοβαρά λεφτουλια, πετα το σε κανα γκρούπ με λεχτρικια, σα πιράνχας θα πέσουν να το κατασπαράξουν,μην χάσουν την ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
By skous
#826388 Ρε συ, και τωρα εχει 165αρια διαθεσιμα.
Δεν σε βλέπω να τα διωχνεις αν δεν κάνεις καμια χοντρή μείωση.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#826389 Ναι, το είδα κι εγώ που το έψαξα λίγο. Τα δικά μου όμως είναι στην 29Α (πιο κοντά στη σκηνή) και έχουν εξαντληθεί :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By skous
#826399 Ε στην 29Β έλεγα εγώ (βασικά το είπα σε ενα φίλο που ήθελε, αλλά προτιμάει να τσιμπήσει από το "κατάστημα" ....)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
skous έγραψε:Ε στην 29Β έλεγα εγώ (βασικά το είπα σε ενα φίλο που ήθελε, αλλά προτιμάει να τσιμπήσει από το "κατάστημα" ....)

Θέλει 1 ή 2; Το ένα είναι δικό μου, το άλλο φίλου. Αν θέλει δύο, σε ποια τιμή τα παίρνει, να ρωτήσω τον φίλο που έχει το 2ο αν συμφωνεί.
Άβαταρ μέλους
By skous
#826406 Πήρε τελικά απο τα φτηνά λέει (δεν ξέρω πού). Τσάμπα σε έπρηξα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#826407 Σώπα βρε, τι με έπρηξες.