.
.
Chris έγραψε:Κατσε ρε, ο Τσιπρας δινει 500 ευρω το μηνα για το εξοχικο του. Ααα σορυ, τωρα το ειδα, δε λες 150 ευρω, αλλα 150.000.000

Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχουμε πρόβλημα με τους ακροδεξιούς και φασίστες, οπότε δεν μας ενοχλεί αν είναι κλόουν.

Anonymous Founder έγραψε:Γιατρέ, είμαι καλά;
George_Prix έγραψε:
Λες ξανα και ξανα για τα χρεη της ΝΔ και ξεχνας το 1.3 μυριο που χρωσταει ο Κουλης σαν ιδιωτης. Το οποιο χρεος δεν ξερουμε ΑΝ και ΠΩΣ αποπληρωνεται![]()
Ενω για λιγα χιλιαρικακια χρεος μπορει να χασει ο κοζμακης την πρωτη κατοικια του και να μεινει στο δρομο

Anonymous Founder έγραψε:@markvag
Because ΣΥΡΙΖΑ αριστεροί. ΝΔ δεξιοί, άρα είμαστε ΟΚ να είναι λαμόγια.
Γι'αυτό και δεν βρέθηκε ΠΟΤΕ κανείς να πει μια κουβέντα ρε παιδί μου για τα έργα και τις ημέρες τους.
Τους λες πως χρωστάνε 400 εκατομμύρια και έχουν πιστολιάσει τις τράπεζες, την ώρα που ο μέσος ανθρωπάκος αν χρωστάει μερικά χιλιάρικα χάνει το σπίτι του, ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ.
Θα σου πουν για την βιλάρα του Τσίπρα στο Σούνιο και κακώς την νοικιάζει όσο την νοικιάζει. Θα έπρεπε να κάνει ελεύθερο κάμπιγκ με sleeping bag, ξέρω γω, δεν έχει δικαίωμα σε τέτοιες ανέσεις.
Όταν ο Παπαχρήστος και ο Κουρτάκης ξεκίνησαν αυτή την ιστορία, γνώριζαν σε ποιους απευθύνονται. Γνώριζαν δηλαδή πως θα κάνουν τεράστια ζημιά, η οποία δεν έχει επανέλθει ούτε μετά την δικαίωση στα δικαστήρια.
Ο mousatos και ο κάθε mousatos, θα συνεχίσει να λέει για την βίλα στο Σούνιο, και όχι για τα χρέη της ΝΔ, ή τα ακίνητα του Μητσοτάκης (μα αυτός είναι πλούσιος, άρα όλα ΟΚ!), ούτε για όλα τα κλεψιμέικα.
Αναρωτιέσαι δηλαδή, ΠΟΙΟΣ θα μπορούσε να τα πάει στην τελική καλύτερα από τον Τσίπρα, με όλο αυτό τον συφερτό απέναντι; Και με αυτή την συμπεριφορά των ψηφοφόρων; Πραγματικά, αυτό έχω σκεφτεί ξανά και ξανά, και παρόλο που στο δικό μου μυαλό ο Τσίπρας έκανε τεράστια ζημιά το 2015 (και πιο πριν) με τον τρόπο που χειρίστηκε το όλο πράγμα (δεν αναφέρομαι στα φανταστικά δισεκατομμύρια που μας κόστισαν σε 6 μήνες, αυτή την παπάτζα την αφήνω σε άλλους να την απολαύσουν...), αρχίζω να του δίνω λίγα δίκια: θεωρώ δηλαδή πως είναι τέτοιο το μέγεθος της σαπίλας, που κανείς άλλος δεν θα τα κατάφερνε καλύτερα. Κοίτα γύρω σου και πες μου.
Εδώ ο Βαρουφάκης που του βγήκε από τ'αριστερά, τον έπαιξαν τέλεια με τις Δήμητρες και τα υπόλοιπα και έχασε την είσοδο στην Βουλή που πριν λίγους μήνες όλοι θεωρούσαν σίγουρη!
![]()
Παρόλα αυτά δεν τον ψήφισα, και αναρωτιέμαι εν τέλει, αν έκανα σωστά. Γιατί εν τέλει, για να θεωρούν οι αντίπαλοι μόνον τον Τσίπρα σαν "πρόβλημα" και να του επιτίθενται με τέτοια λύσσα, μάλλον έχω κάνει εγώ λάθος στην ανάλυση.
Γιατρέ, είμαι καλά;
Lalfamaz έγραψε:Όσον αφορά στην καραμέλα περί ΜΜΕ θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Υποστηρίζουν όλα τα ΜΜΕ τον Κούλη; ΣΑΦΩΣ. Και; Όταν ο Αλέξης διεκδικούσε την εξουσία αψηφώντας προκλητικά το περιβόητο ΣΥΣΤΗΜΑ που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, τι περίμενε; Ότι θα επιτρέψουν σε ένα νεαρούδι αρχηγό κόμματος που μέχρι χθες έμπαινε/δεν έμπαινε στη Βουλή να πατήσει κοντρολαλντιλίτ και να αμφισβητήσει τα κεκτημένα τους, επειδή θα έβγαζε τις γραβάτες και θα επέτρεπε στον υπουργό οικονομικών να φοράει παρδαλές πουκαμίσες στη Βουλή; Ας είμαστε σοβαροί.
g8777 έγραψε:
Το λάθος του ελληνικού λαού από την άλλη ήταν διπλό. Ελληνικός, λαός.
να λεει οτι είμαστε φτωχοί και δεν το έχουμε καταλάβει και οτι είμαστε ανάλγητοι οταν βυθίζονται καράβια με μετανάστες και σε 30 χρόνια ακόμα ο Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός και σε καλλίτερη φυσική κατάσταση απο τον Μπάιντεν
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]