Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#824475 Είναι λογικό η κάθε παράταξη, να θεωρεί τους άλλους κλόουν δεν είναι παράξενο.. για γέλια είναι.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#824478 φαντασου η γυναικα του Τσιπρα να ειχε εταιρια με ρουχα,να εκανε εκθεση ,και πατρονος στην εκθεση να ηταν επιχειρηματιας που ο Τσιπρας του εκανε δωρο 150 μυρια.
και εχεις και τα τριμπουρδελα που λενε δεν επαιξε ρολο το σπρωξιμο απο τα μμε.
https://www.marieclaire.gr/art-lifestyl ... kou-brand/
Άβαταρ μέλους
By Chris
#824480 Κατσε ρε, ο Τσιπρας δινει 500 ευρω το μηνα για το εξοχικο του. Ααα σορυ, τωρα το ειδα, δε λες 150 ευρω, αλλα 150.000.000

Εντιτ Τωρα ειναι καλα τα παρδαλα πουκαμισα??

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από Chris και 03 Ιούλ 2023, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#824481 ναι αλλα είναι τσεκεβάρας οπότε ξεκινάει με -150εκ . πρέπει να φαίνεται και να είναι αγνός , αγωνιστής. Αυτή την ταμπέλα επέλεξε να φοράει.
Οι άλλοι φαράνε την ταμπέλα του κλέφτη εδώ και 70 χρόνια. μαζί με μας τα τρώνε όμως . :innocent:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#824524 Νομίζω βρήκα τί έφταιξε.
Ο Τσίριζας εφάρμοσε με τέτοια ζέση και προθυμία τις απαιτήσεις της τρόϊκας που ταυτίστηκε με αυτήν. Έκανε τον κόσμο να πονέσει , πρόθυμα έως και σαδιστικά θα έλεγα. Βάλε και τη Μακονία και τα ελληνοτουρκικά με τα καθημερινά επεισόδια του Μπούλη, ήρθε κι έδεσε.
Νομίζω ότι όλο το κόμμα είναι πλέον καμμένο χαρτί, ό,τι και να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#824530 «αυτό ήταν ένα κενό από το οικονομικό μας επιτελείο που δεν γνώριζε ότι πραγματικά η αγορά έχει πάρει μια μεγάλη ανάσα απ' αυτά που έδινε η προηγούμενη κυβέρνηση».

https://www.efsyn.gr/politiki/antipolit ... toy-syriza
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε:Κατσε ρε, ο Τσιπρας δινει 500 ευρω το μηνα για το εξοχικο του. Ααα σορυ, τωρα το ειδα, δε λες 150 ευρω, αλλα 150.000.000

Εμ, πήγε ο Τσίπρας και ασχολήθηκε με 500ευρα... Ας έκλεβε με 100άδες εκατομμύρια, θα του έπλεκε ο μουσάτος το εγκώμιο και θα έπαιρνε 42% στις εκλογές...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχουμε πρόβλημα με τους ακροδεξιούς και φασίστες, οπότε δεν μας ενοχλεί αν είναι κλόουν.

Όπως βλέπεις, αυτό ακριβώς είναι. Το πρόβλημα δεν είναι οι ακροδεξιοί φασίστες κλόουν που έχουν κατακλέψει το κράτος και παραβιάζουν ακόμα και φωτογραφικούς νόμους που οι ίδιοι ψήφισαν για τους εαυτούς τους.

Το πρόβλημα είναι ο συριζα. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Βλέπεις πως σταθερά η απάντηση σε κάθε τι που δείχνει πως αυτά που κατακρίνονται τα κάνει και η ΝΔ (και συχνά χειρότερα), είναι πως του συριζα είναι αλλιώς. Με τη ΝΔ ανεχόμαστε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, because... reasons, στον συριζα δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί.

Στην πιο γελοία χώρα του πλανήτη.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824614 @markvag
Because ΣΥΡΙΖΑ αριστεροί. ΝΔ δεξιοί, άρα είμαστε ΟΚ να είναι λαμόγια.

Γι'αυτό και δεν βρέθηκε ΠΟΤΕ κανείς να πει μια κουβέντα ρε παιδί μου για τα έργα και τις ημέρες τους.
Τους λες πως χρωστάνε 400 εκατομμύρια και έχουν πιστολιάσει τις τράπεζες, την ώρα που ο μέσος ανθρωπάκος αν χρωστάει μερικά χιλιάρικα χάνει το σπίτι του, ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ.
Θα σου πουν για την βιλάρα του Τσίπρα στο Σούνιο και κακώς την νοικιάζει όσο την νοικιάζει. Θα έπρεπε να κάνει ελεύθερο κάμπιγκ με sleeping bag, ξέρω γω, δεν έχει δικαίωμα σε τέτοιες ανέσεις.
Όταν ο Παπαχρήστος και ο Κουρτάκης ξεκίνησαν αυτή την ιστορία, γνώριζαν σε ποιους απευθύνονται. Γνώριζαν δηλαδή πως θα κάνουν τεράστια ζημιά, η οποία δεν έχει επανέλθει ούτε μετά την δικαίωση στα δικαστήρια.
Ο mousatos και ο κάθε mousatos, θα συνεχίσει να λέει για την βίλα στο Σούνιο, και όχι για τα χρέη της ΝΔ, ή τα ακίνητα του Μητσοτάκης (μα αυτός είναι πλούσιος, άρα όλα ΟΚ!), ούτε για όλα τα κλεψιμέικα.

Αναρωτιέσαι δηλαδή, ΠΟΙΟΣ θα μπορούσε να τα πάει στην τελική καλύτερα από τον Τσίπρα, με όλο αυτό τον συφερτό απέναντι; Και με αυτή την συμπεριφορά των ψηφοφόρων; Πραγματικά, αυτό έχω σκεφτεί ξανά και ξανά, και παρόλο που στο δικό μου μυαλό ο Τσίπρας έκανε τεράστια ζημιά το 2015 (και πιο πριν) με τον τρόπο που χειρίστηκε το όλο πράγμα (δεν αναφέρομαι στα φανταστικά δισεκατομμύρια που μας κόστισαν σε 6 μήνες, αυτή την παπάτζα την αφήνω σε άλλους να την απολαύσουν...), αρχίζω να του δίνω λίγα δίκια: θεωρώ δηλαδή πως είναι τέτοιο το μέγεθος της σαπίλας, που κανείς άλλος δεν θα τα κατάφερνε καλύτερα. Κοίτα γύρω σου και πες μου.
Εδώ ο Βαρουφάκης που του βγήκε από τ'αριστερά, τον έπαιξαν τέλεια με τις Δήμητρες και τα υπόλοιπα και έχασε την είσοδο στην Βουλή που πριν λίγους μήνες όλοι θεωρούσαν σίγουρη!
:s_cry

Παρόλα αυτά δεν τον ψήφισα, και αναρωτιέμαι εν τέλει, αν έκανα σωστά. Γιατί εν τέλει, για να θεωρούν οι αντίπαλοι μόνον τον Τσίπρα σαν "πρόβλημα" και να του επιτίθενται με τέτοια λύσσα, μάλλον έχω κάνει εγώ λάθος στην ανάλυση.

Γιατρέ, είμαι καλά; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Γιατρέ, είμαι καλά; :s_dunno

Οχι εχεις αμνησια :s_mad

Λες ξανα και ξανα για τα χρεη της ΝΔ και ξεχνας το 1.3 μυριο που χρωσταει ο Κουλης σαν ιδιωτης. Το οποιο χρεος δεν ξερουμε ΑΝ και ΠΩΣ αποπληρωνεται :protest:

Ενω για λιγα χιλιαρικακια χρεος μπορει να χασει ο κοζμακης την πρωτη κατοικια του και να μεινει στο δρομο :s_yes
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:
Λες ξανα και ξανα για τα χρεη της ΝΔ και ξεχνας το 1.3 μυριο που χρωσταει ο Κουλης σαν ιδιωτης. Το οποιο χρεος δεν ξερουμε ΑΝ και ΠΩΣ αποπληρωνεται :protest:

Ενω για λιγα χιλιαρικακια χρεος μπορει να χασει ο κοζμακης την πρωτη κατοικια του και να μεινει στο δρομο :s_yes

Αυτά τα "δάνεια" δεν είναι για να αποποπληρώνονται. Είναι για να καλυφθούν τα όποια μαύρα στην εφορία. :s_wink

Είσαι για παράδειγμα πολιτικός; Παίρνεις κάποια "αδιευκρίνηστα" ποσά από έναν κολλητό επιχειρηματία, ας πούμε πχ 500 χιλιάρικα, για μία μικρο-εξυπηρέτηση. Θέλεις να ξοδεύεις 100Κ το χρόνο; Κανένα πρόβλημα, παίρνεις ένα δάνειο 100Κ. Του χρόνου ένα ακόμα... Τώρα ΑΝ θέλεις το αποπληρώνεις ή απλά το γυρίζεις πληρώνοντας τους (πολύ λιγότερους) τόκους, αν δεν πάρεις ένα ακόμα δάνειο και γι' αυτούς. κτλ κτλ εις τον αιώνα τον άπαντα... Γιατί νομίζεις πως κάποιοι πολιτικοί "πτώχευσαν" μόλις σταμάτησαν να εκλέγονται; Γιατί νομίζεις πως κάποιοι πολιτικοί δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε κλάδους λιανικής που έχουν άφθονο μετρητό;; :whistlink:

@HiFi: Συμφωνώ. Ο πόλεμος τελείωσε, χάσαμε. Η επόμενη γενιά πλέον αν μπορέσει να κάνει κάτι σε 20-30 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
Anonymous Founder έγραψε:@markvag
Because ΣΥΡΙΖΑ αριστεροί. ΝΔ δεξιοί, άρα είμαστε ΟΚ να είναι λαμόγια.

Γι'αυτό και δεν βρέθηκε ΠΟΤΕ κανείς να πει μια κουβέντα ρε παιδί μου για τα έργα και τις ημέρες τους.
Τους λες πως χρωστάνε 400 εκατομμύρια και έχουν πιστολιάσει τις τράπεζες, την ώρα που ο μέσος ανθρωπάκος αν χρωστάει μερικά χιλιάρικα χάνει το σπίτι του, ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ.
Θα σου πουν για την βιλάρα του Τσίπρα στο Σούνιο και κακώς την νοικιάζει όσο την νοικιάζει. Θα έπρεπε να κάνει ελεύθερο κάμπιγκ με sleeping bag, ξέρω γω, δεν έχει δικαίωμα σε τέτοιες ανέσεις.
Όταν ο Παπαχρήστος και ο Κουρτάκης ξεκίνησαν αυτή την ιστορία, γνώριζαν σε ποιους απευθύνονται. Γνώριζαν δηλαδή πως θα κάνουν τεράστια ζημιά, η οποία δεν έχει επανέλθει ούτε μετά την δικαίωση στα δικαστήρια.
Ο mousatos και ο κάθε mousatos, θα συνεχίσει να λέει για την βίλα στο Σούνιο, και όχι για τα χρέη της ΝΔ, ή τα ακίνητα του Μητσοτάκης (μα αυτός είναι πλούσιος, άρα όλα ΟΚ!), ούτε για όλα τα κλεψιμέικα.

Αναρωτιέσαι δηλαδή, ΠΟΙΟΣ θα μπορούσε να τα πάει στην τελική καλύτερα από τον Τσίπρα, με όλο αυτό τον συφερτό απέναντι; Και με αυτή την συμπεριφορά των ψηφοφόρων; Πραγματικά, αυτό έχω σκεφτεί ξανά και ξανά, και παρόλο που στο δικό μου μυαλό ο Τσίπρας έκανε τεράστια ζημιά το 2015 (και πιο πριν) με τον τρόπο που χειρίστηκε το όλο πράγμα (δεν αναφέρομαι στα φανταστικά δισεκατομμύρια που μας κόστισαν σε 6 μήνες, αυτή την παπάτζα την αφήνω σε άλλους να την απολαύσουν...), αρχίζω να του δίνω λίγα δίκια: θεωρώ δηλαδή πως είναι τέτοιο το μέγεθος της σαπίλας, που κανείς άλλος δεν θα τα κατάφερνε καλύτερα. Κοίτα γύρω σου και πες μου.
Εδώ ο Βαρουφάκης που του βγήκε από τ'αριστερά, τον έπαιξαν τέλεια με τις Δήμητρες και τα υπόλοιπα και έχασε την είσοδο στην Βουλή που πριν λίγους μήνες όλοι θεωρούσαν σίγουρη!
:s_cry

Παρόλα αυτά δεν τον ψήφισα, και αναρωτιέμαι εν τέλει, αν έκανα σωστά. Γιατί εν τέλει, για να θεωρούν οι αντίπαλοι μόνον τον Τσίπρα σαν "πρόβλημα" και να του επιτίθενται με τέτοια λύσσα, μάλλον έχω κάνει εγώ λάθος στην ανάλυση.

Γιατρέ, είμαι καλά; :s_dunno

Καλά είσαι και καλά έκανες που δεν τον ψήφισες. Άλλωστε κι αυτός από τη νύχτα του δημοψηφίσματος την προχθεσινή ημέρα στο Ζάππειο περίμενε. Επομένως χάρη του έκανες.

Και η απογοήτευση σου δικαιολογημένη. Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι τόσο ο Αλέξης όσο και ο Ελληνικός λαός που τον εμπιστεύτηκε ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Λογικό και αναμενόμενο.
Όταν ο Αλέξης ζήτησε την ψήφο του Ελληνικού Λαού για να κυβερνήσει (κι επιτέλους να απεγκλωβιστούμε από το χτικιό της αποκλειστικά διαμαρτυρόμενης και αντιπολιτευόμενης Αριστεράς) στην πιο τεταμένη, δραματική και κρίσιμη περίοδο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας έπρεπε να ζυγίσει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ καλύτερα τα πράγματα.
Όταν διατυμπανίζεις ότι θα σκίσεις τα μνημόνια με ένα άρθρο και θα φέρεις τούμπα το ηλιακό σύστημα, προκειμένου να αναλάβεις την εξουσία, είσαι υποχρεωμένος να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Και ο Αλέξης δεν ήταν προετοιμασμένος για τίποτα. Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση για να συνεχίσει να κάνει αντιπολίτευση περιορίζοντας την πολιτική δράση του σε συμβολισμούς και καταγγελτικό λόγο, χωρίς κανένα ρεαλιστικό σενάριο για την επόμενη ημέρα. Και όταν ξύπνησε την νύχτα του δημοψηφίσματος ήταν πια αργά για όλους.
Η ΔΦΑ δεν είχε καμία σχέση με την ΠΦΑ. Υποταγμένη πλέον να συμμορφωθεί με τις εντολές έξωθεν, καταδικασμένη να κάνει πράξη όλα για όσα λοιδορούσε τις "κατοχικές" κυβερνήσεις των Γερμανοτσολιάδων πολιτικών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Και η τραγική ειρωνεία για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι τα έκανε καλύτερα από αυτούς. Ωστόσο, ο παρτάκιας λαός δεν είχε φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ από τα αζήτητα για να κυβερνήσει σαν το δίπολο ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Τον είχε φέρει για να του διαγράψει τα κόκκινα δάνεια, για να σκίσει τα μνημόνια, με λίγα λόγια για να ξεκινήσει από το μηδέν το τεφτέρι με την ίδια φυσικά νεοελληνική νοοτροπία "όλα δικά μας".

Όσον αφορά στην καραμέλα περί ΜΜΕ θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Υποστηρίζουν όλα τα ΜΜΕ τον Κούλη; ΣΑΦΩΣ. Και; Όταν ο Αλέξης διεκδικούσε την εξουσία αψηφώντας προκλητικά το περιβόητο ΣΥΣΤΗΜΑ που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, τι περίμενε; Ότι θα επιτρέψουν σε ένα νεαρούδι αρχηγό κόμματος που μέχρι χθες έμπαινε/δεν έμπαινε στη Βουλή να πατήσει κοντρολαλντιλίτ και να αμφισβητήσει τα κεκτημένα τους, επειδή θα έβγαζε τις γραβάτες και θα επέτρεπε στον υπουργό οικονομικών να φοράει παρδαλές πουκαμίσες στη Βουλή; Ας είμαστε σοβαροί. Αν δεν περίμενε ότι θα του επιτεθεί όλος ο ντουνιάς εντός των τειχών, τότε πραγματικά ήταν και ανίκανος και επικίνδυνος να κυβερνήσει (έστω και την Ελλάδα).
Αν το περίμενε όμως, τι έκανε ως κυβέρνηση; Τίποτα. Εντάξει, όχι ακριβώς τίποτα. Τουίταρε 24/7 καταγγέλλοντας τα κακά ΜΜΕ ότι δεν τον παίζουν, καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα. Μα δεν γίνεσαι κυβέρνηση όμως για να συνεχίσεις να καταγγέλλεις. Υποτίθεται ότι ως κυβέρνηση έχεις και το μαχαίρι και το πεπόνι. Και επιβάλλεις τα θέλω και τα πρέπει σου. Κι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανήμπορος να κάνει το ο, οτιδήποτε. Και όταν είσαι κυβέρνηση που εκλέχτηκες μεταξύ άλλων για να πατάξεις επιτέλους τα σκάνδαλα που μας έφεραν τα μνημόνια και αντ' αυτού εξαντλείσαι στο να νιαουρίζεις και να βάζεις στο στόχαστρο τη Δικαιοσύνη (!) ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά της, τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι πριν καν ξεκινήσει. Καλά και τα τιτιβίσματα του Πολάκη που τα λέει τσεκουράτα ως προς τους διάφορους καταχραστές, αλλά όταν αυτά τα τιτιβίσματα δεν μετουσιώνονται σε δικογραφίες και καταδίκες τότε κουράζουν. Και η κλάψα του ΣΥΡΙΖΑ κούρασε.
Επίσης, όταν υποτίθεται θες να σώσεις τον ελληνικό λαό από τους δυνάστες εσωτερικού δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις την παραμικρή αστοχία. Και ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κυρίως αστοχίες. Από την αρχή. Σε όλα τα επίπεδα. Και ως κυβέρνηση και ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Προφανώς και ο κάθε λαός έχει τους κυβερνήτες που του αξίζουν. Και ο ελληνικός λαός για να μην αισθανόμαστε άτυχοι, τους είχε και το 2015, τους είχε και το 2019 και συνεχίζει να τους έχει και τώρα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#824702 Δεν υπάρχει κάτι να αντιπαραθέσεις πάνω στο παραπάνω ποστ, ευελπιστώ το εφάκι να καθήσει το βράδυ με το βελονάκι, να το αποτυπώσει σε υφαντό και να το φοράει ως σάλι αντί για το ταγαρι που κουβαλάει από τα 70ς (νισαφι).

Απλά για το
Lalfamaz έγραψε:Όσον αφορά στην καραμέλα περί ΜΜΕ θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Υποστηρίζουν όλα τα ΜΜΕ τον Κούλη; ΣΑΦΩΣ. Και; Όταν ο Αλέξης διεκδικούσε την εξουσία αψηφώντας προκλητικά το περιβόητο ΣΥΣΤΗΜΑ που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, τι περίμενε; Ότι θα επιτρέψουν σε ένα νεαρούδι αρχηγό κόμματος που μέχρι χθες έμπαινε/δεν έμπαινε στη Βουλή να πατήσει κοντρολαλντιλίτ και να αμφισβητήσει τα κεκτημένα τους, επειδή θα έβγαζε τις γραβάτες και θα επέτρεπε στον υπουργό οικονομικών να φοράει παρδαλές πουκαμίσες στη Βουλή; Ας είμαστε σοβαροί.

ενα αναμνησιακο τραγουδάκι

https://www.kathimerini.gr/politics/196712/den-tha-kanoyn-koymanto-pente-ntavatzides/

Το λάθος του Αλέξη ήταν ότι got high from his own stuff.

Το λαθος του ελληνικού λαού από την άλλη ήταν διπλό. Ελληνικός, λαός.
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
g8777 έγραψε:
Το λάθος του ελληνικού λαού από την άλλη ήταν διπλό. Ελληνικός, λαός.

Δεν υπάρχει ελληνικός λαός αυτά είναι μαρξιστικές βλακείες
υπάρχουν Έλληνες Πολίτες κατοχυρωμένο απο τον 5ο αιώνα ΠΧ
που εξ-οστρακίζουν όποιον καβαλάει το καλάμι και συμπεριφέρεται ως να κυβερνά λαό άβουλο ...

ας συνεχίσει η αριστερά :vava: να λεει οτι είμαστε φτωχοί και δεν το έχουμε καταλάβει και οτι είμαστε ανάλγητοι οταν βυθίζονται καράβια με μετανάστες και σε 30 χρόνια ακόμα ο Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός και σε καλλίτερη φυσική κατάσταση απο τον Μπάιντεν :whistlink: