GTS έγραψε:Ναι τις αναφέρει.
< >
Διακρίνω μεγάλο αγχος.Coolαρε
GTS έγραψε:Ναι τις αναφέρει.
< >
GTS έγραψε:Eχω ασφαλεια στην Hellas Direct, λογικα η πρασινη καρτα ισχυει και σε Σκοπια και Σερβια;
, Γιλέκο-α οσοι ειναι οι επιβατες του αυτοκινητου. Φωτα αναμμενα ολη μερα αν δεν εχεις φωτα ημερας. Φουλαρισμα στην πρωτη Lukoil μολις μπεις Μακεδονια και καλο ταξιδι. Αν τσεκαρεις το βιντεο αναφερω αναλυτικα τα εξοδα με ρεβολουτ και χωρις
(να παρουμε κανα view
)
)
GTS έγραψε:16 πηγε νομιζω η σλοβενικη βιενεττα. Για διοδια στην Σερβια Σκοπια σκεφτομαι να εχω μαζι μου αρκετα κερματα σε ευρω και να τους τα δινω.
mirage έγραψε:Εγω είχα μείνει σε αυτο, μια χαρά ήταν το δωμάτιο και το πάρκινγκ.Parking είναι έξτρα χρέωση;
https://g.co/kgs/z1HfE8
Dimitris_P έγραψε:Hello dear guest, We have parking in the hotel, entrance from Knez Danilova street. The cost is RSD1400 per night per parking place.Στην Βενετία σε ποιο ξενοδοχείο μείνατε;
Χώρος στάθμευσης
Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στον χώρο του καταλύματος, απαιτείται κράτηση και κοστίζει € 12 ανά ημέρα.
GTS έγραψε:Πινακας τι χρειαζεται απο διοδια, βενζινης και που κανουμε συντομες στασεις για ξεκουραση:
-Σκοπια: μετρητα ή καρτα για τα διοδια; βενζινη με καρτα σε ευρω?
-Σερβια: μετρητα ή καρτα για τα διοδια; βενζινη με καρτα σε ευρω?
-Κροατια: μετρητα ή καρτα για τα διοδια; βενζινη με καρτα σε ευρω? νομιζω μπηκε στο ευρω?
-Σλοβενια: ευρω εδω, απο που αγοραζουμε την βιενετα? κοστος?
-Ιταλια:
-Γαλλια: θελει κιτρινο γιλεκο και τι αλλο να εχεις στο αμαξι? απο που τα αγοραζουμε?
racefun1971 έγραψε:Σκόπια πληρώνεις με κάρτα αλλά και με μετρητά ευρώ. Δεν δέχονται πολύ ψιλά κέρματα. Πχ 1,50 θα πληρώσεις με 1 ευρώ και 0,50 λεπτά. Δεν θέλουν 10λεπτα 20 λεπτά. Παλαιότερα ήταν τρεις σταθμοί τώρα νομίζω 5. Υπολόγισε μιαμιση ώρα να διασχισεις την χωρα
Σερβία σου δίνουν κάρτα στα διόδια στην είσοδο πληρώνεις στην έξοδο.Προσεξε μην την χάσεις. Μπορείς και με κάρτα και ευρώ.
Σλοβενία θέλει βινιετα. Μόλις μπεις στην χώρα έχει στην άκρη περίπτερα που στην εκδίδουν. Τελευταία φορά που πέρασα τον Σεπτέμβριο ήθελε 15 ευρώ για 10 ημέρες νομίζω η το ανάποδο δεν θυμαμαι. Δίνεις την άδεια σε καταχωρούν και φεύγεις. Ορισμένοι λένε να βγάζεις βινιετα στο πρώτο βενζινάδικο. Δεν το έχω κάνει.
Κροατία. Εμείς πληρώσαμε με κάρτα στα διόδια. Τότε είχε kuna τώρα ευρώ.
Γνώμη μου είναι να υπολογίσεις περίπου το κόστος διοδίων καυσίμων και τουλάχιστον στα ´Βαλκάνια να πληρώνεις με προπληρωμενη. Εμείς υπολογίζουμε το κόστος καυσίμων διοδίων φορτώνουμε σε κάρτα και δεν ασχολούμαστε με μετατροπές νομισμάτων και τέτοια.
Μην σε τρομάζουν όλα αυτά δεν είναι τίποτε απλά θέλει λίγο προσοχή.
Γενικά να ξέρεις ότι καλό είναι να έχεις μαζί γιλέκα για όλους. Αν μείνεις στην ΛΕΑ φοράνε όλοι γιλέκα και περνάνε πίσω από τις μπαριερες. Φώτα να είναι αναμμένα. Στην Αυστρία Γερμανία σε περίπτωση κυκλοφοριακής συμφόρησης η ΛΕΑ μένει ανοιχτή (λογικό) ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες κάθονται στις άκρες και δημιουργούν έτσι μια ακόμη λωρίδα έκτακτης ανάγκης. Καλά χιλιόμετρα.
όταν οδηγούσα.Νταξ το ξεραμε οτι θα περασει 100 καρτακια ο Μαξ κ[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]
Εχεις πουλησει κανενα βιβλιο μεχρι τωρα ή ακομα ψ[…]