pipinos1976 έγραψε:Alxnks έγραψε:Έχε υπόψη σου οτι τελευταια την στήνουν στην κατηφορα, προς κερατσινι κτλ, ακριβως μετα την aegean, με πιστόλι κτλ. Υπαρχουν και δυο πινακίδες με όριο 50 στη μεγάλη στροφη πριν την ευθεία κατηφορα...οτι πρεπει, ποιος να πηγαινει με τοσα εκεί..σταματάνε μπόλικο κοσμο.
Τους βλέπω όμως απο το απέναντι ρεύμα ανεβαίνοντας το σχιστό και μιση-μια ωρα μετα που επιστρεφω έχω το νου μου στην κατηφορα και πάω αυστηρα 50- κοντερισια
Είναι γνωστό σημείο και πάντα κοιτάω κατεβαίνοντας. Αν έχεις καλό μάτι τους βλέπεις πριν φτάσεις εκεί που το όριο είναι 50. Δες στο βίντεο μετά το 1:06:20 τι ορατότητα έχεις προς τα κάτω και πού φτάνεις το όριο των 50. Σε ευχαριστώ πάντως γιατί: (α) είχα ξεχάσει να το προσθέσω στη βάση δεδομένων του gpspocketpc, (β) με ενημέρωσες ότι το μπλόκο είναι ενεργό.
Ερωτήματα:
1. Το μπλόκο στο άλλο ρεύμα, πριν φτάσεις στο φανάρι, κάπου δεξιά σε ένα άνοιγμα που υπάρχει για στάση λεωφορείου, ακριβώς μετά την μεγάλη γέφυρα που υπάρχει δεξιά, το έχεις δει ενεργό καθόλου; Το πέτυχα φέτος, πριν 1 μήνα περίπου, θα ήταν κάπου 11:30-12:00, τη μόνη μέρα που έχω λίγες ώρες μάθημα, και γυρνούσα σπίτι νωρίς.
2. Τι ώρες το έχεις δει το μπλόκο που ανέφερες;
Ευχαριστώ.
Νομιζω δεν φαίνονται καθόλου εύκολα γιατί είναι εκεί που περνάς στο 1:06:52, καλυπτονται κι απο την κατηφορα δηλαδή αλλά και ελαφρά απο τη στροφη. Δεν πρόσεξα καλά το βίντεο, έχει μονο μια πινακίδα με 50 στην είσοδο αυτών απο Πέραμα; αν ναι, υπάρχει και πιο πριν, οποτε οφείλεις ηδη να πηγαίνεις 50. Και βέβαια...αν εχεις 100+, μέχρι να προσπαθησεις να τους εντοπίσεις και να κόψεις στα 50....αυτός σε έχει χτυπήσει με το φορητό 10 φορες κι απλα σε σταματάει μόλις πλησιασεις. Την κάνω καθε μερα τη διαδρομή. Τους πετυχαινω συνήθως 5-6 το απόγευμα.
Στην άνοδο, δεν έχω πετύχει εκεί που λες. Συνήθως τη στήνουν ακριβως στην αρχη, πριν το πρωτο περιπτερο, κυριως για κρανη-ζωνες. Ίδιες ώρες.
(Εχεις σχετικο αρχειακι με POI's προς Κόρινθο κτλ? Αν ναι, με τι πρόγραμμα συνεργάζεται καλύτερα?)
< 4X >

(νομίζω ήταν με το VTi). Και πολλές φορές την ίδια απόσταση σε 55-60 λεπτά, για διαφόρους λόγους και με διαφορετικά αυτοκίνητα....