Pro tip - βοηθάει να είναι μέσα στο γκαράζ και το αγωνιστικό σου με χαρτόνι στην οροφή του για να παρκάρει η μπαγκαζιερα lol
Pro tip - βοηθάει να είναι μέσα στο γκαράζ και το αγωνιστικό σου με χαρτόνι στην οροφή του για να παρκάρει η μπαγκαζιερα lol
glf έγραψε:Ναι το σκέφτηκα πριν τη βγάλω αλλά με έτρωγε να δω αν μπορώ να ρη σηκώσω μόνος.
Βαλε δυο καδρονακια να παταει επανω η μπαγκαζιερα στην οροφη του αγωνιστικου αλλιώς θα σκεβρωσει ( η μπαγκαζιερα ε!
)
In matter fact, οι μόνοι που συνήθως βάζουν τετράγωνες μπάρες, είναι κάτι μαστόρια που δένουν πάνω σκάλες, σωλήνες, μπετονιέρες και όλο το Praktiker ξέρωγω.

.
gianik έγραψε:Όσοι εχουμε αμάξια (με σοβαρό χώρο πορτπαγκαζ ) παρακολουθούμε το τοπικό τρώγοντας ποπ κορν....
.
George_Prix έγραψε:Εσείς με τα μπαρμπαδιστικα αμάξια ξέρετε ότι κουβαλάτε έρμα όλο το χρόνο ε;gianik έγραψε:Όσοι εχουμε αμάξια (με σοβαρό χώρο πορτπαγκαζ ) παρακολουθούμε το τοπικό τρώγοντας ποπ κορν....
.
Πες τα ρε Γιανικ. Επιτελους κι ενα τοπικο που με κανει να αισθανομαι περηφανος για τη νεκροφορα μου

Νίκος Παππάς έγραψε:George_Prix έγραψε:Εσείς με τα μπαρμπαδιστικα αμάξια ξέρετε ότι κουβαλάτε έρμα όλο το χρόνο ε;gianik έγραψε:Όσοι εχουμε αμάξια (με σοβαρό χώρο πορτπαγκαζ ) παρακολουθούμε το τοπικό τρώγοντας ποπ κορν....
.
Πες τα ρε Γιανικ. Επιτελους κι ενα τοπικο που με κανει να αισθανομαι περηφανος για τη νεκροφορα μου
.
Ο Bottas παρέμεινε στο μονοθέσιο μέχρι και λίγο πρ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]