224v έγραψε:Έχουν ξεχωριστά ρολογια της ΔΕΗ??Νομίζω στο ίδιο ρολόι μαζί με αποθήκη και 2 θέσεις γκαράζ. Αλλά 5 διαφορετικά ΑΤΑΚ και ξεχωριστή δήλωση για το καθένα.
Δεν είχε ειπωθεί πουθενά, ούτε στο συμβόλαιο, αλλά τέλος πάντων
Αν έχει 2 αχρησιμοποίητες βάνες ο συλλέκτης (δύσκολο να επιστραφεί, θα χαθεί κ χρόνος) δεν είναι πρόβλημα, σωστά;
When the going gets tough, the tough get going
Γενικά το παράπονο μας είναι όταν τσιγκουνευονται να βάλουν βανακια.
Εμείς τα σώματα τελικά δεν τα χρησιμοποιούμε για τις πετσέτες. Μετά το μπάνιο τις μαζεύουμε όλες και τις βάζουμε στο στεγνωτήριο για 30 λεπτά και είναι μια χαρά.
Αντίδοτο σ'αυτό είναι ένα πιο χοντρό καλώδιο.
Anonymous Founder έγραψε:Γιατί να μην φτάσει η ενδοδαπέδια και στα μπάνια; Βάλε ηλεκτρικά σώματα, αλλά βάλε και την ενδοδαπέδια, ώστε να ζεσταίνει το μπάνιο.Θα βάλω ενδοδαπέδια και στα μπάνια, ναι.
Εμείς τα σώματα τελικά δεν τα χρησιμοποιούμε για τις πετσέτες. Μετά το μπάνιο τις μαζεύουμε όλες και τις βάζουμε στο στεγνωτήριο για 30 λεπτά και είναι μια χαρά.
Απλώς ήθελε να συνδέσει σε ξεχωριστή βάνα και τα σώματα. Υπάρχουν σώματα με νερό και αλλά με ηλεκτρικό ρεύμα…
When the going gets tough, the tough get going
PeterPan έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Γιατί να μην φτάσει η ενδοδαπέδια και στα μπάνια; Βάλε ηλεκτρικά σώματα, αλλά βάλε και την ενδοδαπέδια, ώστε να ζεσταίνει το μπάνιο.Θα βάλω ενδοδαπέδια και στα μπάνια, ναι.
Απλώς ήθελε να συνδέσει σε ξεχωριστή βάνα και τα σώματα. Υπάρχουν σώματα με νερό και αλλά με ηλεκτρικό ρεύμα…
Κάτσε μισό, ήθελε να βάλει τα σώματα στο ίδιο κύκλωμα με την αντλία θερμότητας; Το έχει ξανακάνει; Γιατί μου ακούγεται παράλογο, φαντάζομαι μιλάμε για αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών, άρα το χλιαρό νερό που θα είχαν μέσα τα σώματα θα βοηθούσε ελάχιστα και δεν ξέρω κιόλας αν αυτό θα ήταν και καλό συνολικά (αυξημένες απώλειες από τα σώματα; ).
Γενικώς μου κάνει πολύ περίεργο.
Αφού το πάτωμα είναι που ζεσταίνει το δωμάτιο, ποιος ο λόγος να ζεσταίνει περισσότερο η πετσετοκρεμαστρα;
Μια χαρά στεγνώνουν πάλι.