https://www.skroutz.gr/c/1863/headphone ... er_dir=asc
Υπάρχει κάποια εναλλακτική; Η τηλεόραση δεν είναι smart, έχει όμως apple tv box
My Flickr
PeterPan έγραψε:Αν θυμάμαι καλά για τα ηχεία HiFi σε μεγάλη απόσταση (περίπου 12 μέτρα) χρησιμοποιώ 2,5 καλώδιο, σωστά? 4άρι είναι υπερβολή?Καλώδιο όποιο ακούγεται καλύτερα στα δικά σου αυτιά αλλά καλύτερα να φέρεις ενισχυτή και ηχεία πολύ πιο κοντά από 12μ. Γιατί 12 μέτρα; Δεν θέλεις τηλεχειριστήριο; Και σε τι απόσταση είναι μεταξύ τους τα ηχεία;
Τα ηχεία είναι τα Dali Oberon 7, διαβάζω στα specs 30-180 Watt.
Καλώδιο μόνο με χαλκό ή κ με αλουμίνιο είναι οκ?
PeterPan έγραψε:Αν θυμάμαι καλά για τα ηχεία HiFi σε μεγάλη απόσταση (περίπου 12 μέτρα) χρησιμοποιώ 2,5 καλώδιο, σωστά? 4άρι είναι υπερβολή?
Τα ηχεία είναι τα Dali Oberon 7, διαβάζω στα specs 30-180 Watt.
Καλώδιο μόνο με χαλκό ή κ με αλουμίνιο είναι οκ?
SIHCTR on 08 May 2021, 01:14 έγραψε:Αυτά τα λίγα για απόψε, αύριο (hopefully) θα συνεχίσω με την ψηφιακή πηγή (streamer+dac).
). Τα φετινά μου καμώματά μου θα τα αναλύσω περαιτέρω αργότερα... 
.
Πηγή χαμηλού κόστους με open λογισμικό που δέχεται spotify connect και παίζει τη συλλογή μου από το NAS.
Δεν παίρνω και όρκο ότι κατάλαβα διαφορά στον ήχο, παρά τα διθυραμβικά reviews στα φόρουμς...
.
Καλώδιο ρεύματος για τον ενισχυτή. Σε audition εξαρτημάτων που έκανα στο σπίτι, διαπίστωσα ότι το καλώδιο έκανε μεγάλη διαφορά (προς το καλύτερο)! Σαν να είχα αναβαθμίσει τον ενισχυτή. Δεν πίστευα σε καλώδια, μέχρι που το άκουσα...
Αυτό είναι το καλό (mid-level πλέον) interconnect της Naim που συνδέει DAC με ενισχυτή. Δεν παίρνω και όρκο ότι κατάλαβα διαφορά, αλλά βάλτο κι αυτό εκεί να υπάρχει..
Μεταχειρισμένο κι αυτό.

)
Το έριξα στο ποτό για να ξεχάσω τον πόνο μου...
. Το δωμάτιο βρέθηκε σε μια καλή φίλη... και έτσι πριν λίγους μήνες τα άπλωσα όλα στο πάτωμα να δω τί θα γίνει:
Τριδιάστατος ήχος με "αέρα" ανάμεσα στα όργανα και τις φωνές (στο δικό μου σύστημα υπήρχε πάντα ένα ενοχλητικό "congestion"). Επίσης ο ήχος είχε ένα "sparkle" που επίσης έλειπε από το δικό μου σύστημα, χωρίς όμως να γίνεται ενοχλητικός όσες ώρες και να παίζουν. Κανένα πρόβλημα με "bass boom" το οποίο επίσης είχα στο σύστημα μου. Σε αυτό βοήθησαν τόσο οι διαστάσεις του συγκεκριμένου δωματίου, όσο και το γεγονός ότι τα B&W είναι λιγότερο "ικάνα" και δεν πιάνουν τόσο χαμηλές συχνότητες όσο τα Dynaudio.
.Ο Τζογαδορος δεν θελει να κερδιζει. Ξενερωνει. Αυτο που τον φτιαχνει ειναι οταν χανει, γιατι εχει μεσα του κινητρο να ξαναπαιξει, να κερδισει το καζινο.
Έχει Ευρωπαϊκή μουσική εικόνα : σχετικά απόμακρη, καλά εστιασμένη, χωρίς μεγάλα σώματα, με μετρημένες χροιές, διαφάνεια, ανάλυση και τέλεια ζυγισμένη ατμοσφαιρικότητα.
Αποδίδει τέλεια την εξέλιξη του συναισθήματος εντός της μουσικής και οι επιδόσεις του (ρυθμός, χρόνος, δυναμική, ακρίβεια κλπ) είναι απόλυτα ισορροπημένες, με αμεσότητα.
Μια ανεπαίσθητη υγρή απαλότητα γίνεται αντιληπτή, χωρίς να επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο, την ανάλυση, τις συχνότητες και την ακρίβεια των δυναμικών αντιθέσεων.
Δεν υπάρχουν στοιχεία εντυπωσιασμού και ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ αποδίδονται τίμια, χωρίς καμία προτίμηση. Γι' αυτό και ταιριάζει περισσότερο στον διακριτικό μουσικόφιλο, παρά στον ανήσυχο χαϊφιντελίστα.
g8777 έγραψε:Ο σχωρεμενος Γιωργος Γεωργιου ειχε πει καποτε μια μεγαλη κουβεντα ( για τον τζογο, αλλα αποτελει γενικοτερη αληθεια).Ο Τζογαδορος δεν θελει να κερδιζει. Ξενερωνει. Αυτο που τον φτιαχνει ειναι οταν χανει, γιατι εχει μεσα του κινητρο να ξαναπαιξει, να κερδισει το καζινο.

g8777 έγραψε:Aυτα να τα βλεπουν κατι πετρολχεντς που πιστευουν οτι νιωθουν διαφορα στην αποκριση γκαζιου με διαφορα θερμοκρασιας 1 Κελσιου.![]()
Εδω οι αλλοι καταλαβαν διαφορες στην υγρασια της απαλοτητας οταν αλλαξαν πολικοτητα στα καλωδια.
![]()
![]()
SIHCTR έγραψε:...Από τις προηγούμενες αναβαθμίσεις, αν θυμάστε, είχε περισσέψει ...αι ένα Chromecast Audio που είναι τόσο βολικό για να παίζει τα πάντα (αν και όλα τα reviews λένε ότι ο ήχος του είναι άθλιος)!Έχω κι εγώ ένα ξεχασμένο Chromecast Audio που δεν είχε δουλέψει όπως ήθελα. Μου το θύμησες τώρα και μου έδωσες ιδέα, ίσως το αναστήσω να δω τι κάνει.
... το αποτέλεσμα ήταν... συγκλονιστικό! ... Κανένα πρόβλημα με "bass boom" το οποίο επίσης είχα στο σύστημα μου. Σε αυτό βοήθησαν τόσο οι διαστάσεις του συγκεκριμένου δωματίου,... Το εκεί σαλόνι έχει καλύτερη ακουστική που βοηθάει με το 3D imaging....Όσα λεφτά και να ξοδέψει κανείς, άμα η βάση δεν είναι σωστή, βράστα. Και η βάση είναι η ακουστική του δωματίου...Πριν κάνετε οτιδήποτε, μετρήστε το δωμάτιο και βάλτε τις διαστάσεις εδώ για να πάρετε μια χοντρική ιδέα.
[*]Αν δεν έχετε πραγμάτικα μεγάλο δωμάτιο (>30m2), μάλλον καλύτερα να ξεχάσετε τα κολωνάτα ηχεία. Μικρότερα ηχεία σε συνδυασμό με ένα καλοστημένο και γρήγορο subwoofer είναι συχνά πιο ρεαλιστική επιλογή για ένα διαμέρισμα.
[*]Αν ψάχνετε για ηχεία, προσπαθήστε να συγκρίνετε πρώτα αρκετά μοντέλα σε κάποιον dealer, αλλά με ηχοσύστημα που μοιάζει με το δικό σας. Αν χρειάζεται κουβαλήστε και τον ενισχυτή σας εκεί για να δείτε αν έχει αρκετή ισχύ για τα ηχεία που ακούτε....
Μια χαρα τα διαβαζω. Βρες μου τωρα το team radio […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]