Clima μοντ.2011 , σαν ψύξη δουλεύει πολύ καλά..
Κάνουμε service η όχι;; (Δεν έχει γίνει ποτέ)...
.
gianik έγραψε:Η (κλασσική) ερώτηση :
.
Οχι. Οτι δουλευει δεν το πειραζουμε
Fiat Panda 7,6l/100km
.
αλλαξε μονο το φίλτρο καμπίνας.
.
να κανεις,τραβωντας το παλιο φρεον,αλλαζουν και τα λαδια στον συμπιεστη.
Θα σου συμπληρωσει και τα λιγα γραμμαρια που λογικα θα λειπουν μετα απο τοσα χρονια, θα εχεις και καλυτερη αποδοση.
εσενα ειναι και πριν το 2017 οποτε εχεις το παλιο φθηνο φρεον.Με μαξ 30-40 ευρω θα εισαι κομπλαν.
gianik έγραψε:Αυτό αλλάζει κάθε χρόνο
.
καπνιζετε με κλειστα παραθυρα?
vagmag έγραψε:Πρέπει να ελέγξω το aircon της Alpine .
Δεν το κυκλοφορώ το αυτοκίνητο αλλά σε μια μικρή διαδρομή προχθές , μου φανηκε να ασθμαίνει σαν τα πρώτα aircon των Elise .
Δύναμη είχε ο αέρας … δροσερό ιδιαίτερα δεν τον έλεγες
να πας να το δεις,δεν δικαιολογειται για τοσο καινουριο αυτοκινητο.
Νίκος Παππάς έγραψε:Χθες αλλαχθηκε το ψυγειο του ερκοντισιον στο Panda. Valeo φορουσε απο μαμα το ιδιο μπηκε αφου η διαφορα τιμης ηταν 15€.
Αντληθηκε το "φρεον" που ειχε μπει μια βδομαδα πριν και μπηκε ξανα.
Συνολικα εδωσα 180€ πηρα και αποδειξη, ειχα δωσει 50€ για το γεμισμα, οποτε συνολικα 230. Πα μαλ.
Το καταστημα ασχολειται μονο με κλιματιστικα αυτοκινητου, βολευε και η περιοχη, διπλα στον Αγιο Ελευθεριο για τον ΗΣΑΠ.
μεγειες Νικ
dimviii έγραψε:Ευχαριστω Δημητρη.Νίκος Παππάς έγραψε:Χθες αλλαχθηκε το ψυγειο του ερκοντισιον στο Panda. Valeo φορουσε απο μαμα το ιδιο μπηκε αφου η διαφορα τιμης ηταν 15€.
Αντληθηκε το "φρεον" που ειχε μπει μια βδομαδα πριν και μπηκε ξανα.
Συνολικα εδωσα 180€ πηρα και αποδειξη, ειχα δωσει 50€ για το γεμισμα, οποτε συνολικα 230. Πα μαλ.
Το καταστημα ασχολειται μονο με κλιματιστικα αυτοκινητου, βολευε και η περιοχη, διπλα στον Αγιο Ελευθεριο για τον ΗΣΑΠ.
μεγειες Νικ
Ρε συ οταν πηγα να το παρω και μου εδειξε το παλιο ψυγειο δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση. Το πλατος του που πιανει ολη την μουρη
και το σημειο με την διαρροη που ηταν μαυρο. Ολο το υπολοιπο ηταν ακομα ασημι αν και βρωμικο!
Fiat Panda 7,6l/100km
dimviii έγραψε:vagmag έγραψε:Πρέπει να ελέγξω το aircon της Alpine .
Δεν το κυκλοφορώ το αυτοκίνητο αλλά σε μια μικρή διαδρομή προχθές , μου φανηκε να ασθμαίνει σαν τα πρώτα aircon των Elise .
Ε , Renault … τι περιμένεις
Δυστυχώς λόγω χρόνου ακόμα ούτε λαστιχα δεν του άλλαξα , ούτε το χάρηκα σε κάποια βόλτα ή πίστα …
Θα πάμε για έλεγχο κάποια στιγμή
Νίκος Παππάς έγραψε:Ευχαριστω Δημητρη.
Ρε συ οταν πηγα να το παρω και μου εδειξε το παλιο ψυγειο δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση. Το πλατος του που πιανει ολη την μουρηκαι το σημειο με την διαρροη που ηταν μαυρο. Ολο το υπολοιπο ηταν ακομα ασημι αν και βρωμικο!
ετσι ηταν και στο κλιο,μαυριζει λες και εχει χυθει λαδι.
ποσο εκανε το ψυγειο?
vagmag έγραψε:dimviii έγραψε:vagmag έγραψε:Πρέπει να ελέγξω το aircon της Alpine .
Ε , Renault … τι περιμένεις![]()
Δυστυχώς λόγω χρόνου ακόμα ούτε λαστιχα δεν του άλλαξα , ούτε το χάρηκα σε κάποια βόλτα ή πίστα …
Θα πάμε για έλεγχο κάποια στιγμή
μην το αφησεις πολυ...θα χασεις ολο το φρεον που ειναι πανακριβο(160 ευρω τα 350 γραμμαρια στο κλιο
),και θα λειτουργει ο συμπιεστης χωρις λιπανση εφοσον το ενεργοποιεις.
dimviii έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Ευχαριστω Δημητρη.
Ρε συ οταν πηγα να το παρω και μου εδειξε το παλιο ψυγειο δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση. Το πλατος του που πιανει ολη την μουρηκαι το σημειο με την διαρροη που ηταν μαυρο. Ολο το υπολοιπο ηταν ακομα ασημι αν και βρωμικο!
ετσι ηταν και στο κλιο,μαυριζει λες και εχει χυθει λαδι.
ποσο εκανε το ψυγειο?
100+ ΦΠΑ
Fiat Panda 7,6l/100km
Τελικα εβαλα denso στα 125 αν θυμαμαι καλα.