Και αυτό παρατηρείται στις μικρές ηλικίες και όχι τόσο στην τρίτη ηλικία...
Πυροβόλησαν τα πόδια τους....
[reminder]

kubiak έγραψε:Το όλο θέμα με την κοινότητα λοατκι, τα pride και η υπερπροβολη, έχουν τα ακριβως αντίθετα αποτελεσματα, ωθούν την κοινωνία στον συντηρητισμο και τη διχάζουν...
[reminder]
markvag έγραψε:Ποιά "υπερ-προβολή";;;
Απλά οι άνθρωποι πλέον δεν κρύβονται όπως κρύβονταν. Και αυτό ενοχλεί κάποιους.

kubiak έγραψε:Το όλο θέμα με την κοινότητα λοατκι, τα pride και η υπερπροβολη, έχουν τα ακριβως αντίθετα αποτελεσματα, ωθούν την κοινωνία στον συντηρητισμο και τη διχάζουν...
[reminder]
NickTG έγραψε:Από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό?Από ανθρώπους που σχετίζονται και παρατηρούν...

markvag έγραψε:Ποιά "υπερ-προβολή";;;Δεν ενοχλεί κάποιους, ενοχλεί πολλούς, συντηρηρικά ξε-συντηρηρικά, για εμένα το αποτέλεσμα είναι ίδιο, σιγοψήνεται κάτι που δε θα βγει σε καλό κυρίως στους ενδιαφερόμενους γιατί η πιθανότητα να γίνει πιο συντηρητική η κοινωνία (και βίαιη), είναι δυστυχώς μεγάλη (και ίσως συμβαίνει)...
kubiak έγραψε:kubiak έγραψε:Το όλο θέμα με την κοινότητα λοατκι, τα pride και η υπερπροβολη, έχουν τα ακριβως αντίθετα αποτελεσματα, ωθούν την κοινωνία στον συντηρητισμο και τη διχάζουν...
[reminder]NickTG έγραψε:Από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό?Από ανθρώπους που σχετίζονται και παρατηρούν...
Προσωπικά το διασταύρωσα και εντυπωσιάστηκα...
EDIT: Θα δώσω ένα hint, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο:
(Απευθείας link στην εικόνα)markvag έγραψε:Ποιά "υπερ-προβολή";;;Δεν ενοχλεί κάποιους, ενοχλεί πολλούς, συντηρηρικά ξε-συντηρηρικά, για εμένα το αποτέλεσμα είναι ίδιο, σιγοψήνεται κάτι που δε θα βγει σε καλό κυρίως στους ενδιαφερόμενους γιατί η πιθανότητα να γίνει πιο συντηρητική η κοινωνία (και βίαιη), είναι δυστυχώς μεγάλη (και ίσως συμβαίνει)...
Αλλά, δεν περιμένω κάτι καλύτερο, προσπαθώ να μην είμαι τσακωμένος με την πραγματικότητα για το ποιοι είμαστε...
De jure vs de facto, place your bets...
[reminder]

Anonymous Founder έγραψε:E ναι, αυτή η υπερπροβολή και τα κρυφά νοήματα, σίγουρα έχουν κουράσει. Εδώ κοιτάτε, δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Dark_Side_of_the_Moon
The Dark Side of the Moon is centered around the central idea of madness. Exploring themes such as conflict, greed, time, death and mental illness. Snippets from interviews with the band's road crew and others are featured alongside philosophical quotations. The sleeve, which depicts a prismatic spectrum, was designed by Storm Thorgerson in response to keyboardist Richard Wright's request for a "simple and bold" design which would represent the band's lighting and the album's themes. The album was promoted with two singles, "Money" and "Us and Them".Πολύ πετυχημένη αναφορά!
NickTG έγραψε:Τι άνθρωποι είναι αυτοί? Πως σχετίζονται και τι παρατηρήσεις κάνουν?Είναι θεμα με αρκετά κιλά ταμπού για να γίνει ανάλυση...
Από αυτές τις παρατηρήσεις βγαίνει συμπέρασμα πως οι μικρές ηλικίες, χωρίς εξωτερική παρέμβαση, έχουν κακή γνώμη λόγω υπερπροβολης?
Το hint δεν θα έλεγα πως δείχνει κάτι ιδιαίτερο.
kubiak έγραψε:Δεν ενοχλεί κάποιους, ενοχλεί πολλούς, συντηρηρικά ξε-συντηρηρικά, για εμένα το αποτέλεσμα είναι ίδιο, σιγοψήνεται κάτι που δε θα βγει σε καλό κυρίως στους ενδιαφερόμενους γιατί η πιθανότητα να γίνει πιο συντηρητική η κοινωνία (και βίαιη), είναι δυστυχώς μεγάλη (και ίσως συμβαίνει)...
Αλλά, δεν περιμένω κάτι καλύτερο, προσπαθώ να μην είμαι τσακωμένος με την πραγματικότητα για το ποιοι είμαστε...
De jure vs de facto, place your bets...
[reminder]

markvag έγραψε:Ενοχλεί συγκεκριμένους ανθρώπους, που θα προτιμούσαν οι ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να εξαφανιστεί ή να μην υπήρχε καν.markvag υπάρχει μία καλή πιθανότητα να συμβαίνει (ή να κατευθυνόμαστε προς), το ακριβώς αντίθετο!
Οι υπόλοιποι βασικά στα @@ τους ή χαίρονται που πλέον ένα κομμάτι της κοινωνίας μας δεν χρειάζεται να κρύβεται.
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]