- 02 Αύγ 2023, 17:43
Anonymous Founder έγραψε:JarnoT έγραψε:Συμπληρώνοντας 2 χρόνια με το Pixel 4a, και όντας ενθουσιασμένος χρήστης του, σκέφτομαι να το πάω άλλα 2 αν αντέξει.
Αναζητώ μπαταρία αντικατάστασης γιατί τα πρώτα σημάδια ταλαιπωρίας της είναι εμφανή. Βρίσκω κατιτίς σε Amazon, λογικά δεν είναι η "αυθεντική" του μπαταρία.
Υπάρχει γνώση/γνώμη/πρόταση;
https://thefixers.gr/shop/antallaktika/ ... 59-01.html
Σε αυτούς θα πάω αύριο το Poco X3 NFC της γυναίκας μου για αλλαγή μπαταρίας. Μου είπαν πως βάζουν την original, κόστος 45€.
Αν θέλεις, θα σου πω εντυπώσεις.
Να ξέρεις πως το συγκεκριμένο κινητό το έφτιαχνε η HTC για λογαριασμό της Google. Και μια ΟΕΜ μπαταρία μπορεί να είναι επίσης μια χαρά, αλλά συχνά είναι refurbished και είναι χειρότερες από τις πρώτης τοποθέτησης.
Σε συνέχεια αυτού, πολύ ευχαριστημένος από το κατάστημα και την επισκευή, ενώ σε ενημερώνουν διαρκώς για την επισκευή με SMS, πολύ εντυπωσιακό και αυτό.
Την επισκευή την αναλαμβάνει το κοντινό σου κατάστημα, και αν δεν είναι πολύπλοκο εντός 3 ωρών το παίρνεις. Αν είναι περίπλοκο, θα πάει στα κεντρικά για επισκευή.
Η μπαταρία είναι η γνήσια (την έλεγξα πριν την τοποθετήσουν), το κινητό δουλεύει σαν καινούριο. 45€ είναι τίμια τιμή, στο iRepair μου ζητήσαν 60€ για ΟΕΜ και περίπου 70€ (δεν ήταν σίγουροι) για την γνήσια.
Η εναλλακτική θα ήταν να την αγοράσεις από Aliexpress με 15€ και να περιμένεις ένα μήνα και να την βάλεις μόνος σου (όχι ιδιαίτερα δύσκολο σε αυτό το τηλέφωνο).
Ενδιαφέρον επίσης είναι πως αν αγοράσεις Refurbished κινητό από αυτούς, σου δίνουν 2 χρόνια εγγύηση. Ακόμη και για iPhone (ούτε η... Apple δεν σου δίνει 2 χρόνια στα καινούρια!

). Μην ακουστεί πως κάνω διαφήμιση, αλλά τα καλά καταστήματα που σέβονται τον πελάτη, αξίζουν μια καλή κουβέντα.
Πήρα πίσω και το Note9 από το service της Samsung, τελικά σ'αυτό δεν αλλάχτηκε η μπαταρία ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και έμεινε η παλιά. 30€ μόνον για να γίνουν merge τα δύο Note9 που του πήγα (ουσιαστικά από το δικό μου κρατήσαμε την οθόνη). Συνολικό κόστος 130€, μια χαρά και το τηλέφωνο είναι πολύ καλό (αν και τα updates του σταμάτησαν πριν 1 χρόνο).