Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#823786 Το όλο θέμα με την κοινότητα λοατκι, τα pride και η υπερπροβολη, έχουν τα ακριβως αντίθετα αποτελεσματα, ωθούν την κοινωνία στον συντηρητισμο και τη διχάζουν...

Και αυτό παρατηρείται στις μικρές ηλικίες και όχι τόσο στην τρίτη ηλικία...

Πυροβόλησαν τα πόδια τους....

[reminder]
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#823801 Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν ποτέ η "υπερπροβολή", και αν αυτό ήταν πρόβλημα, απλά θα αποκάλυπτε την ομοφοβία της κοινωνίας.

Το πρόβλημα ήταν ότι υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που αυτή η προβολή περιείχε θέσεις υβριστικές για την χώρα, την θρησκεία κλπ.

Δεν κατάλαβα ποτέ πως αυτό υποτίθεται ότι θα βοηθούσε το cause.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#823874 Ποιά "υπερ-προβολή";;;

Απλά οι άνθρωποι πλέον δεν κρύβονται όπως κρύβονταν. Και αυτό ενοχλεί κάποιους.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
kubiak έγραψε:Το όλο θέμα με την κοινότητα λοατκι, τα pride και η υπερπροβολη, έχουν τα ακριβως αντίθετα αποτελεσματα, ωθούν την κοινωνία στον συντηρητισμο και τη διχάζουν...

[reminder]

Από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
markvag έγραψε:Ποιά "υπερ-προβολή";;;

Οταν βαζεις ενα καναλι στην ΤιΒι και βλεπεις 4 αντρες στο πανελ εκ των οποιων τουλαχιστον οι 3 (αν οχι και οι 4) ειναι γκει, το λες και υπερ-προβολη. Ή τουλαχιστον σκεφτεσαι οτι υπαρχει ενα κυκλωμα που τους προωθει σε συγκεκριμενες "καλες" θεσεις.

Γιατι φανταζομαι κι αλλα παλικαρακια θα προτιμουσαν να παιρνουν 2-3 χιλιαρικα το μηνα και να τους δειχνει και στο γυαλι, απο το να ψηνουν μπιφτεκια στα Γκουντυς για 600 Ευρω το μηνα.

Προσωπικα δε με απασχολει καθολου ακομα κι αν δω εναν αντρα με φουστα στο δρομο. Και φυσικα προτιμω να κανει ο καθενας οτι γουσταρει απο το να κρυβεται σα κυνηγημενος. Αλλα δε σας κρυβω οτι δε μου αρεσει αυτη η αντιστροφη της πραγματικης αναλογιας στρειτ/γκει που βλεπω στην ΤιΒι.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#823899 Αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση είναι αυτό που ανεβάζει τα νουμεράκια και μόνο.

Δεν έχει καμία σχέση με υπερ-προβολή κάποιας κοινωνικής ομάδας, υπόγειες συνωμοσίες, κτλ.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
kubiak έγραψε:Το όλο θέμα με την κοινότητα λοατκι, τα pride και η υπερπροβολη, έχουν τα ακριβως αντίθετα αποτελεσματα, ωθούν την κοινωνία στον συντηρητισμο και τη διχάζουν...

[reminder]
NickTG έγραψε:Από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό? :hmmm:
Από ανθρώπους που σχετίζονται και παρατηρούν...

Προσωπικά το διασταύρωσα και εντυπωσιάστηκα...

EDIT: Θα δώσω ένα hint, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο:
Εικόνα
(Απευθείας link στην εικόνα)

Δεν ενοχλεί κάποιους, ενοχλεί πολλούς, συντηρηρικά ξε-συντηρηρικά, για εμένα το αποτέλεσμα είναι ίδιο, σιγοψήνεται κάτι που δε θα βγει σε καλό κυρίως στους ενδιαφερόμενους γιατί η πιθανότητα να γίνει πιο συντηρητική η κοινωνία (και βίαιη), είναι δυστυχώς μεγάλη (και ίσως συμβαίνει)...

Αλλά, δεν περιμένω κάτι καλύτερο, προσπαθώ να μην είμαι τσακωμένος με την πραγματικότητα για το ποιοι είμαστε...

De jure vs de facto, place your bets...

[reminder]
Άβαταρ μέλους
By NickTG
kubiak έγραψε:

[reminder]
NickTG έγραψε:Από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό? :hmmm:
Από ανθρώπους που σχετίζονται και παρατηρούν...

Προσωπικά το διασταύρωσα και εντυπωσιάστηκα...

EDIT: Θα δώσω ένα hint, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο:
Εικόνα
(Απευθείας link στην εικόνα)

Δεν ενοχλεί κάποιους, ενοχλεί πολλούς, συντηρηρικά ξε-συντηρηρικά, για εμένα το αποτέλεσμα είναι ίδιο, σιγοψήνεται κάτι που δε θα βγει σε καλό κυρίως στους ενδιαφερόμενους γιατί η πιθανότητα να γίνει πιο συντηρητική η κοινωνία (και βίαιη), είναι δυστυχώς μεγάλη (και ίσως συμβαίνει)...

Αλλά, δεν περιμένω κάτι καλύτερο, προσπαθώ να μην είμαι τσακωμένος με την πραγματικότητα για το ποιοι είμαστε...

[reminder]

Τι άνθρωποι είναι αυτοί? Πως σχετίζονται και τι παρατηρήσεις κάνουν?

Από αυτές τις παρατηρήσεις βγαίνει συμπέρασμα πως οι μικρές ηλικίες, χωρίς εξωτερική παρέμβαση, έχουν κακή γνώμη λόγω υπερπροβολης?

Το hint δεν θα έλεγα πως δείχνει κάτι ιδιαίτερο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823932 E ναι, αυτή η υπερπροβολή και τα κρυφά νοήματα, σίγουρα έχουν κουράσει. Εδώ κοιτάτε, δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο.
Εικόνα
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Dark_Side_of_the_Moon

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Anonymous Founder έγραψε:E ναι, αυτή η υπερπροβολή και τα κρυφά νοήματα, σίγουρα έχουν κουράσει. Εδώ κοιτάτε, δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο.
Εικόνα
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Dark_Side_of_the_Moon

:s_bye
The Dark Side of the Moon is centered around the central idea of madness. Exploring themes such as conflict, greed, time, death and mental illness. Snippets from interviews with the band's road crew and others are featured alongside philosophical quotations. The sleeve, which depicts a prismatic spectrum, was designed by Storm Thorgerson in response to keyboardist Richard Wright's request for a "simple and bold" design which would represent the band's lighting and the album's themes. The album was promoted with two singles, "Money" and "Us and Them".
Πολύ πετυχημένη αναφορά!
Κουράσει, ξεκουράσει, αυτό είναι και θα το υποστούμε (από τους απανταχού ιδεοληπτικους)...
Τελευταία επεξεργασία από kubiak και 30 Ιουν 2023, 15:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kubiak
NickTG έγραψε:Τι άνθρωποι είναι αυτοί? Πως σχετίζονται και τι παρατηρήσεις κάνουν?

Από αυτές τις παρατηρήσεις βγαίνει συμπέρασμα πως οι μικρές ηλικίες, χωρίς εξωτερική παρέμβαση, έχουν κακή γνώμη λόγω υπερπροβολης?

Το hint δεν θα έλεγα πως δείχνει κάτι ιδιαίτερο.
Είναι θεμα με αρκετά κιλά ταμπού για να γίνει ανάλυση...

Το ανέφερα γιατί το είδα και γιατι θεώρησα ότι άξιζε να το αναφέρω...

Από εκεί και πέρα ο καθένας όπως νομίζει...

Edit: Αυτή είναι η 2η φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα που αναφέρομαι σε κάτι στο οποιο δεν επεκτεινομαι...

Αυτά δεν είναι θέματα άποψης, είναι γεγονότα, αρκεί να τα ανακαλύψει ο καθένας μας...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#823946 Γεγονότα χωρίς να αναφέρεις από που βγαίνουν αλλά πρέπει να τα ανακαλύψουμε μόνοι μας.
Εν τω μεταξύ δεν απάντησες σε τίποτα.
Nice!
Άβαταρ μέλους
By markvag
kubiak έγραψε:Δεν ενοχλεί κάποιους, ενοχλεί πολλούς, συντηρηρικά ξε-συντηρηρικά, για εμένα το αποτέλεσμα είναι ίδιο, σιγοψήνεται κάτι που δε θα βγει σε καλό κυρίως στους ενδιαφερόμενους γιατί η πιθανότητα να γίνει πιο συντηρητική η κοινωνία (και βίαιη), είναι δυστυχώς μεγάλη (και ίσως συμβαίνει)...

[reminder]

Ενοχλεί συγκεκριμένους ανθρώπους, που θα προτιμούσαν οι ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να εξαφανιστεί ή να μην υπήρχε καν.

Οι υπόλοιποι βασικά στα @@ τους ή χαίρονται που πλέον ένα κομμάτι της κοινωνίας μας δεν χρειάζεται να κρύβεται.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
markvag έγραψε:Ενοχλεί συγκεκριμένους ανθρώπους, που θα προτιμούσαν οι ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να εξαφανιστεί ή να μην υπήρχε καν.

Οι υπόλοιποι βασικά στα @@ τους ή χαίρονται που πλέον ένα κομμάτι της κοινωνίας μας δεν χρειάζεται να κρύβεται.
markvag υπάρχει μία καλή πιθανότητα να συμβαίνει (ή να κατευθυνόμαστε προς), το ακριβώς αντίθετο!
Και είναι κάτι που σαφέστατα δεν μου αρέσει...

Με το ζόρι η κοινωνία δεν αποδέχεται, ανέχεται...