My Flickr
Κοιτάω τώρα να κλείσω την επιστροφή. Κάπου 10-12 Ιουλίου.
Βλέπω πχ
Αναχώρηση: Τρί, 11 Ιουλ 2023 Ryanair 8:30 π.μ. STN Λονδίνο Στάντστεντ
Αν βάλω να είμαι μια ώρα νωρίτερα στο αεροδρόμιο, βλέπω ότι μπορώ να πάρω το εξής δρομολόγιο (από Brixton)
6:00 Victoria line to Tottenham Hale
6:30 Greater Anglia
7:18 Stansted Airport
Είναι σωστό και ασφαλές το ωράριο;
glf έγραψε:Θα βγει ταξίδι στο UK, έχω κλείσει ημερομηνία αναχώρησης και είχα αφήσει ανοιχτή την επιστροφή. Μιας και δεν έχω ξαναπάει θα ρωτήσω και 2-3 πράγματα και εδώ.
Κοιτάω τώρα να κλείσω την επιστροφή. Κάπου 10-12 Ιουλίου.
Βλέπω πχ
Αναχώρηση: Τρί, 11 Ιουλ 2023 Ryanair 8:30 π.μ. STN Λονδίνο Στάντστεντ
Αν βάλω να είμαι μια ώρα νωρίτερα στο αεροδρόμιο, βλέπω ότι μπορώ να πάρω το εξής δρομολόγιο (από Brixton)
6:00 Victoria line to Tottenham Hale
6:30 Greater Anglia
7:18 Stansted Airport
Είναι σωστό και ασφαλές το ωράριο;
Mια ώρα την θεωρώ πολύ λίγη για να περάσεις ασφάλεια κλπ ,αλλά είμαι ο γνωστός υπερβολικός που πάει τουλάχιστον 3 ώρες πριν την πτήση.Εγώ θα έκλεινα ξενοδοχείο κοντά στο Stansted για το βράδυ ωστε να είμαι εκεί τουλάχιστον απο 06:30 .
Αλλή λύση να πάρεις πτήση αργά το βράδυ,εχει η wizz απο Gatwick και η aegean απο Hethrow T2 ώστε να έχεις όλη την μέρα μπροστά σου και το βράδυ που θα ταξιδευεις δεν θα πληρώσεις ξενοδοχείο (αυτό κάνω εγώ τελευταία με wizz )
Δες αν σε βολεύει Gatwick μιας και φαντάζομαι κοιτάς οικονομικά εισιτήρια, αλλιώς δες και Heathrow με Aegean ή British. Η British νομίζω σου δίνει και βαλίτσα.
My Flickr
.
Μόνο μια βαλίτσα θα έχουμε και τα σακίδια καμπίνας, βγαίνει πολύ λογικό κόστος.
Οι πτήσεις όμως βλέπω πως είναι πρωινές
https://www.flightradar24.com/data/flights/ls1407
εκτός αν κοιτάς αυτή που είναι για Θεσσαλονίκη
https://www.flightradar24.com/data/flights/ls1651
My Flickr
glf έγραψε:Για επιστροφή από Λονδίνο τελίκα βλέπω έχει Jet2.com που αναχωρεί μεσημέρι από Stansted και μπορώ να το παίξω safe.Ακόμα καλύτερα ,να έχεις χρόνο μπροστά σου
Μόνο μια βαλίτσα θα έχουμε και τα σακίδια καμπίνας, βγαίνει πολύ λογικό κόστος.
Οπότε αυτή μονόδρομος. Και γω δεν την ξέρω για εταιρεία, την έχει πάρει όμως η ξαδέρφη και δίνει το ok
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Δες για τις ιδιες ημερομηνιες στο σάιτ της Ryanair αλλά και στο Booking.
πρόσφατα έκλεισα απο Εuropcar για Γερμανια με 50€/ημερα κατηγορια Golf.
H Easyjet αλλά και η σελίδα της Europcar ήθελαν απο 70-100€ πάνω (συνολικά)
Θα περάσω όλο τον περιφερειακό του Λονδίνου από ότι βλέπω για να πάω απο Gatwick προς τα βόρεια.
Δε βρήκαμε καλή πτήση από Λούτον και τζάμπα θα φάμε την κίνηση.
Για μια βδομάδα θα είμαι προς Nottingham, στα χωράφια στο πουθενά..
Και μετά θα κατέβω Λονδίνο πάλι για μια βδομάδα.