Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By glf
#823204 Ε ρε μάγκα μου τόση κίνηση κυριακάτικα θα έχω να το θυμάμαι.
Από Gatwick πήγα... Λούτον να μαζέψω ταξιδιώτες.
Σημειωτον όλο τη διαδρομή γύρω από το Λονδίνο.
Λυπομουν τις αμαξάρες που έβλεπα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
glf έγραψε:Ε ρε μάγκα μου τόση κίνηση κυριακάτικα θα έχω να το θυμάμαι.
Από Gatwick πήγα... Λούτον να μαζέψω ταξιδιώτες.
Σημειωτον όλο τη διαδρομή γύρω από το Λονδίνο.
Λυπομουν τις αμαξάρες που έβλεπα.
Αν το έκανες Πέμπτη πρωί θα με έπαιρνες και εμένα μαζί. Δίπλα στο Luton πάω. Next time
Καλά να περάσετε.
Άβαταρ μέλους
By glf
#823212 Ε γι αυτό τα γράφω, μήπως βολεψει σε κάνα καφέ.
Τώρα είμαι στο Grantham και ΣΚ κατεβαίνω Λονδίνο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
glf έγραψε:Ε γι αυτό τα γράφω, μήπως βολεψει σε κάνα καφέ.
Τώρα είμαι στο Grantham και ΣΚ κατεβαίνω Λονδίνο.

Επιστρέφω Αγγλία Πέμπτη πρωί,στο Gatwick, και πάω κατευθείαν για δουλειά.Μένω/δουλεύω πολύ κοντά στο Luton .
Άβαταρ μέλους
By glf
#823293 Σε μια φάση που έπρεπε να περιμένω δυο ώρες, πήγα στο Λούτον και μπήκα στη συνοικία των Πακιστανών νομίζω.
Έκανα τη βόλτα, πήρα.. γύρο κοτόπουλο σε πίτα με.. πιπερακια χαλαπενιο , όλα καλά.
Σα να πήγα εκδρομή στο Καράτσι ήταν.
Άβαταρ μέλους
By glf
#823904 Τελείωσα από τα βόρεια και κατέβηκα Λονδίνο. Θα είμαι χωρίς αυτοκίνητο οπότε μπήκα στο τρένο από Gatwick.
Όλα θα τα μέσα μεταφοράς θα τα περάσω ένα χεράκι..
Άβαταρ μέλους
By bill33
glf έγραψε:Τελείωσα από τα βόρεια και κατέβηκα Λονδίνο. Θα είμαι χωρίς αυτοκίνητο οπότε μπήκα στο τρένο από Gatwick.
Όλα θα τα μέσα μεταφοράς θα τα περάσω ένα χεράκι..

Εχει απεργία σε λίγες μέρες.
https://www.thetrainline.com/trains/gre ... ial-action
Άβαταρ μέλους
By glf
#823917 Κάτι έβλεπα στις πλατφόρμες. Ήδη μπήκα στο δεύτερο τρένο και σε 10 λεπτά κατέβηκα.
Thanks for the warning.

Παίζει να μπαίνω πρώτη φορά σε τρένο στη ζωη μου..
Άβαταρ μέλους
By 224v
#823990 Μπηκες σεχωρα που έχει ιστορία στα τραινα, και εγώ που πήγα Λονδίνο φέτος μετά από 50+ χρόνια πήγα στα περίχωρα με τα τραίνα τους και ενθουσιαστικα για διαδρομές 1 η 1.5 ώρας. Ακριβή στα ωράρια, και καθαρά, η ποιοτητα κύλισης άριστη αθόρυβη

.
Άβαταρ μέλους
By glf
#824061 Μιας και θα κάτσω μια βδομάδα ακόμα με την κόρη και θα είμαστε με το μέτρο συνέχεια, βλέπω ότι τα παιδιά έχουν έκπτωση αν έχεις oyster.
Μάλλον πρέπει να βγάλω εγώ μια και να δηλώσω το παιδί όταν είναι να μπαίνω στο τρένο.
Άβαταρ μέλους
By glf
#824141 Πωπω σε μια μέρα τα έχω δοκιμάσει όλα. Υπέργειο, υπόγειο, λεωφορείο και παραλίγο να έπαιρνα και το καραβάκι στο ποτάμι.
Και λόγω.. London pride όλο το κέντρο ήταν κλειστό για αυτοκίνητα.
Άντε ρε και να κυκλοφορήσουν οι φώτο... lol

Πήρα λοιπόν δανεικη την oyster του κουμπάρου και την κάναμε kid visitor για να χρεώνει αυτόματα την έκπτωση της κόρης.
Και γω κλασικά με revolut contactless.
Άβαταρ μέλους
By bill33
bibendum έγραψε:Η revolut contactless η οποιαδήποτε άλλη μη oyster καταλαβαίνει το daily cap?

< >

Απο ότι λεει στο https://tfl.gov.uk/fares/find-fares/tub ... ou-go-caps ναι
Make as many pay as you go journeys as you like using contactless (card or device) or an Oyster card in one day or in one week and we'll cap your fare so you don't pay more